nicku39 Reputație: 203 Postat Aprilie 21, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Aprilie 21, 2019 POZE NOIsexy&co Link spre comentariu
labis Reputație: 8 Postat Aprilie 23, 2019 Partajează Postat Aprilie 23, 2019 Incredibil de excitante pozele... Ador costumatiile mulate pe formele deosebite. Link spre comentariu
tibiturnu Reputație: 6 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Stapana, nuiele naturale folositi? sau doar bice si cravase? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2019 Buna ziua, da folosesc si nuiele naturale... Link spre comentariu
tibiturnu Reputație: 6 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Buna ziua, da folosesc si nuiele naturale...M a gadeam la una de salcie, de alun,nu exotice de ratan sau bambus... Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 7, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2019 Am inteles , vb de nuiele .... nu de bambus sau ratan... Link spre comentariu
tibiturnu Reputație: 6 Postat Mai 7, 2019 Partajează Postat Mai 7, 2019 Am inteles , vb de nuiele .... nu de bambus sau ratan...Ma scuzati, am crezut ca nu ati inteles ! Ati pus vreun sclav in genunchi la colt? sau sa folositi coji de nuca? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2019 Convinge ma.... ca poti sta pe coji de nuca pt stapana ta... 1 Link spre comentariu
tibiturnu Reputație: 6 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Acum ceva timp, am fost la o stapana ai pt faptul ca am intarziat 10 minute, a considerat ca trebuie sa ma puna in genunchi cu mainile sus timpul cat am intarziat. Dar dupa vreo 5 minute am lasat mainile jos ca ma duream si m-a vazut Stapana. Iar ca supliment al pedepsei m-a pus sa stau pe boabe de porumb si ci cleme pe sfarcuri dublu, adică 20 min... NU cred ca putea sa mi dea o pedeapsa mai mare si mai grea... Deci cu statul pe coji, nu stiu ce sa zic Stapana, poate Dvs ati fi facut la fel Link spre comentariu
tibiturnu Reputație: 6 Postat Mai 8, 2019 Partajează Postat Mai 8, 2019 Totusi mi s a părut o pedeapsa cam grea, us faptul ca am luat si vreo 10 nuiele la palme ca am indraznit sa laa mainile jos si asta pt 10 minute întârziate...Dar dvs sunteti Stapana suprema si execut orice pedeapsa! Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2019 Soft....destul de soft meriti pedepsit mult mai dur Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 10, 2019 Disponibila Stapana Andreea ofera sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. Poze reale din locatie Tributul pentru o sedinta de dominare este de 250 ron este de1.15 min Tributul pt o sedinta de dominare este de 150 ron pt 30min Exclus sexul Ofer si cer discretie si igiena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
servant973 Reputație: 1 Postat Mai 11, 2019 Oras:București Oras:București Partajează Postat Mai 11, 2019 Stăpână pot veni astazi? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Mai 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 16, 2019 Da , faci programare la tel 0723505213 Link spre comentariu
giorgio2014 Reputație: 64 Postat Mai 26, 2019 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Mai 26, 2019 Sunteți Minunata, Goddess Andreea Link spre comentariu
Vizitator costy0980 Reputație: 0 Postat Mai 29, 2019 Partajează Postat Mai 29, 2019 O poză cu păsărică se poate? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 1, 2019 O poză cu păsărică se poate? Link spre comentariu
gtalpi Reputație: 195 Postat Iunie 1, 2019 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Iunie 1, 2019 Buna, As fi interesat sa stiu daca practicati si tickling fetish? Dar nu in mod dominant si umilitor, nu ca sa chinuiti, ci gadilari pe tot corpul in mod senzual si erotic, sa gasiti punctele care gadila mai tare, cu handjob ca finalizare. Ceva asemanator cu linkul de mai jos: https://www.watchmygf.me/video/dirty-bdsm-education-with-a.html Nu as fi interesat de umiliri verbale, lovituri, scuipaturi, ci de o sedinta extrem de erotica, in care atingerile erotice sa fie totul.... Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 2, 2019 Buna , da practic , am inteles fff clar la ce te referi Link spre comentariu
sclav83 Reputație: 0 Postat Iunie 9, 2019 Partajează Postat Iunie 9, 2019 saru mana doamna andreea se poate sa fiu biciuit pana la sange ,si dumneavoastra sa fiti imbracata complet in piele inclusiv cu haina lunga de piele si manusi Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 10, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2019 saru mana doamna andreea se poate sa fiu biciuit pana la sange ,si dumneavoastra sa fiti imbracata complet in piele inclusiv cu haina lunga de piele si manusi Buna ziua , da se poate , suni si faci programare cu o ora inainte Link spre comentariu
Vizitator costy0980 Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2019 Partajează Postat Iunie 10, 2019 Niste poze noi dacă vrei Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2019 Niste poze noi dacă vreiPoze noi! 3 Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2019 Poze noi! Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 19, 2019 Poze noi! 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum