Sari la conținut

cine e alesul ?

38 membri au votat

1. 1. vot pentru un nou sub-forum

• Siana
      4
    • Amada (nu.am.ce.face.acum)
      16
    • Roz Kendra
      13
    • Dobre
      5

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Formularea e gresita de la bun inceput.

Poate, mai degraba, pe forumul Roz-Kendrei, ai putea sa creezi un subforum "Nimfomane.com: restul lumii"...

Cred că ești pe cale să fii luat și tu la tăvălt. Nu de alta, dar ești prea obraznic.

P.S.: nu mă pricep să pun rânjiți, dacă e necesar revin cu precizări...

ba chiar mereu am crezut ca rthecat vorbeste cu intelepciune. dragut din partea lui sa imi atribuie un forum, pupici cu dulceata  lol

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Roz(ETO), The cat chiar a vorbit cu înțelepciune. S a referit la faptul ca ORICUM tu ești peste tot pe FORUM. Subforumul fiind ceva inferior, nu are rost, înțelegi sau il punem pe The cat sa ti deseneze ?

• Oras:Undisclosed
  • Oras:Undisclosed
Postat

Un colț pentru atârnători, unde fiecare să se întreacă în versuri şi ode aduse celor care i-au impresionat.

Un fel de Dead Poets Society.Ori Cenaclul Flacăra.

Postat

Roz(ETO), The cat chiar a vorbit cu înțelepciune. S a referit la faptul ca ORICUM tu ești peste tot pe FORUM. Subforumul fiind ceva inferior, nu are rost, înțelegi sau il punem pe The cat sa ti deseneze ?

normal ca subforumu este inferior mie fanulue nu trebuia sa imi reamintesti. merit 3 sferturi si un buchet de flori de care imi plac mie :)))

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

normal ca subforumu este inferior mie fanulue nu trebuia sa imi reamintesti. merit 3 sferturi si un buchet de flori de care imi plac mie :)))

Asteapta :)

Postat

Asteapta :)

pai chiar astept. lasa ca-mi da Diamond flori :) imi daruiesti Diamond ce zici?

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

pai chiar astept. lasa ca-mi da Diamond flori :) imi daruiesti Diamond ce zici?

...bineinteles,fa-mi o lista cu ce iti doresti si trimite-o prin fax :))))

Postat

...bineinteles,fa-mi o lista cu ce iti doresti si trimite-o prin fax :))))

cate floricele imi iei? :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Multumita votului meu, Roz Kendra si Amada sunt la egalitate

Sa castige Roz

• Like 1
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Sa castige Roz

Se înţeleg ele , mai ales că s-au şi impăcat acum şi relaţia intre ele e mult mai trainică după ce a trecut o furtunică peste ele. Copreşedenţie.

• Like 2
Postat

Se înţeleg ele , mai ales că s-au şi impăcat acum şi relaţia intre ele e mult mai trainică după ce a trecut o furtunică peste ele. Copreşedenţie.

normal cu Amada impart orice inafara de barbati pe care nu-i impart cu nimeni. asta si chilotei  :laugh2

• Like 3
Postat

Sa castige Roz

Eu nu vreau sub-forum si Roz il merita, un vot si de la mine. :)

normal cu Amada impart orice inafara de barbati pe care nu-i impart cu nimeni. asta si chilotei  :laugh2

:hug1

Postat

baga-te pe theadu tau de sinucidere sa vezi ce vb febletea ta inji de noi  :kiss3  :hug1

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Formularea e gresita de la bun inceput.

Poate, mai degraba, pe forumul Roz-Kendrei, ai putea sa creezi un subforum "Nimfomane.com: restul lumii"...

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Administrator
Postat

In loc sa scrii pe diferite topice neajunsurile vietii si probleme cu care te confrunti e mai simplu sa le scrii intr-un loc

• Like 1

• Oras:aer
  • Oras:aer
Postat

pisicutz asta are aceeasi metoda de bagare a batului prin gard,pentru @aglomeratiademasini,si pana acum a dat numai de cacat uscat,pe partea opusa a gardului:)...pare insa cacatul uscat s-a strans(de catre adunatorii de cacat uscat :) ),si ca va avea surpriza ca atunci cand batul va fi scos,cacatul sa fie moale,si sa se scurga ca tercii de pe melesteu. :)

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

In loc sa scrii pe diferite topice neajunsurile vietii si probleme cu care te confrunti e mai simplu sa le scrii intr-un loc

O faci nebuna? :))

Postat

Locul asta a jucat un rol foarte important, m-a bagat periodic in depresii si nervi cat am fost in bransa.

Tot aici am stat sa trec peste...

Nu ti-a placut? Too bad, nici mie.

Abia acum, desi m-am retras de luni de zile intru in normal, nu mai beau, nu mai am insomnii, nervi, frustrari, etc.

Nu vreau sub-forum, Pisi, pentru ca nu sunt o marioneta, iar daca vrei sa-ti fac trafic - imi platesti salariu. :)

• Like 2
  • Administrator
Postat

Locul asta a jucat un rol foarte important, m-a bagat periodic in depresii si nervi cat am fost in bransa.

Tot aici am stat sa trec peste...

Nu ti-a placut? Too bad, nici mie.

Abia acum, desi m-am retras de luni de zile intru in normal, nu mai beau, nu mai am insomnii, nervi, frustrari, etc.

Nu vreau sub-forum, Pisi, pentru ca nu sunt o marioneta, iar daca vrei sa-ti fac trafic - imi platesti salariu. :)

Te-ai retras dar fustrarile,bautura ,dusmania si nervii tot au ramas si continui sa stai pe forum ca si inainte, nu s-a schimbat aproape nimic. Poti sa consideri acel loc ca un cabinet online de psihiatrie unde te poti exterioriza in voie...  unde te intinzi pe canapea si vorbesti singura

• Like 5

Postat

Singurii care merită un subforum suntem noi, cei din Brigadă.

Bagă pisicule si opțiunea de vot pentru Brigadă, ce pula mea.

• Like 1

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Te-ai retras dar fustrarile,bautura ,dusmania si nervii tot au ramas si continui sa stai pe forum ca si inainte, nu s-a schimbat aproape nimic. Poti sa consideri acel loc ca un cabinet online de psihiatrie unde te poti exterioriza in voie...  unde te intinzi pe canapea si vorbesti singura

http://idcapthat.com/Content/Captions/Cat_Puke_130275751880312500.jpg

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.