Sari la conținut

Blonda si bruneta

Vizitator

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Plictisit si fără chef de viata? Căuta-ma si garantat ati voi face ziua mai frumoasa!barbati inteligenti ?stiu sa facă alegeri bune.fii unu dintre ei si alegeam! Sunt Amalia nou in oras?,pozele sunt 100%reale maxima discretie curată Locatie central va a?tept intr-o ambianta plăcuta căutama

Am fost la damezele astea 2,,,la bruneta nu mam prea uitat, (sa pus rapid pe fotoliu) am discutat cu blonda,,,,, 200 finalizarea 250 ora (pe program de noapte cica ziua ii mai ieftin)  =))) iam oferit 100 pt finalizare cu chiu cu vai o aceptat. fata arata de 17 ani dat ii mai mare sani micut nui nici plinuta nici slaba,,,

( Ma sincer mam simtin ok, ma invitat sa fac un dusi, mia adus prosop curat, avea apa calda =)) am discutat putin si am trecut la treaba,

S-a urcat pe mine, ma sarutat pe tot corpu:)) masaj alea alea, , oral protejat,,,,a inceput cu oralul foarte slab,,,am oprito am trecut la fuck

inaintre sa incepem fuck fata mea era in calduri:))

S-a urcat sus cei drept ca mia placut,fata sia dat silinta, adica nu hai dute rapid,, da din fundulet am schimbat 3-4 poziti nu te grabeste merge asa sa scapi de stres.

per total nu cred ca o sa mai merg desi o fost destul de ok (motiv? sunt in cautare la cv nou:))

locatie pe traian in spate la Moruta bft daca merge careva, pozele nu le mai pun ca nus reale  

Tel:  0753802569

• Like 2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

am uitat sa scriu ca ma deranjat televizorul care mergea prea tare:)) pe sistem Guta,,, si fata era romanca

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.