Sari la conținut

cel mai Tare din Parcare

Postări Recomandate

• Oras:ici-colo
  • Oras:ici-colo
Postat
cel mai Tare din Parcare

ce inseamna viata continua...si evolutia (evolutia si/sau involutia, nu stim aproape niciodata daca evoluam sau involuam. Peste zeci sau sute ani, altii vor decide ce am facut noi).

toti "marii" "vechii" "desteptii" "inteligentii" "trollii" sau necunoscutii de pe Nimfomane, sunt depasiti de NOUA GENERATIE.

din punctul meu de vedere, Noua Generatie a inceput...cu @vypushka (a avut el motivul lui sa-si puna asemenea nickname).

parca-mi amintesc cum ca el posta "la greu" pe "Postati aiurea pentru colorare rapida"...pana a devenit violet/platinum (parea un fost utilizator vechi, banat din cine stie ce motive doar de @pisicuts cunoscute; si foarte decis sa revina).

apoi @vypushka ... a inceput sa vorbeasca.

initial, am crezut sincer ca-i idiot :)  (scuze!!)

apoi...mi-am dat seama ca-i total pe dos: e inteligent! :)   (scuze!!)

are un umor neegalat de niciun "vechi/inteligent/troll/etc".

GENERATIA NOUA  :)

---

eu, de cateva luni, stau maxim 1 minut pe Nimfomane, din cand in cand, la cateva zile.

nu-mi e necesar mai mult sa vad ce este de vazut, interesant sau amuzant, pe acest forum.

ma si amuz cum am putut sa fiu atat de prost candva, si sa pierd timp pe aici, comentand, dandu-mi cu parerea, intrand in dispute cu unul mai destept ca mine, mai evoluat, etc.

ei bine...de catva timp am remarcat un alt reprezentant al noii generatii.

mi se pare chiar ca e mai tare decat @vypushka!!!

@benz   (scuze!! :))

tipul acesta pare atat de IDIOT ...incat stiu sigur, acum, ca e total pe dos:  E SUPERINTELIGENT!!  (SCUZE!! :))

TIPUL PUNE INTREBARI ATAT DE IDIOATE, CREAZA TOPICURI ATAt DE IDIOATE...obtine si reactii, raspunsuri atat de normale...INCAT AM REALIZAT CA EL E REPREZENTANTUL NOII GENERATII DE NIMFOMANI :)   (SCUZE!!!)

---

atat am avut de spus.

scuze.

:)

PS:  BRAVO, @pisicuts!

tu n-ai nicio vina in toata treaba asta...doar ca ai creat acest site/forum!   (scuze! adica scuze ca te laud :))

restul a venit de la sine :)

• Like 8
  • Oras:sud
Postat

Să-mi fie cu pardon :)

Aprobat

http://www.stampi.ro/imagini/produse/2097amprenta%20stampi%20rotunda.jpg

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Da te-ai scuzat, nu gluma!  :laugh2

Uneori prostia pare geniala, nu?  :laugh2

Mi-a luat 1,5 ani sa studiez un om ca sa ma conving ca era complet cretin in fapte, doar pentru ca avea momente cand ce spunea avea sens... :)

• Like 1
  • Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

cel mai Tare din Parcare

ce inseamna viata continua...si evolutia (evolutia si/sau involutia, nu stim aproape niciodata daca evoluam sau involuam. Peste zeci sau sute ani, altii vor decide ce am facut noi).

toti "marii" "vechii" "desteptii" "inteligentii" "trollii" sau necunoscutii de pe Nimfomane, sunt depasiti de NOUA GENERATIE.

din punctul meu de vedere, Noua Generatie a inceput...cu @vypushka (a avut el motivul lui sa-si puna asemenea nickname).

parca-mi amintesc cum ca el posta "la greu" pe "Postati aiurea pentru colorare rapida"...pana a devenit violet/platinum (parea un fost utilizator vechi, banat din cine stie ce motive doar de @pisicuts cunoscute; si foarte decis sa revina).

apoi @vypushka ... a inceput sa vorbeasca.

initial, am crezut sincer ca-i idiot :)  (scuze!!)

apoi...mi-am dat seama ca-i total pe dos: e inteligent! :)   (scuze!!)

are un umor neegalat de niciun "vechi/inteligent/troll/etc".

GENERATIA NOUA   :)

---

eu, de cateva luni, stau maxim 1 minut pe Nimfomane, din cand in cand, la cateva zile.
nu-mi e necesar mai mult sa vad ce este de vazut, interesant sau amuzant, pe acest forum.
ma si amuz cum am putut sa fiu atat de prost candva, si sa pierd timp pe aici, comentand, dandu-mi cu parerea, intrand in dispute cu unul mai destept ca mine, mai evoluat, etc.

ei bine...de catva timp am remarcat un alt reprezentant al noii generatii.

mi se pare chiar ca e mai tare decat @vypushka!!!

@benz   (scuze!! :))

tipul acesta pare atat de IDIOT ...incat stiu sigur, acum, ca e total pe dos:  E SUPERINTELIGENT!!  (SCUZE!! :))

TIPUL PUNE INTREBARI ATAT DE IDIOATE, CREAZA TOPICURI ATAt DE IDIOATE...obtine si reactii, raspunsuri atat de normale...INCAT AM REALIZAT CA EL E REPREZENTANTUL NOII GENERATII DE NIMFOMANI :)   (SCUZE!!!)

---

atat am avut de spus.

scuze.

:)

PS:  BRAVO, @pisicuts!
tu n-ai nicio vina in toata treaba asta...doar ca ai creat acest site/forum!   (scuze! adica scuze ca te laud :))
restul a venit de la sine :)

https://www.youtube.com/watch?v=tXO2QtjixaM

• Like 1

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Bai mossule, stai cam 1 minut pe zi pe nimfomane dar ti ai dat seama fa vypuska este inteligent ?( din noua generatie).

Mie mi a trebuit 3 secunde sa mi dau seama ca este cam analfabet. ( i am citit, din greseala, semnatura).

Pula mea, ce sa zic, cu benz iar ai dat o'n bara. Ala chiar daca nubeste prost, se preface atat de bine incat zici ca este.

PS...Stai mai mult pe forum pentru ca, parca, era mai bine cu tine decat cu " generatia noua".

Postat

Bai mossule, stai cam 1 minut pe zi pe nimfomane dar ti ai dat seama fa vypuska este inteligent ?( din noua generatie).

Mie mi a trebuit 3 secunde sa mi dau seama ca este cam analfabet. ( i am citit, din greseala, semnatura).

Pula mea, ce sa zic, cu benz iar ai dat o'n bara. Ala chiar daca nubeste prost, se preface atat de bine incat zici ca este.

PS...Stai mai mult pe forum pentru ca, parca, era mai bine cu tine decat cu " generatia noua".

Aici mai e si lume sub acoperire. Pălării, umbrele că iar a venit caldura

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ai niște fraze neterminate.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Ai niște fraze neterminate.

:)))) Intelege cine poate :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.