Sari la conținut

probleme postare

Postări Recomandate

• Oras:Inca pe pamant...
Postat

in primul rand LA MULTI ANI!de la inceputul lunii decembrie (nu stiu exact data) nu am mai putut posta aici pe forum. nu stiu care a fost problema... poate in raspunzi Cautatorul. Mersi. ps. sper sa mearga mesajul...

Postat
http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=5611&pid=41552#pid41552. Ai plasat un offtopic imediat dupa postul meu... posibil ca cineva sa fi gasit o cale de sanctionare (erau interzise postarile pana pe 15 ianuarie dar am zis sa fiu darnic' date=' ai grija pe viitor. Sunt administratori si moderatori si mai intransigenti ca mine...).[/quote']Cred ca despre asta e vorba:RE: Ana 0732418828 (12-06-2011 )soare_92 : Da,eu sunt cea despre care se vorbeste aici... Nu inteleg de ce se tot ameninta ca se sterg postarile...Dorinel18: Ana, nu te mai viziteaza nimeni de nu apar recenzii cu tine aici?! Cred ca o sa o fac eu in weekend daca te gasesc Nu mi-a placut deloc in acel topic ca se indoiesc o gramada de ceea ce am zis si de faptul ca fata CHIAR EXISTA si e super. Ce legatura are cu alte anunturi din piata asta nu stiu. Ce conteaza este ca ea face treaba buna in materie de sex. Daca i-ai face o vizita mi-ai da dreptate :P
Nu stiu, o fi din cauza sarbatorilor :beex2 sau din cauza vitezei, dar am uitat 2 chestii:1. Multumesc mult Cautatorule pentru ajutor!2. Am cautat in topicul cu avertizmente, banari de mi-a venit acru si nu am gasit restrictia respectiva pt mine.ps. Bine ca e bine asa. Si sorry...nu vreau sa umplem forumul cu mesaje dar era musai sa il mai scriu si pe asta.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...