Sari la conținut

Larisssa si CriSSu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Un alt subiect important de subliniat este ca oferim posibilitatea de 3some(fara show lezby) unde se completeaza frumos calitatile si serviciile noaste si nu se simte lipsa FK-ului de la Larisa(face parte din serviciile mele) sau a DT-ului de la mine-nu-mi iese(dar Larisa compenseaza)...baietii care ne-au cunoscut in formula de doua+unul au confirmat pe topicul Larisei, deja aceste aspecte!

45 de minute-300ron

70 de minute-400ron

90 de minute-500ron

Multi pupici!

http://nimfomane.com/forum/topic/41889-larisa-0784521468/page-39

http://nimfomane.com/forum/topic/16328-cristina-zona-icil-200h-0742660339/page-28

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:ceruri
  • Oras:ceruri

Bravo Crissu !! Cel putin pana acum serviciile oferite de voi sunt impecabile si precum ai subliniat, exista o completare intre voi doua, completare ce poate cauza o apoplexie unui puritan religios. Asa ca, din punctul meu de vedere, in clipa de fata, formati cuplul de succes al momentului.

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

300 ron ...45 min.......adica 150 ron de bagaj?? pe 45 min.....3.3 ron/min......ff scump ...aporx 0.80 euro....

@valens, altii dau 0.8eur/min si poate muult mai mult la un apel telefonic la linia erotica! ascult o poveste si ii dau cu laba pana transpira telefonul!

la aceste fete ai parte de sex real, dar ce sex!!! doar ca oferta cu "stai de cati bani ai" nu e valabila! adica de 10 ron stai 3 min si 3 secunde!  :slap2

Link spre comentariu
  • Oras:Intre văi

Pentru tine daaa...e scump! Poi daca tu ai plans 3 zile pt 120 de lei pe care i-ai lasat la mine,si mi.ai lasat si recenzie nasoala ca sa iti scoti parleala :)))) normal ca 300 de lei este o avere:)

esti foarte scump....extrem de scumpa...la ce oferi....

Link spre comentariu

Cred ca sa cait dupa cascaval! Si ce a zis...daca eu i.am pierdut...nici ea sa nu se imbogateasca cu ei :)))

cum sa imi scot parleala??..daca iti fac recenzie naspa...desi a fost una ff obiectiva.....daca scriu naspa despre tine..imi da cineva de bauta ,de mancat,imi tine de cald sau de frig??.....uite cat de isteatza esti.......pararea(recenzia).. este doar a mea,nu poti sa impaci pe toti.....dar uite ce gandire infantila, ingusta ai.....

Link spre comentariu

@valens, altii dau 0.8eur/min si poate muult mai mult la un apel telefonic la linia erotica! ascult o poveste si ii dau cu laba pana transpira telefonul!

la aceste fete ai parte de sex real, dar ce sex!!! doar ca oferta cu "stai de cati bani ai" nu e valabila! adica de 10 ron stai 3 min si 3 secunde!  :slap2

treaba lor.....fiecare cum crede ca este mai bine....

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

cum sa imi scot parleala??..daca iti fac recenzie naspa...desi a fost una ff obiectiva.....daca scriu naspa despre tine..imi da cineva de bauta ,de mancat,imi tine de cald sau de frig??.....uite cat de isteatza esti.......pararea(recenzia).. este doar a mea,nu poti sa impaci pe toti.....dar uite ce gandire infantila, ingusta ai.....

. Este adevarat! Nu pot multumii pe toata lumea...numai ca...la inceputul discutiei noastre te.am facut atent ca in cazul in care ceva te deranjaza,sau it creeaza un anume discomfort sa imi comunici! Nu am fost deranjata ca m.ai criticat....a fost parerea ta,dar era mai simplu sa imi spui si face 2face ca nu te batea crede.ma :)))
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Vin cu precizari datorita schimbarii programului Larisssei:

3some doar in zilele de luni, joi si vineri...disponibile intre orele 9-19.

Pupici dulci!

O fi sau n-o fi off-topic, dar tre' sa refulez un pic: cu regret, destul de recent am "ratat" acest "2+1" , pe motiv de nepotrivire de program...al meu, nu al fetelor. Asa ca, pana cand voi reusi sa tai de pe lista mea scurta acest "must have", astept nerabdator inca o doza de dopamina- adica recenzie, sa nu se inteleaga alceva- pe acest subiect.

Link spre comentariu

hello. sa spun si eu cateva cuvinte despre intalnirea mea cu aceste fete. s a intamplat acum ceva zile, am sunat si am vorbit cu Larisa erau ocupate, dar mi a spus ca ma suna daca se elibereaza( m a intrebat daca ma poate suna ) , asa a si facut si totul a fost  ok. locatia o stiam deoarece mai fusesem la criss , am stat la o tigara unde am stabilit detaliile necesare . am facut un dus si m am bagat la joaca cu larisa cat timp se spala si criss....deci ce sa zic a fost criminal, fetele se pricep si fac o echipa de nota 100, am schimbat mai multe pozitii, ne am jucat uni cu altii...a fost de vis.

nota 10 pe linie pentru tot.

abia astept data viitoare. va pup fetelor. kiss

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...