dorinel18 Reputație: 672 Postat Ianuarie 1, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Postat Ianuarie 1, 2012 in primul rand LA MULTI ANI!de la inceputul lunii decembrie (nu stiu exact data) nu am mai putut posta aici pe forum. nu stiu care a fost problema... poate in raspunzi Cautatorul. Mersi. ps. sper sa mearga mesajul...
Vizitator Cautatorul Reputație: 0 Postat Ianuarie 1, 2012 Postat Ianuarie 1, 2012 http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=5611&pid=41552#pid41552. Ai plasat un offtopic imediat dupa postul meu... posibil ca cineva sa fi gasit o cale de sanctionare (erau interzise postarile pana pe 15 ianuarie dar am zis sa fiu darnic, ai grija pe viitor. Sunt administratori si moderatori si mai intransigenti ca mine...).
dorinel18 Reputație: 672 Postat Ianuarie 1, 2012 Oras:Inca pe pamant... Oras:Inca pe pamant... Autor Postat Ianuarie 1, 2012 http://nimfomane.com/forum/showthread.php?tid=5611&pid=41552#pid41552. Ai plasat un offtopic imediat dupa postul meu... posibil ca cineva sa fi gasit o cale de sanctionare (erau interzise postarile pana pe 15 ianuarie dar am zis sa fiu darnic' date=' ai grija pe viitor. Sunt administratori si moderatori si mai intransigenti ca mine...).[/quote']Cred ca despre asta e vorba:RE: Ana 0732418828 (12-06-2011 )soare_92 : Da,eu sunt cea despre care se vorbeste aici... Nu inteleg de ce se tot ameninta ca se sterg postarile...Dorinel18: Ana, nu te mai viziteaza nimeni de nu apar recenzii cu tine aici?! Cred ca o sa o fac eu in weekend daca te gasesc Nu mi-a placut deloc in acel topic ca se indoiesc o gramada de ceea ce am zis si de faptul ca fata CHIAR EXISTA si e super. Ce legatura are cu alte anunturi din piata asta nu stiu. Ce conteaza este ca ea face treaba buna in materie de sex. Daca i-ai face o vizita mi-ai da dreptate Nu stiu, o fi din cauza sarbatorilor sau din cauza vitezei, dar am uitat 2 chestii:1. Multumesc mult Cautatorule pentru ajutor!2. Am cautat in topicul cu avertizmente, banari de mi-a venit acru si nu am gasit restrictia respectiva pt mine.ps. Bine ca e bine asa. Si sorry...nu vreau sa umplem forumul cu mesaje dar era musai sa il mai scriu si pe asta.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum