mikaelaj Reputație: 13 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 Noul anunt al Stapanei Andreea....... Sedinte dominare cu asistenta !!! Suna incitanthttps://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/stapana-andreea/7b0f6777786c6356.html 1 Link spre comentariu
orlando_thebear Reputație: 0 Postat Februarie 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 20, 2018 Are cineva idee daca asistenta oferabsi sex? Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Februarie 21, 2018 Partajează Postat Februarie 21, 2018 Are cineva idee daca asistenta oferabsi sex?Cred ca aspectul asta se poate elucida usor cu un telefon...Asistenta arata bine, are picioare frumoase si are si sani cel putin ada as deduce din poze. Burtica nu e foarte sexi dar poate reuseste sa scape de ea cu putina sala. Link spre comentariu
evil12 Reputație: 169 Postat Februarie 21, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 21, 2018 Noul anunt al Stapanei Andreea....... Sedinte dominare cu asistenta !!! Suna incitanthttps://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/stapana-andreea/7b0f6777786c6356.html300 cu ambele Link spre comentariu
alexandrumatei Reputație: 6 Postat Februarie 24, 2018 Partajează Postat Februarie 24, 2018 Stapana ne puteti arata si noua niste poze cu pedichiura dvs si a asistentei? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2018 Stapana ne puteti arata si noua niste poze cu pedichiura dvs si a asistentei? 1 Link spre comentariu
sclavul Reputație: 15 Postat Februarie 26, 2018 Partajează Postat Februarie 26, 2018 Stapana ne puteti arata si noua niste poze cu pedichiura dvs si a asistentei? SUPERBE POZE STAPANA MERITATI SA FITI SLUJITE MEREU, CU UMILINTA UN sclav NETREBNIC Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat Februarie 26, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 26, 2018 Film nou cu Stapana Andreea si asistenta!!!!https://www.clips4sale.com/studio/118546/19203475/Goddess+Andreea+and+her+assistant+in+pantyhose Link spre comentariu
adymihalcea1 Reputație: 1 Postat Februarie 28, 2018 Partajează Postat Februarie 28, 2018 Stie cineva daca practica si cu fiica ei? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Februarie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 28, 2018 Stie cineva daca practica si cu fiica ei?Buna ziua, cea mai in masura sa iti raspunda sunt eu fica mea nu face dominare......credeam ca s a elucidat acest aspect de mult ..... Link spre comentariu
adymihalcea1 Reputație: 1 Postat Martie 1, 2018 Partajează Postat Martie 1, 2018 Ofera cumva macar companie intima? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Ofera cumva macar companiBuna ziua ,iti pot oferii doar informatii despre anuntul si serviciile pe care le ofer , subiectul despre familia mea este tabu .....inisisti si chiar nu vad logica ,sau iti face placere sa discutam?? Link spre comentariu
volimte Reputație: 0 Postat Martie 1, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Martie 1, 2018 Stăpână, as vrea un viol daca se poate,să ma legați bine si sa ma futeți amândouă. Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 1, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 1, 2018 Stăpână, as vrea un viol daca se poate,să ma legați bine si sa ma futeți amândouă.Buna seara ,se poate sa fi legat si violat ....te abuzam sexual amandoua ,muie si penetrare. Link spre comentariu
batranul50 Reputație: 18 Postat Martie 1, 2018 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat Martie 1, 2018 SUPERBE POZE STAPANA MERITATI SA FITI SLUJITE MEREU, CU UMILINTA UN sclav NETREBNICce ratati .vai de voi.Pacat ca va imulltiti urata cu spume "stapana aia"O baba obosita Link spre comentariu
alexandrumatei Reputație: 6 Postat Martie 3, 2018 Partajează Postat Martie 3, 2018 Stapana ne puteti arata si noua niste poze cu pedichiura dvs si a asistentei? Multumesc stapana Link spre comentariu
volimte Reputație: 0 Postat Martie 7, 2018 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Martie 7, 2018 Ce tribut practicați? Link spre comentariu
mihai123456789mihai Reputație: 2 Postat Martie 9, 2018 Partajează Postat Martie 9, 2018 Tribut cu Stapana și asistenta?? Link spre comentariu
deepsecret Reputație: 169 Postat Martie 10, 2018 Partajează Postat Martie 10, 2018 Tribut cu Stapana și asistenta??300 Link spre comentariu
bercenarul Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 12, 2018 Ca sa fiți linșeze amândouă se poate. Fără dominare fizica Link spre comentariu
bercenarul Reputație: 0 Postat Martie 12, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 12, 2018 Ca să fiți linse amândouă până la orgasm, fără dominare fizică se poate? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Martie 12, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 12, 2018 Buna ziua, da se poate ... orgasm??? doar daca esti capabil sa ne aduci la orgasm... 2 Link spre comentariu
bercenarul Reputație: 0 Postat Martie 13, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Martie 13, 2018 Mulțumesc pt răspuns. Încerc... Sper să nu fac febră la gât. Ok Link spre comentariu
bercenarul Reputație: 0 Postat Aprilie 16, 2018 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 16, 2018 Buna. Spre sfârșitul lunii pot sa va contactez pentru o programare? Link spre comentariu
Vizitator ciprian70 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2018 Partajează Postat Aprilie 25, 2018 Salutare tuturor,dupa cativa ani lipsa.Revin cu o noua recenzie dupa doua noi experiente,ambele cu Stapana Andreea si una din ele cu Andreea si asistenta.Notele le dau de la inceput pentru ca poate nu aveti chef sa cititi tot ce scriu eu aici.Stapana Andreea de data asta il merita pe 10Asistenta mai mult de 9 nu poate primi pt ca nu m-a lasat sa o ling si nici oral nu mi-a facut.Prima experienta a fost doar in compania Andreei,experienta fierbinte deoarece aflandu-se in locatie noua pentru mine si cu multe imbunatatiri fata de ce avea in locatia de pe Giurgiului.Sedinta a inceput la o bere in locatia Andreei,bere pe care am consumato doar eu pentru alungarea inhibitiilor si prindere de curaj.Ea(Andreea)care e foarte interesata sa isi castige clienti s-a purtat extraordinar de fin,asta in urma fostei mele recenzii in care m-am plans ca m-a batut ca pe "covor".probabil ca unora dintre voi va place mai dur,dar eu ca nou venit in aceste experiente BDSM am simtit "furtuna".Dupa bere am primit niste papuci si invitat la dus,dusul curat,prosoape noi,geluri de dus de toate felurile,apa fiarta si rece la discretie.Sedinta va inchipuiti cum a decurs dupa nota primita de Andreea,ce va mai pot spune e ca si eu am primit un 10 de la Andreea pentru ca am fost ascultator.Dupa sedinta,sedinta care a durat cam 1,5h ,am fost iar invitat la dus.Facut dus,apoi invitat la o tigare si schimburi de impresii,timp in care mie mi se sculase iar.Inainte de plecare am fos invitat de Andreea sa vad ce pregateste Ea pentru noi in mansarda casei ei.Are cusca,X care se poate ridica cu macaraua,roata care chiar se invarte,ham de futut si multe altele printre care si cate ceva pentru doritorii de electro-sex.De data asta am fost primit si servit exemplar fara sa mai am clipe de nesiguranta alaturi de Ea.A doua experienta,fiind in compania a doua femei m-a facut sa nici nu simt cand au trecut 2h pline doar sedinta fara bere si tigari.Ca si Andreea,asistenta(Corina) foarte curata si ingrijita,m-a facut sa imi doresc dragostea ei muscandu-ma senzual de urechi,de buze timp in care Andreea se ocupa de restul corpului meu ramas liber.Sedinta a durat destul de mult,eu nesimtind trecerea timpului.In clipele cand ii simti respiratia Corinei si Andreea se ocupa de restul din tine te face sa te simti "Mascul Feroce" chiar daca esti bine legat si supus.Atitudine de nota 10 pentru amandoua contrar celor spuse de altiii ca ar fi fitoate si vorbesc mult.Cine stie sa se poarte cu ele cu siguranta ca va avea parte de comportare exemplara din partea lor. Ce pot spune eu e ca Andreea m-a facut sa am visuri erotice cu Ea,pacat ca Ea nu accepta sex de niciun fel,nici limbi nu m-a lasat sa-i dau.Bravo fetelor! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum