zuup Reputație: 833 Postat Ianuarie 3, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 3, 2012 Buna , am vizitat acest salon de mai multe ori pe parcursul anului trecut,de fapt eu ma duc mai mult la saloanele de masaj pt ca prefer o laba cu o dama frumoasa decit sex cu o dama gen Timea, de la care am plecat cu senzatia ca a fost un viol sau ma rog pe aproape,iar de sex cu dame grase sau gipsy nu sunt incantat asa ca mai bine prefer o laba cu o tipa ok.NU vreau ca sa credeti ca fac reclama acestui salon, mie mi sa parut deosebit fata de celelalte saloane nu prin fetele care presteaza acolo , ci prin conditiile pe care le ofera si ca sa puteti face diferenta am sa enumar cateva detalii:1. Discetia,fac tot posibilul sa nu te intalnesti cu alti clienti,nu ca la Moullin Rouge unde este o ,,sala de asteptare,, si poti astepta langa vreo ruda, sef, vecin.....2. Locatia, o vila impunatoare cu mai multe camere de masaj,mai multe bai, de curatenie nam avut niciodata vreo nemultumire, prosoape curate.3.Papuci de casa de unica folosinta, o bautura din partea lor( am baut bere, cola,whisky,jegermaister,apa plata, si nu intelegeti un pahar de bere Burger ci Leffe sau un pahar de cola la 2,5l ci o cola la doza)care am savurat-o in livingul de primire in prezenta fetelor, la o poveste.4 .Jacuzzi nam intalnit aceasta ,,dotare,, la nici un salon in cj, binenteles poti sal folosesti doar daca alegi masajul in jacuzzi.5.Fetele, cea mai importanta dotare la un salon:), depinde cand mergi ziua sunt mai putine fete, iar seara mai multe deci ai de unde alege, am gasit si grasune si gipsy dar si fete frumoase . Ca recomandare Cristiana bruneta 1,65/50-53 kg , sani medi frumosi,Adnana blonda vopsit 1,65/55-60 kg bine asezate pe corp sani medii spre mari- perversa rau, Ioana blonda 1,65/48-50 kg sani medii un pic moi dar frumosi ,Amalia, Jesica, am avut de unde aleg.6.Restul, spre deosebire de alte saloane la care am fost aici intotdeauna miam primit restulInca o data nu vreau sa credeti ca fac reclama, sunt un ,,consumator,, de masaj iar pt cei care au chef de un masaj(nu de un viol) recomand acest salon.Daca am facut greseli in postul meu rog admini sa ma atentioneze
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat Ianuarie 3, 2012 Postat Ianuarie 3, 2012 ... recomand acest salon.Daca am facut greseli in postul meu rog admini sa ma atentionezeServiciile oferite? Preturile? Cat de permisive sunt fetele? Ce are Adnana "in plus" (si aici ma refer, evident, la atitudine) fata de restul fetelor, ca ai catalogat-o ca fiind perversa rau?By the way, poate ne povestesti, in topicul dedicat ei, experienta "cu iz de viol" ce-ai avut-o cu Timea. Ai aici link cu topicul domnisoarei: http://nimfomane.com/forum/
zuup Reputație: 833 Postat Ianuarie 3, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Ianuarie 3, 2012 Serviciile oferite? Preturile? Cat de permisive sunt fetele? Ce are Adnana "in plus" (si aici ma refer, evident, la atitudine) fata de restul fetelor, ca ai catalogat-o ca fiind perversa rau?By the way, poate ne povestesti, in topicul dedicat ei, experienta "cu iz de viol" ce-ai avut-o cu Timea. Ai aici link cu topicul domnisoarei: http://nimfomane.com/forum nu stiu de ce dar preturile difera ziua de noaptea, probabil noaptea trece timpul mai greu, sau se consuma mai mult curent electric???sau noaptea umbla mai multi fraieri???ca servicii oferite sunt aceleasi ca la cele mai multe saloane:masaj de relaxare- nu stiu pretul,n-am fost interesat vreodatamasaj toples- nu stiu pretul,n-am fost interesat vreodatamasaj erotic-ziua 130 noaptea150swow erotic(dameza iti face un dans erotic, un fel de striptease)-ziua140-noaptea 160.....nu sunt sigur de pretul acestui serviciu nu l-am ales prea des(1 data)dar pretul e cam pe acolo.masaj in jacuzii-ziua 150 noaptea180(asta e preferatul meu-nu e tare sa bei o berica cu o dameza in jacuzzi?)masaj cu 2 fete-nu stiu pretaveau(sau poate mai au) si masaj nud 1/2 ora -75 ronCat despre dameza Adnana ,mi sa parut mai deosebita, sau mai perversa deoarece nu mi-a facut laba asa cum se face deobicei, intins pe spate si ea ti-o freaca manual,Adnana mi-a frecat-o intre barbie si gat sau intre barbie si umar,lucru ce mi s-a parut mai deosebit.Fetele sunt mai mult sau mai putin permisive, depinde pe care o alegi, dar majoritatea dintre ele nu iti dau voie sa le penetrezi cu degetele,limbi n-am incercat vreodata(nici nu incerc la genul asta de persoane) dar de atins in zonele intime nu mi s-a intamplat sa fiu refuzat vreodata, despre sex, n-am incercat datorita faptului ca stiu ca ma duc la o laba, daca vreau sa fut ......studiez nimfomane.com si ma duc sa fut.
houe Reputație: 4 Postat Ianuarie 3, 2012 Postat Ianuarie 3, 2012 6.Restul' date=' spre deosebire de alte saloane la care am fost aici intotdeauna miam primit restul[/quote']...la ce saloane nu ai primit restul? (ca sa stim sa mergem eventual cu bani ficși ...)
kevin33 Reputație: 394 Postat Ianuarie 4, 2012 Postat Ianuarie 4, 2012 salutare tuturor,am incercat si eu de doua ori sa ajung la acest salon ( red rose) , din pacate nu am reusit , datorita neseriozitatii maseuzelor de acolo....spun asta deoarece , in ambele cazuri am sunat cu o zi inainte ( de mentionat ca nu sunt din cluj ), mi-am facut programare...iar a doua zi , cand am ajuns in oras , am sunat intr-o veselie . la salon , fara ca cineva sa se oboseasca sa raspunda....ultima data , am discutat chiar cu Cristina , ( cea mentionata de colegul nostru , printre preferinte lui ) , foarte deschisa la telefon , citita , amabila , etc..programare la ea , insist sa-i spun ca vin din alt judet , si ca vreau sa ajung la ea la masaj dar ........acelasi telefon inchis a doua zi....in concluzie .......multa neseriozitate din partea fetelor de acolo......noroc cu recomandarea unui prieten , care m-a indrumat spre alt salon... unde presta fosta patroana de la Salon Lady Masaj ( aveau anul trecut locatie in Floresti )aici , ales masaj la dublu , cu show erotic ( aproape lesbi....) si condimenta cu jucarii erotice....Un An Nou , mai bun tuturor !
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2012 Postat Ianuarie 4, 2012 Kevin33, de ce nu incerci sa ne incanti cu un review al salonului la care ai fost ?
