Sari la conținut

0723505213 Andreea Stapana cu Asistenta.

Postări Recomandate

Postat

Buna seara, sunt Mihai.

Vreau sa zic decât un singur lucru, doamna Andreea este o femeie de nota zece+ dacă ești capabil sa fi un om educat cu caracter ai numai de câștigat.

Toate ședințele de dominare in compania ei au fost foarte plăcute și este foarte atenta la dorințele și plăcerile care le-am cerut că pana la urma urmei este o fantezie.

De abia aștept următoare vizită, pana atunci numai bine.

Sper ca mi-a ieșit recenzia este prima oară când scriu așa ceva ðŸ˜.

Pupici stăpânei 😘😘

• Like 1
Postat

Vad ca anuntul stapanei Andreea de pe publi24 e acum singura. Stie cineva, nu mai face sesiuni cu asistenta?

Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

buna,o poza cu asistenta se poate?

Postat

STAPANA ANDREEA doresc sa cumpar chiloti purtati de D-voastra sau de asistenta D-voastra, va multumesc  cu supunere

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Buna ziua Stăpână Andreea. Mumificare cu folie de plastic se poate ?Trampling și handjob in timpul mumificării ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salutare ! Imi era dor de acest topic deschis acum ceva ani! Stapana Andreea .... Ce pot spune eu am avut ocazia sa o intalnesc foarte greu pot sa spun , dupa ani de pribegie prin Bdsm-ul autohton incepand din 2002 cu Hera pe urma ceva experiente prin locatii sordide si de care nu vreau sa mai amintesc.... prin 2013 incerc primul telefon pe Anuntul.ro .... Emotie din partea mea Duritate din partea ei ...imi exprim cu temere de ce am sunat si aud pe urma " glasul pe care nu il voi uita niciodata...Ai mai practicat asa ceva" ce fetishuri ai ce Dominare te intereseaza.... Dupa vreo doua sau trei telefoane am "descins " hotarat la o sedinta cu Domina Andreea ... Nu vreau sa detaliez aceasta...prea mult ... o locatie oarecum impropie pentru un studio BDSM o garsoniera dar " exista in lumea noastra" a celor ce visam la asa ceva si insemna mult. Ani au trecut gasesc pe Publi 24 Stapana Andreea .... Imi fac curajul de rigoare .. Oarecum isi aminteste de mine si unele fetishuri ale mele ... Bineinteles intrebarea ei " Ai mai practicat ... Ce dominare te intereseaza " vocea aceea patrunzatoare care iti ridica fluturi in stomac si iti da adrenalina... Ce pot spune eu acum poate putin colindat prin lumea BDSM ... O locatie cu un asemenea studio pe care am avut ocazia sa il vizitez de curand m-a lasat masca si fara cuvinte .... Din pozele puse poate sa se observe dotarea eu nu pot decat sa adeveresc ca exista cu adevarat ... Am revenit ca sclav la o sedinta la Stapana Andreea prin iunie anul acesta si pot confirma seriozitatea ei ....si profesionalismul cu care isi face " meseria" sincer m-am simtit ca la un Studio din Germania acum poate spun asta din cauza atitudini ei pe care am constatato de la prima sedinta oarecum de Stapana scuzati daca deranjez "Nazi " putin ... Mai nou obsev aceasta nou formula a Stapanei Andreea cu Asistenta pe care imi doresc sa o experimentez ....va multumesc scuzati daca am mai gresit ici colo ... Am sa revin cu informatii daca reusesc sa ajung la o sedinta noua cu Stapana Andreea

• Like 1
Postat

Salut

Iti zic sincer ca dacă as avea posibilitatea de a mă duce odată pe săptămână as face treaba ăsta, cu sau fără asistenta este o femeie jos pălăria te pui în genunchi în fata ei doar din respect.

Nu fac reclama sau ceva anume doar ca am fost nu odata de mai multe ori la Doamna Andreea și nu am decât cuvinte de laudă și mult respect.

De abia astept următoarea ședință 😗ðŸ˜

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...