crissu Reputație: 4142 Postat August 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2015 Un alt subiect important de subliniat este ca oferim posibilitatea de 3some(fara show lezby) unde se completeaza frumos calitatile si serviciile noaste si nu se simte lipsa FK-ului de la Larisa(face parte din serviciile mele) sau a DT-ului de la mine-nu-mi iese(dar Larisa compenseaza)...baietii care ne-au cunoscut in formula de doua+unul au confirmat pe topicul Larisei, deja aceste aspecte!45 de minute-300ron70 de minute-400ron90 de minute-500ronMulti pupici!http://nimfomane.com/forum/topic/41889-larisa-0784521468/page-39http://nimfomane.com/forum/topic/16328-cristina-zona-icil-200h-0742660339/page-28 2 Link spre comentariu
disaronno37 Reputație: 377 Postat August 31, 2015 Oras:ceruri Oras:ceruri Partajează Postat August 31, 2015 Bravo Crissu !! Cel putin pana acum serviciile oferite de voi sunt impecabile si precum ai subliniat, exista o completare intre voi doua, completare ce poate cauza o apoplexie unui puritan religios. Asa ca, din punctul meu de vedere, in clipa de fata, formati cuplul de succes al momentului. 1 Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 4, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 4, 2015 300 ron ...45 min.......adica 150 ron de bagaj?? pe 45 min.....3.3 ron/min......ff scump ...aporx 0.80 euro.... 5 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2015 300 ron ...45 min.......adica 150 ron de bagaj?? pe 45 min.....3.3 ron/min......ff scump ...aporx 0.80 euro....@valens, altii dau 0.8eur/min si poate muult mai mult la un apel telefonic la linia erotica! ascult o poveste si ii dau cu laba pana transpira telefonul!la aceste fete ai parte de sex real, dar ce sex!!! doar ca oferta cu "stai de cati bani ai" nu e valabila! adica de 10 ron stai 3 min si 3 secunde! Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 5, 2015 Partajează Postat Septembrie 5, 2015 300 ron ...45 min.......adica 150 ron de bagaj?? pe 45 min.....3.3 ron/min......ff scump ...aporx 0.80 euro....Tu de unde pana mea ai mai aparut? Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Pentru tine daaa...e scump! Poi daca tu ai plans 3 zile pt 120 de lei pe care i-ai lasat la mine,si mi.ai lasat si recenzie nasoala ca sa iti scoti parleala ))) normal ca 300 de lei este o avere:) 1 Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9638 Postat Septembrie 5, 2015 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Septembrie 5, 2015 "Recenzie nasoala ca sa iti scoti parleala"? Ce vrea sa insemne treaba asta? Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2015 Cred ca sa cait dupa cascaval! Si ce a zis...daca eu i.am pierdut...nici ea sa nu se imbogateasca cu ei )) Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 5, 2015 E un tip fara caracter dpmdv! Si cu asta am spus tot Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Pentru tine daaa...e scump! Poi daca tu ai plans 3 zile pt 120 de lei pe care i-ai lasat la mine,si mi.ai lasat si recenzie nasoala ca sa iti scoti parleala ))) normal ca 300 de lei este o avere:)esti foarte scump....extrem de scumpa...la ce oferi.... Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Cred ca sa cait dupa cascaval! Si ce a zis...daca eu i.am pierdut...nici ea sa nu se imbogateasca cu ei ))cum sa imi scot parleala??..daca iti fac recenzie naspa...desi a fost una ff obiectiva.....daca scriu naspa despre tine..imi da cineva de bauta ,de mancat,imi tine de cald sau de frig??.....uite cat de isteatza esti.......pararea(recenzia).. este doar a mea,nu poti sa impaci pe toti.....dar uite ce gandire infantila, ingusta ai..... Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Tu de unde pana mea ai mai aparut?de unde nu te astepti.....si nu am sa iti spun ..am sa te las pe tine sa iti bati capul.. Link spre comentariu
valens Reputație: -477 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Intre văi Oras:Intre văi Partajează Postat Septembrie 7, 2015 @valens, altii dau 0.8eur/min si poate muult mai mult la un apel telefonic la linia erotica! ascult o poveste si ii dau cu laba pana transpira telefonul!la aceste fete ai parte de sex real, dar ce sex!!! doar ca oferta cu "stai de cati bani ai" nu e valabila! adica de 10 ron stai 3 min si 3 secunde! treaba lor.....fiecare cum crede ca este mai bine.... Link spre comentariu
cristina cristinuta 92 Reputație: 1127 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 7, 2015 cum sa imi scot parleala??..daca iti fac recenzie naspa...desi a fost una ff obiectiva.....daca scriu naspa despre tine..imi da cineva de bauta ,de mancat,imi tine de cald sau de frig??.....uite cat de isteatza esti.......pararea(recenzia).. este doar a mea,nu poti sa impaci pe toti.....dar uite ce gandire infantila, ingusta ai...... Este adevarat! Nu pot multumii pe toata lumea...numai ca...la inceputul discutiei noastre te.am facut atent ca in cazul in care ceva te deranjaza,sau it creeaza un anume discomfort sa imi comunici! Nu am fost deranjata ca m.ai criticat....a fost parerea ta,dar era mai simplu sa imi spui si face 2face ca nu te batea crede.ma )) 1 Link spre comentariu
pizdifer Reputație: 0 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:unde apuc Oras:unde apuc Partajează Postat Septembrie 7, 2015 Ma bag si eu in seama ca-mi permite meseria: Nu puteti sa va face-ti voi fain frumos alt topic si sa "discutati" acolo problemele voastre, ca a-ti cam inceput sa-l poluati pe acesta. Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Ma bag si eu in seama ca-mi permite meseria: Nu puteti sa va face-ti voi fain frumos alt topic si sa "discutati" acolo problemele voastre, ca a-ti cam inceput sa-l poluati pe acesta.Esti anaaaaalfabet pe sisteeeeem. Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 15, 2015 Partajează Postat Septembrie 15, 2015 Tu de unde pana mea ai mai aparut?Vezi ca esti pe contul gri, prostule. Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 16, 2015 Partajează Postat Septembrie 16, 2015 ....https://www.youtube.com/watch?v=quFvizWkacQ 1 Link spre comentariu
d d p o f Reputație: -201 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Nu TE mai spaMUI!! Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Septembrie 17, 2015 Partajează Postat Septembrie 17, 2015 Nu TE mai spaMUI!! Ar fi bine sa'ntelegiCa nimeni nu te placeAr fi bine sa pleciSi sa ne lasi in pace Nu esti tu un pic cam prost? Un pic cam prost? Un pic cam prost? Nu foarte mult? https://www.youtube.com/watch?v=eXSF3_nmsP4 Link spre comentariu
crissu Reputație: 4142 Postat Septembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2015 Vin cu precizari datorita schimbarii programului Larisssei:3some doar in zilele de luni, joi si vineri...disponibile intre orele 9-19.Pupici dulci! 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2015 Partajează Postat Septembrie 20, 2015 mare inghesuiala o sa fie 1 Link spre comentariu
lazy Reputație: 2569 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Sa fie usor de ajuns Oras:Sa fie usor de ajuns Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Vin cu precizari datorita schimbarii programului Larisssei:3some doar in zilele de luni, joi si vineri...disponibile intre orele 9-19.Pupici dulci!O fi sau n-o fi off-topic, dar tre' sa refulez un pic: cu regret, destul de recent am "ratat" acest "2+1" , pe motiv de nepotrivire de program...al meu, nu al fetelor. Asa ca, pana cand voi reusi sa tai de pe lista mea scurta acest "must have", astept nerabdator inca o doza de dopamina- adica recenzie, sa nu se inteleaga alceva- pe acest subiect. Link spre comentariu
dan87 Reputație: 78 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Septembrie 29, 2015 :clapp https://www.youtube.com/watch?v=GC5E8ie2pdM Link spre comentariu
watson Reputație: 238 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 2, 2015 hello. sa spun si eu cateva cuvinte despre intalnirea mea cu aceste fete. s a intamplat acum ceva zile, am sunat si am vorbit cu Larisa erau ocupate, dar mi a spus ca ma suna daca se elibereaza( m a intrebat daca ma poate suna ) , asa a si facut si totul a fost ok. locatia o stiam deoarece mai fusesem la criss , am stat la o tigara unde am stabilit detaliile necesare . am facut un dus si m am bagat la joaca cu larisa cat timp se spala si criss....deci ce sa zic a fost criminal, fetele se pricep si fac o echipa de nota 100, am schimbat mai multe pozitii, ne am jucat uni cu altii...a fost de vis.nota 10 pe linie pentru tot.abia astept data viitoare. va pup fetelor. kiss 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum