stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iulie 29, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 29, 2018 Buna seara ,da se poate tributul este de 300 lei sedinta. Link spre comentariu
trezeguet Reputație: 6 Postat Iulie 29, 2018 Partajează Postat Iulie 29, 2018 buna seara!shoes fetish+ footfetish doar cu d-voastra? Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2018 Buna ziua ,,,,,da se poate programare cu o ora inainte. Link spre comentariu
Vizitator sclav43 Reputație: 0 Postat Iulie 30, 2018 Partajează Postat Iulie 30, 2018 STAPANA ANDREEA am cumparat aproape toate filmele dumneavoatra si pot sa spun ca sunt toate superbe merita toti banii , va felicit pentru munca depusa, doar un lucru doresc daca nu va deranjeaza faceti va rog ceva filme care sa include biciuire sunt inebunit dupa acest gen, sa vad sclav biciuit si care plange de usturime. Sper ca nu v-am suparat cu acest lucru si astept cu nerabdare noi filme facute de dumneavoastra. Va sarut dulce. Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Iulie 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 30, 2018 Buna ziua multumesc pt aprecieri ,,,,in curand am sa fac filme in genul acesta. Link spre comentariu
ginecolog1983 Reputație: -5 Postat August 2, 2018 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat August 2, 2018 Platesc oricat pentru o dominare cu Antonia va rog va rog Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 2, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 2, 2018 Alex Velea crezi ca ar fi de acord sa te domine Antonia! Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 10, 2018 Buna ziua! Aici am vazut pe Stapana Andreea si asistenta sa Nicolle in actiune cred ca e un film care te convinge sa le faci o vizita. https://www.clips4sale.com/studio/118546/19999867/Goddess+Andreea+and+Nicolle+use+sissy+whore+part+3 Link spre comentariu
castagaia Reputație: 27 Postat August 10, 2018 Partajează Postat August 10, 2018 Buna as putea sa profit numai de serv asistentei daca da,ce t presteaza Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 11, 2018 Buna ziua Daca as putea fi auzit Va rog Stapana ! Am fost in luna iunie la Dumneavoastra si as vrea sa revin posibil daca se poate saptamana viitoare am luat acest film de la dumneavoastra pentru ca imi place sunetul acestui dispozitiv de suspendare ce imi aminteste de torturile medievale din vremea inchizitiei si pentru ca data trecuta cand am fost nu stiu daca va mai reamintiti de mine orcum dumneavoastra sunteti unica Stapana si noi sclavi insignifianti.. Nu lucrati cu noua dumneavoastra asistenta si as vrea sa experimentez acel sentiment de a fi umilit si torturat de doua Stapane ! https://www.clips4sale.com/studio/118546/19974815/Mistress+Andreea+and+Nicolle+use+toilet+slave+in+attic+part+2 Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 15, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 15, 2018 am cumparat filmul!!! cine face cinste ... asa arata studioul Dominei Andreea.....https://xhamster.com/videos/domina-andreea-from-romania-9992693 Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 19, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 19, 2018 Ce mai stiti de Stapana Andreea este tot cu asistenta !! Este in Bucuresti ? Am vazut ca e un topic paralel cu Stapana Andreea Constanta... Si cam aceleasi poze???? Link spre comentariu
valislave Reputație: 10 Postat August 20, 2018 Partajează Postat August 20, 2018 am cumparat filmul!!! cine face cinste ... asa arata studioul Dominei Andreea.....https://xhamster.com/videos/domina-andreea-from-romania-9992693Mizerabila prestatia celor doua. Si ce injuraturi oribile! Bine, e parerea mea. Poate slavul din film asta si-a dorit. Link spre comentariu
mikaelaj Reputație: 13 Postat August 21, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 21, 2018 Mizerabila prestatia celor doua. Si ce injuraturi oribile! Bine, e parerea mea. Poate slavul din film asta si-a dorit.. Probabil... Asta e limba Romana si vulgaritarea ... Io limba diversificata etimologic... In engleza ce avem fuck cuck suck dick si asss.. Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 28, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta meaTributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 minExclus sexul cu Stapana AndreeaOfer si cer discretie si igena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
sclav83 Reputație: 0 Postat August 28, 2018 Partajează Postat August 28, 2018 buna seara doamna Andreea pe cand organizati si un party impreuna cu asistenta dumneavoastra dna Nicolle ,pentru admiratorii dumneavoastra si cam cat ar fi tributul pentru o asemenea petrecere Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 30, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 30, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta meaTributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 minExclus sexul cu Stapana AndreeaOfer si cer discretie si igena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat August 31, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat August 31, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta mea Tributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 min Exclus sexul cu Stapana Andreea Ofer si cer discretie si igena maxima Program de luni pana sambata intre orele 10/24 Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213 Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta mea Tributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 min Exclus sexul cu Stapana Andreea Ofer si cer discretie si igena maxima Program de luni pana sambata intre orele 10/24 Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213 Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Septembrie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 4, 2018 disponibile Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Septembrie 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 6, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta meaTributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 minExclus sexul cu Stapana AndreeaOfer si cer discretie si igena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Septembrie 7, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 7, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta meaTributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 minExclus sexul cu Stapana AndreeaOfer si cer discretie si igena maximaProgram de luni pana sambata intre orele 10/24Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
stapana_andreea Reputație: 99 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 10, 2018 Stapana Andreea ofer sedinte de dominare hard si soft, sedintele au loc in studio-ul meu personal care este utilat cu ustensile si dispozitiv pentru suspendat, cusca, roata, etc....... . Accept cunnilingus, anilingus si ofer cbt, footfetish, spanking, facesitting, face-slaping, trampling, ballbusting, roll-play, feminizare, ceruire. La sedinte participa si asistenta mea Tributul pentru o sedinta de dominare este 250 ron / 1.15 min Tributul pentru o sedinta de dominare cu Stapana si asistenta 300 ron / 1.15 min........ 200 ron / 45 min Exclus sexul cu Stapana Andreea Ofer si cer discretie si igena maxima Program de luni pana sambata intre orele 10/24 Programarile se fac cu o ora inainte la nr. 0723505213 Locatie Bulevardul Pache Protopopescu / langa Pro TV Link spre comentariu
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 ce babeta supărată, zici ca nu a prins coada la galeti cu reducere in Kaufland 1 9 Link spre comentariu
rainner Reputație: 11 Postat Septembrie 12, 2018 Partajează Postat Septembrie 12, 2018 Stapana Andreea, cum pot achizitiona filmuletele dvs de pe Clips4Sale inafara de card ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum