voineaalex53 Reputație: 4 Postat August 31, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat August 31, 2015 A fost cineva la fetele astea? Este adevărat că se sărută și fac sex din orice poziție?este vb despre ele
voineaalex53 Reputație: 4 Postat August 31, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat August 31, 2015 Am îndrăznit și am mers în seara asta și am rămas total dezamăgit. Lorena a spus ca sunt 2 fete dar defapt era singura. 100lei fin a promis și sărutări, după ce am intrat la camera sa răzgândit nu a mai vrut sărutări,am îndrăznit și am cerut poziția 69 la care ea răspuns plictisita ca nu face pozitiv arata. În fapt mi-a făcut un oral protejat ca asa a vrut ea, foarte plictisita și Putin sex normal.adica am plăti 100 lei și am făcut cea ce alte fete o fac și cu 50 lei și cu mult mai mult drag.DEZAMAGIRE TOTALA o sa încerc totuși să dau și de cealaltă fata pe nume Maia care în telefon dădea aceiași adresa. Locația deasupra la barul pheonix2 de la capitol. Locația 7(apartamentul nearesit mult fum de tigaie și la baie mizerie) Oral:6. (a spus ca face neprotejat dar mi-a pus cacilita și fura la mana) Normal: 5. (nu se implica datorită greutate și nu geme)Gfe:7 e cu nasu pe sus și minte mult la telefon Nu e de revenit 2
gogu21sex Reputație: -474 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: gogu21sex Oras:constanta Telefon: gogu21sex Oras:constanta Postat Septembrie 1, 2015 Voineaalex53 multumim de recenzie dar daca vrei sa ai o experienta placuta, incearca fetele testate si cu recenzii bune! E foarte greu sa mai gasesti o fata buna nerecenzata aici, desi am gasit eu una in seara asta care totusi mi a fost indicata de un coleg de forum!
voineaalex53 Reputație: 4 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 2, 2015 Multumesc pentru sfat, poți să îmi dai și mie numărul de tel și mici detalii. O seara plăcută
voineaalex53 Reputație: 4 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Autor Postat Septembrie 4, 2015 Am fost din nou la Lorena și la Maya era și Maya acolo cu același preț piperat pe serviciile pe care mi le-a oferit,sincer am rămas nesatisfăcut,dezamagit și în concluzie germeni falnici pentru 50 lei finalizarea.Note pentru Maya Locație aceiași și la nota la fel Igiena pers.nota 3 îi mirosea păsărica a peste stricatOral:5 tot la dracu căciuliță, mințind bine înțelesca înainte zice ca face fără Normal:0 deoarece nu am mai făcut nimic eu rămânând nesatisfăcută Gfe:la fel ca cealaltă,inganfata și unvocabular adecvat fetelelorcu 30 oralul de pe centura Constanței Fraților evitării locația aceasta pentru ca revoltanduma la final am îndrăznit să îmi cer jumate din bani mei înapoi la carecealalta pe nume Lorena cu niște silicoane cat mingea de fotbal mi sa adresat răspicat "pleacă în pula mea de mos simpatica sa nu vinabaieti și să te fută și în cur pentru aia 50 lei plecare îi vrei înapoi" 1
mayalorena Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 Va asigur ca ce ati scris in aceasta recenzie nu este adevarat......chiar va rog sa veniti cu adevarat la noi si va veti convinge k sunt niste vorbe aiurea.....vreau sa va zic ca niciodat nu o sa gasiti aici sau p afara baieti care sa ne pazeasc pentru ca nu avem....si vreau sa va mai zic k in primul rand noi nu fumamV in casa fumam p balcon asa ca nu prea are cum sa fie casa plina de fum.....
skypexvr Reputație: 451 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 pff la cat de proasta ești sigur vine lumea
johnke82 Reputație: 53 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 Am fost din nou la Lorena și la Maya era și Maya acolo cu același preț piperat pe serviciile pe care mi le-a oferit,sincer am rămas nesatisfăcut,dezamagit și în concluzie germeni falnici pentru 50 lei finalizarea.Note pentru Maya Locație aceiași și la nota la fel Igiena pers.nota 3 îi mirosea păsărica a peste stricatOral:5 tot la dracu căciuliță, mințind bine înțelesca înainte zice ca face fără Normal:0 deoarece nu am mai făcut nimic eu rămânând nesatisfăcută Gfe:la fel ca cealaltă,inganfata și unvocabular adecvat fetelelorcu 30 oralul de pe centura Constanței Fraților evitării locația aceasta pentru ca revoltanduma la final am îndrăznit să îmi cer jumate din bani mei înapoi la carecealalta pe nume Lorena cu niște silicoane cat mingea de fotbal mi sa adresat răspicat "pleacă în pula mea de mos simpatica sa nu vinabaieti și să te fută și în cur pentru aia 50 lei plecare îi vrei înapoi"
johnke82 Reputație: 53 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 Daca ai fost o data si a fost nasol ce mai cauti? Si faza cu am plecat "nesatisfacuta" ce inseamna? Esti gagica? Daca da, abtine-te. Daca nu, invata in plm sa scrii!
mayalorena Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 eu nu voi mai raspunde la aceste recenzi ca nu am de ce........ doar ca va asigur ca ce a fost scris aici nu este adevarat....va astept sa va convingeti
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 eu nu voi mai raspunde la aceste recenzi ca nu am de ce........ doar ca va asigur ca ce a fost scris aici nu este adevarat....va astept sa va convingetiOK!Dar ne poti da mai multe detalii despre voi? Fotografii, servicii oferite, tarife?
mayalorena Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 OK!Dar ne poti da mai multe detalii despre voi? Fotografii, servicii oferite, tarife? OK!Dar ne poti da mai multe detalii despre voi? Fotografii, servicii oferite, tarife?Sigur ca va dau....servicile sunt oral si normal ...oralul cum vreti normalu obligatoriu protejat, fantezi daca aveti sunt discutabile,saruturi.si este 80 o finalizare 150 o ora
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 Sigur ca va dau....servicile sunt oral si normal ...oralul cum vreti normalu obligatoriu protejat, fantezi daca aveti sunt discutabile,saruturi.si este 80 o finalizare 150 o oraFotografii? Show lesby? Locatie?
mayalorena Reputație: 0 Postat Septembrie 11, 2015 Postat Septembrie 11, 2015 Fotografii? Show lesby? Locatie?show nu....Bulevardu Mamaia......
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 11, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 11, 2015 show nu....Bulevardu Mamaia......E clar! Tinand cont de modul in care comunici inclin sa-i dau dreptate lui @voineaalex53
carolanski Reputație: 191 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Octombrie 22, 2015 Bai fratilor fetele aste sunt belea,in ultimele zile am fost de cate doua ori la ele, separat, ambele sunt niste dulci, nu este nimic adevarat din ce a scris voineaalex,vorbesc si se comporta foarte frumos,gfe si tot ce vrei, mai raruț ca ele,gusturile nu se discuta,eu unu recomand,note numai de 10,fara fite si figuri,fara mirosuri ,igiena nota10,mergeti cu încredereSporrrrrr!!!!!
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:palermo Oras:palermo Postat Octombrie 22, 2015 pai cine pula mea sa mai faca recenzii reale, hahalerele?au ramas aici doar frustratii si labagii , pestii si zdrentele .
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 22, 2015 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 22, 2015 pai cine pula mea sa mai faca recenzii reale, hahalerele? au ramas aici doar frustratii si labagii , pestii si zdrentele .tu cine poola mea esti?mars .... si lasa vrajeala .... noi nu am auzit de tine pana azi (deci in ce categorie te incadrezi tu? ) 1 4
temujin Reputație: 1654 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Peste tot si nicaieri Oras:Peste tot si nicaieri Postat Octombrie 23, 2015 Ceva e putred rau aici si miroase de la o posta a teapa!!
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:palermo Oras:palermo Postat Octombrie 23, 2015 tu cine poola mea esti?mars .... si lasa vrajeala .... noi nu am auzit de tine pana azi (deci in ce categorie te incadrezi tu? ) tu ai poola mai saracule? cine poola ta a auzit de tine oare?trei oase si un zimbet doua recenzii triste si gargara multa .roaga-te de roxana 2 sa se pise putin pe muia ta , fac eu cinste.si daca nu te saturi ,te trimit la tanti anona ,sa te spele putin pe ochi, daca intelegi despre ce vorbesc.
sugardaddy Reputație: -354 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:. Oras:. Postat Octombrie 25, 2015 tu ai poola mai saracule? cine poola ta a auzit de tine oare?trei oase si un zimbet doua recenzii triste si gargara multa .roaga-te de roxana 2 sa se pise putin pe muia ta , fac eu cinste.si daca nu te saturi ,te trimit la tanti anona ,sa te spele putin pe ochi, daca intelegi despre ce vorbesc.amice (sau amico) daca nu aveai miros de peste sau de pasarica as fi avut mai multe sa-ti spun.pentru ultima oara:- mars! ps: tocmai ce ai scris pe topicul vecinei Irinei (de ce nu ai facut acolo si marele ANUNT sa stie lumea ca despre ea vorbesti?) 2
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:palermo Oras:palermo Postat Octombrie 25, 2015 amice[cu varice}am auzit ca iti cam place capul la peste, vrei sa iti trimit ceva proaspat la pachet , invelit in ziare?sau daca simti miros de pasarica inseamna ca trebuie sa bagi botul mai adinc si mai des , sa inveti cum miroase pasarica, je , sint barbat si daca ma voi pisa pe tine ma pis cu pula din picioare ,cu jet ca sa ma simti , sa inveti sa nu imi dai mie ultimaturi si sa te mai adresezi cu mars, mars ii spui doar lui mamitica ta daca doresti , ciocul mic si rumega, baietas.
big fut Reputație: 846 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 La maya am fost eu acum vreo 2 luni cand inca mai aveau anunturi in telegraf. Avea cam 1,75m fara tocuri si carnea tare pe ea. Cu mine s-a comportat frumos. A facut exact ce stabilisem inainte de a plati. Nu am fost grabit ,oral bun cu atentie la zonele adiacente. Am fost de vreo 2 ori la ea cred. C red ca depinde de la persoana la persoana felul in care reactioneaza. Daca mai apare pe piata eu revin.
big fut Reputație: 846 Postat Decembrie 1, 2015 Postat Decembrie 1, 2015 La maya am fost eu acum vreo 2 luni cand inca mai aveau anunturi in telegraf. Avea cam 1,75m fara tocuri si carnea tare pe ea. Cu mine s-a comportat frumos. A facut exact ce stabilisem inainte de a plati. Nu am fost grabit ,oral bun cu atentie la zonele adiacente. Am fost de vreo 2 ori la ea . Cred ca depinde de la persoana la persoana felul in care reactioneaza. Daca mai apare pe piata eu revin.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum