hellboy999 Reputație: 0 Postat Mai 7, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2015 !!!DISPONIBILA IN CONSTANTA!!! !!!REAL SHEMALE / TRANSSEXUAL PT CATEVA ZILE IN ORASUL TAU!!! DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA! Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?! In cazul asta astept sa ma contactezi! Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali. Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!! Nu rasp la nr privat sau sms! Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY imi cer scuze Andreea, ai putea sa-mi recomanzi o transexuala din bucuresti cat mai femenina? Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2015 imi cer scuze Andreea, ai putea sa-mi recomanzi o transexuala din bucuresti cat mai femenina?Buna, din pacate nu cunosc personal decat o ts (Yaneva) care nu se afla in tara acum, restul nu stiu cat de reale sunt..P.S: Nu fac parte din grupul meu de prieteni transsexuale, travestiti, gay, etc. Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2015 !!!VALABIL DOAR PT CONSTANTA!!! !!!REAL SHEMALE / TRANSSEXUAL PT O PERIOADA DE TIMP IN ORASUL TAU!!!DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
hellboy999 Reputație: 0 Postat Mai 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2015 Buna, din pacate nu cunosc personal decat o ts (Yaneva) care nu se afla in tara acum, restul nu stiu cat de reale sunt..P.S: Nu fac parte din grupul meu de prieteni transsexuale, travestiti, gay, etc.Multumesc frumos pentru raspus Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2015 Multumesc frumos pentru raspus Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2015 !!! Disponibila in CONSTANTA!!! !!!REAL SHEMALE / TRANSSEXUAL PT CATEVA ZILE IN ORASUL TAU!!!DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 11, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 11, 2015 Fiecare oras pe care il vizitez folosesc un nr de tel nou, nu ma mai sunati din Bucuresti, Iasi, Craiova. etc atata timp cat in postarile mele scriu clar in ce oras sunt disponibila si nr de tel! Multumesc. Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Mai 12, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 12, 2015 in Pitesti nu ai de gand sa ajungi? Link spre comentariu
cristi7777 Reputație: 48 Postat Mai 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 12, 2015 Fiecare oras pe care il vizitez folosesc un nr de tel nou, nu ma mai sunati din Bucuresti, Iasi, Craiova. etc atata timp cat in postarile mele scriu clar in ce oras sunt disponibila si nr de tel! Multumesc.Când ajungi în București ? Link spre comentariu
alexandru b Reputație: 1901 Postat Mai 13, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Partajează Postat Mai 13, 2015 Buna! In Ploiesti o sa ajungi? Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2015 Buna! In Ploiesti o sa ajungi?Buna, nu stiu nimic si nici nu-mi planific calatorii! Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 14, 2015 VALABIL DOAR PT CONSTANTA!!!!REAL SHEMALE / TRANSSEXUAL PTCATEVA ZILE IN ORASUL TAU!!!DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Mai 14, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Mai 14, 2015 al 2-lea fan in ploiesti, am tot urmarit evolutia ta de foarte multa vreme asa ca sper sa iei in calcul si ploiestiul. Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2015 al 2-lea fan in ploiesti, am tot urmarit evolutia ta de foarte multa vreme asa ca sper sa iei in calcul si ploiestiul.Buna. multumesc avand in vedere ca Ploiesti este aproape de Buc ...cand ma intorc acasa promit ca voi veni o saptamana si la voi Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 15, 2015 !!!REAL SHEMALE / TRANSSEXUAL PT CATEVA ZILE IN ORASUL TAU!!!DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
cornel111 Reputație: 6 Postat Mai 15, 2015 Partajează Postat Mai 15, 2015 Constanta sau bucuresti? Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2015 Constanta sau bucuresti?))) CONSTANTA . Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 16, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2015 !!!REAL SHEMALE / ULTIMELE 4 ZILE IN CONSTANTA!!!DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 !!!REAL SHEMALE / ULTIMELE 3 ZILE IN CONSTANTA!!!!!!ACCESEZA LINCK-UL!!! http://nimfomane.com/forum/topic/5249-andreea-ts-0732953706-hala-traian/page-14DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
george_us30 Reputație: 1626 Postat Mai 18, 2015 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Mai 18, 2015 te asteptam Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 !!!REAL SHEMALE / ULTIMA ZI IN CONSTANTA!!!Email: [email protected]DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0723.456.862 PUPY Link spre comentariu
oradeanul84 Reputație: 305 Postat Mai 18, 2015 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Mai 18, 2015 Prin vestul tarii cand vii? Link spre comentariu
beatrice100 Reputație: 1 Postat Mai 18, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Mai 18, 2015 dar si pitestiul este aproape de buc,te asteptam Link spre comentariu
alexandru b Reputație: 1901 Postat Mai 18, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Partajează Postat Mai 18, 2015 Buna. multumesc avand in vedere ca Ploiesti este aproape de Buc ...cand ma intorc acasa promit ca voi veni o saptamana si la voi Abia te asteptam:-*:-*:-* Link spre comentariu
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 18, 2015 Disponibila in TIMISOARA de Joi 22.05.2015 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum