Sari la conținut

0758907929

briliantul

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Bună! Sunt o brunetă frumoasă, cu forme frumoase şi sâni mari. Ofer companie dlor generoşi. Deţin loc, cer igienă şi discreţie maximă. tel 0758907929.Am vorbit cu aceasta fata azi acum 20 sau 30 de minute parea sa fie nu aiba figuri sau sa fie fitoasa la telefon in timp ce vorbeam cu ea . Zicea ca are pretul de 150 ron , 1 ora si ca are locatia la Il Primo.Nu cred ca reusesc azi sau saptamana aceasta sa ajung la aceasta fata dar va promit cand voi ajunge si la ea revin si eu cu o informatie si sa va povestesc . Daca treceti voi pe la aceasta fata reveniti cu o informatie .

Postat

Salut. Am fost eu ieri (14.06.2012) la ea. Avand chef de niste actiune si cu cateva beri baute am luat toate numerele de pe pagina celor din Iasi. Ba nu raspundeau, ba erau pe stop ba telefon inchis pana am ajuns la acest numar. Sun. Raspunde, o intreb daca mai e valabil anuntul, unde sta si o lista de preturi. Nefiind mare amator de alte chestii am ramas la un oral si normal 1h - 200RON...hmm...se putea si mai bine, imi zic in gand. Nu sunt genul care sa ma targuiesc.

Stabilim ca in jumatate de ora sa ne vedem in fata maternitatii, acolo isi are sediul, exact in fata ei este un bloc scara C, ap 33. Fac un dus in viteza, iau taxiul si ajung acolo. O sun, imi zice exact unde, f usor de ajuns, urc la etajul 2 unde imi zice, bat la usa, imi deschide o tipa...cam nasoala tipa. Sa fi stiut de la inceput cu cine o sa am de a faca renuntam dar daca tot am ajuns pana acolo, hai s-o fac.

Era imbracata intr-un halat, ma invita inauntru, fumam o tigara dupa care imi zice sa mergem in camera. Se pune pe pat, isi da halatul jos si isi arata formele. Sanii frumosi, mamelonii cam mari dar acceptabili. Ma dezbrac si eu, cere banii si imi zice ca mai mult de doua numere nu face intr-o ora. Eu ma uit la dansa...eu iti platesc o ora, pot sa ma termin si de 10 ori, o ora e o ora. Continuam o discutie contradictorie cam doua minute dupa care accepta o ora. Deja eram putin nervos. Ma pun pe spate, imi pune prezervativul si incepem cu un oral. Nu stiu...se poate da nota mai mica decat 0? Adica preferam sa-mi faca o laba daca la oral asa se pricepe...o tinea in palma strans si cu capul in gura dadea cu limba undeva dedesubt, abia simteam ceva acolo. Cu alte cuvinte, nasol tare. Nici vorba de DP, lins oo, nici macar mangaiate!

Inghit in sec...in gandul meu "las ca te pun eu pe tine capra!". Se ridica anevoie ala micu, ii zic sa stea capra. Initial refuza. "De ce??" o intreb. "O ai mare"...ma trece o transpiratie rece...ii mai zic odata si accepta doar ca imi zice sa dau incet. Nu sunt amator de viteze mari de aceea nici nu-mi faceam griji. Se intoarce, ii dau alene cam 15 min si m-am fost saturat. Ii zic sa se intinda pe spate, e pozitia mea preferata si asa ma termin mai repede. De 5 ori am dat si n-a mai vrut...incepea sa-mi treaca gluma. O pun inapoi la oral...A facut cam 5 min dupa care trecem iar la normal. Iar incet, iar comenteaza iar incet...Inapoi oral. Tot frecusul asta a durat cam 40 min. M-am terminat la un oral.

Mergem si fumam o tigara si ii zic ca mai am timp de un numar...venim inapoi, o pun capra...iar mormaia. I-am dat cam asa 10 min dupa care i-am zis sa treaca la un oral. M-a lasat cu ochii in soare a doua oara...

Totul protejat, nici vorba de altceva.

Sa dau niste note: nici nu stiu la ce as putea sa-i dau la ce prestatie a avut.

GFE: 5

Oral: 4

Normal: 2

Fizic: 6

Asta a fost experienta mea cu ea, va stau la dispozitie si cu alte detalii insa nu cred ca o sa fie cazul.

Trecuta in agenda cu "Nu suna". Nu recomand!

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.