costelv Reputație: 4 Postat Mai 19, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2015 cand mai vi in bucuresti?
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2015 cand mai vi in bucuresti?Buna, nu stiu cand, am sa anunt aici!
marius0011 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 Andreea ai plecat din Constanta?Daca da, cand te mai intorci?
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2015 REAL SHEMALE DISPONIBILA PT 2 SAPT IN TIMISOARADACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0758.865.387 PUPY
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 20, 2015 Andreea ai plecat din Constanta?Daca da, cand te mai intorci? Buna, sunt deja in Timisoara, cred ca peste o luna sau doua voi veni din nou in Cta!
marius0011 Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Mai 20, 2015 Buna, sunt deja in Timisoara, cred ca peste o luna sau doua voi veni din nou in Cta! Minunat. Te astept cu nerabdare!
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 21, 2015 REAL SHEMALE DISPONIBILA PT 2 SAPT IN TIMISOARA. DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0758.865.387 PUPY
hacamed Reputație: 4 Postat Mai 27, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Postat Mai 27, 2015 la Brasov ajungi vreodata?
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 la Brasov ajungi vreodata?Buna, exista posibilitatea sa ajung si in Brasov dar nu stiu cand
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 28, 2015 REAL SHEMALE DISPONIBILA PT 2 SAPT IN TIMISOARA. DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali, forme rubensiene.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu.Nu conversez pe facebook!CONTACT:0758.865.387 PUPY
jerry_tm Reputație: -1 Postat Mai 29, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 29, 2015 Buna ... intruna din zilele trecute am fost din simpla curiozitate la andreea si pot sa confirm ca este cea din poza si comportamentul ei te face sa te gandesti sa revi dinou la ea ... nota 10 +
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2015 Buna ... intruna din zilele trecute am fost din simpla curiozitate la andreea si pot sa confirm ca este cea din poza si comportamentul ei te face sa te gandesti sa revi dinou la ea ... nota 10 +Buna,ma bucur ca intalnirea cu mine nu a fost un esec multumesc pt comentariul frumos
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Mai 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 29, 2015 REAL SHEMALE DISPONIBILA PT PUTIN TIMP IN TIMISOARA. DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat,forme rubensiene, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu (Shemale).Nu conversez pe facebook!CONTACT:0758.865.387 PUPY
Vizitator vagabontul91 Reputație: 0 Postat Mai 30, 2015 Postat Mai 30, 2015 jerry_tm, on 29 May 2015 - 10:08, said: Buna ... intruna din zilele trecute am fost din simpla curiozitate la andreea si pot sa confirm ca este cea din poza si comportamentul ei te face sa te gandesti sa revi dinou la ea ... nota 10 +Cyao,,,scrii te rog o recenzie completa pentru toti cei dornici sa experimenteze?ms
jerry_tm Reputație: -1 Postat Mai 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2015 Am sunat si mi-a raspuns o voce foarte feminina , mi-a zis ce contine oferta si mi-a dat adresa ...... in drum spre locatie ma-m gandit ca am vb cu alta persoana avand asa o voce prea feminina iar cind am ajuns la adresa indicata am sunat dinou pt a ma indruma spre apartamentul ei , la intrarea in apartament am fost intimpinat de andreea care este chiar mai draguta ca in poze , am stat putin de vb despre ceea ce imi poate oferi dupa care ma-m cerut la baie pt a face un dus ... ... ma-m intors de la baie spre camera de actiune iar ea ma astepta destul de sexy unde am mai stat putin de vb , iam zis ca vreau sa stau o ora si i-am platit 250 ...... a inceput cu un oral neprotejat foarte bine executat la care nu am putut rezista foarte mult timp apoi putina igenizare , am stat putin de vb si a trecut dinou la un oral , cu toate ca arata foarte bine altceva nu am incercat ...... ma-m simtit foarte bine si sper ca imi voi face timp pt a merge dinou la ea , deci stie sa te faca sa te simti bine in compania ei ... Nota 10 +
jerry_tm Reputație: -1 Postat Mai 31, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Mai 31, 2015 Andreea cit timp mai stai prin timisoara ???
bubleboy Reputație: 97 Postat Iunie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 4, 2015 Tot citesc acest forum dar nu s-a pronuntat nimeni daca pana la urma are tatze sau nu.
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Andreea cit timp mai stai prin timisoara ???Buna, azi este ultima zi (6.iunie) in Timisoara
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Tot citesc acest forum dar nu s-a pronuntat nimeni daca pana la urma are tatze sau nu.) Buna, sani (tatze) exista dar sunt mici De ce nu vi sa te convingi?!
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 REAL SHEMALE DISPONIBILA ULTIMA ZI IN ORASUL TAU. DACA NU DISPUI FINACIAR, NU DERANJA!Vrei sex de calitate, realitate, curatenie, discretie si seriozitate?!In cazul asta astept sa ma contactezi!Ador incepatorii si curiosii, activa-pasiva, 69, deeptroth, anal de ambele parti, oral, sarutari, momente unice pe care le poti trai alaturi de mine 30ani, 1,78cm (fara tocuri), 78kg, fund bombat,forme rubensiene, picioare sexy lungi, sani naturali, dotata 18cm reali.Imi plac oamenii de calitate, imi selectez clientii!!!Nu rasp la nr privat sau sms!Mai multe poze pe facebook Andreea Dragulescu (Shemale).Nu conversez pe facebook!CONTACT:0758.865.387 PUPY
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 6, 2015 Disponibila in ARAD de luni 8.iunie. Pupy
jerry_tm Reputație: -1 Postat Iunie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Iunie 6, 2015 Andreea cind mai vi la timisoara ???
beatrice100 Reputație: 1 Postat Iunie 7, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Iunie 7, 2015 hai si in Pitesti deea,ne este dor de tine
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 Andreea cind mai vi la timisoara ???Buna, nu stiu cand voi mai veni in Tm
andreeatranssexual Reputație: -373 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 8, 2015 hai si in Pitesti deea,ne este dor de tineBuna. Nu stiu cand voi mai veni in Pitesti! P.S: Daca esti fata nu cred ca iti este dor de mine pt ca nu-mi aduc aminte de tine... nu ma atrag
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum