Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am sunat este colega mai tânăra a Claudiei locația este in Rahova. Nu oferă altceva in afara de BDSM. Am zis pas.

• Oras:bucuresti
Postat
La 11.11.2024 la 18:16, Alexa5991 a spus:

Este o stăpână superbă și curată ! Merita vizitata ! 

Detalii te rog.O recenzie

Postat
On 12/14/2024 at 1:51 PM, capetanos said:

Detalii te rog.O recenzie

Este o femeie foarte curata și liniștită ! Vorbește și se atârnă serios de tot ce face cu tine ! Stabilește de la început ce îți dorești fumează o țigară și se apucă de treabă ! 

Acțiune ! Ma puns in 4 labe se uită la mine cu rău în fel frumos și îmbrăca zgarda pe ghit după care mă ridicat sa mă uit la ea și mia dat câteva palme peste fata! Efectiv cred că să lipească mai bine am fost scuipat in gură și peste fata - are scuipatul frumos mirositor fara mirosuri neplăcute ! După i-am lins pantofii că are ținute frumoase de stăpână : i-am descălțat pantofii și i-am lins bine pioacrele peste tot orice degețel și încercă să îl bage cat mai adânc în gura !(Picioarele la fel nu au miros ) După încet încet am urcat la pisica ei rasa și mă bagă cu botul in ea cat putea de tare și nu mă lăsa deloc , mă ținea strâns în ea sa ii ling totul din ea eventual apucat de par flegmuit și lovit peste fata și pe spate și buci . Apoi inrpeuna am îmbrăcat straponul și ma pus capra ! Eventual mă dat cu crema și a început să mă futa așa cum își dorea ea cu lovituri pe buci ! După tot asta am fost chemat la baie și ma pus in cabina de dus pe fund și am primit o porție de pisat fierbinte peste mine eu in timpul ăla mi-am făcut laba ! Când a terminat sa se pișe sa șters cu un șervețel și la aruncat peste mine facundama sa mă termin de tot ! După am discutat un pic ! M-am îmbrăcat și am plecat ! 

Cadou 200 

Postat
La 12.10.2024 la 21:59, capetanos a spus:

Știe cineva de stapana Claudia.E ok?As vrea sa ii fac o vizita

Salut Capetanos, dacă ajungi la ea, lasă te rog o recenzie regulamentară.Mulțumesc anticipat!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...