kevin33 Reputație: 394 Postat Ianuarie 5, 2012 Postat Ianuarie 5, 2012 Kevin33' date=' de ce nu incerci sa ne incanti cu un review al salonului la care ai fost ? [/quote']Ok . O sa incerc sa detailez putin.....sper sa-mi iasa.Actiunea s-a petrecut , la inceputul lunii dec. Asa cum am mentionat ulterior , am venit in oras cu gandul de-a ajunge la red rose , insa ne avand norocul sa-mi raspunde la telefon nimeni , am optat pentru un alt salon. Astfel ca am nimerit undeva in zona Iulius Mall ( nu retin strada ) , la doua domnisoare , care la vremea aceea aveau doua anunturi ( fiecare ) in piata online.salonul , se afla intr-un bloc , la etajul 1 , aranjat cochet , curat si inspirand un usor aer oriental.Cele doua domnisoare , sunt o roscata cam de 1,60 , 45-50 kg , unguroaica ( nu am retinut numele ) , iar cealalta ( sefa) pe numele ei Maria , bruneta 1,70-1,75 , cam 60 kg , sanii mari, ambele foarte dragute la fata.Din discutiile purtate cu ele la o cafea , am aflat ca de putin timp activeaza in acea locatie , roscata lucrase si la Issis , iar bruneta a avut un salon deschis in Floresti ( undeva pe dreapta la un cartier de apartamente noi ) .Oferta lor : 120 lei masaj nud , 160 masaj nud cu doua domnisoare succesiv , iar la 200 , masaj erotic cu show lesbi. Am ales ultima varianta , dupa ce le-am cerut sa-mi explice in ce consta acest show , si daca e real.Facut dus , baie curata , prosop la fel , invitat in camera ( pat mare - dormitor). Intra si fetele la dus ( apreciat acest lucru ). In primele 5 minute s-a incercat un masaj de relaxare la 4 maini , dupa care , a inceput masajul erotic facut de cele doua fete ...atingeri cu sanii , cu mainile , cu fundul , peste tot corpul ( cunoscatorii stiu...). Intors pe spate , fetele au continuat sa ma maseze , apoi sa se sarute pe buze , pe sani , sa se mangaie , altfel spus , totul pentru o cauza nobila.La un moment dat , blonda se urca deasupra mea , se apleaca in fata , pt a putea sa-i masez sanii , timp in care bruneta , pe la spatele ei , incepe sa o linga la pasarica... Intrerup masajul , si le cer celor doua sa se sarute in zona intima , fetele se conforma , dar observ ca saruturile sunt usor ezitante.....fapt pt care le cer sa fie mai convingatore. Si pt a ma convinge de acest lucru , le cer sa treaca intr-un 69 de poveste , timp incare bruneta , cu o mana imi maseaza penisul , intimp ce o linge cu pofta pe roscata. Finalizez pe sanii ei , si dupa ce isi intinde lichidul seminal pe sanii , ma sterg amandoua cu servetele umede. Ne odihnim impreuna cam 5 minute ( incadrat de ele ) , apoi , se trece la partea a doua , unde intra in joc 2 vibratoare. Unul il foloseste roscata , pe bruneta , iar cu celalalt o penetrez eu pe ea. Spectacol sublim. Alte saruturi , alte mangaieri ( fetele accepta si cunilingus , penetrare cu degetul , saruturi pe buze ).Cea de-a doua finalizare , a fost pe corpul roscatei ( era randul ei ) , in timp ce fetele se penetrau reciproc cu vibratoarele , iar bruneta imi freca cu disperare/placere penisul erect.Timp alocat sedintei : 1 ora (fetele nu insista sa te de-a afara daca depasesti acest timp) . Bruneta este mult mai "nebuna " , in timp ce roscata se comporta ca o fata mare......usor timorata . Plata facuta la plecare dupa dusul de rigoare.M-am simtit bine , voi reveni. Din spusele fetelor , nu sunt clujence , vor merge acasa de sarbatori si vor reveni dupa 7 ianuarie.Cam asta a fost. Recomand aceste fete.A doua zi dupa masaj , am sunat-o pe Maria ( bruneta ) pt a-i da un feedback la masajul facut. I-am spus asa intr-o doara , ca data viitore vreau un masaj DOAR cu ea....cat mai complex....cu sarutari , jucarii si tot ce se poate. Mi-a raspuns ca e de acord si ca aceste detalii , le vom discuta face to face......lucru care ma face sa cred , ca DACA vrei cu adevarat ( ami mult) , poti.....Succes
zuup Reputație: 833 Postat Ianuarie 5, 2012 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Autor Postat Ianuarie 5, 2012 @kevin33mda lucrul asta mi s-a intamplat si mie atat la Red Rose dar si la alte saloane,si binenteles ca de suparare ca am ramas cu boasele umflate iam catalogat neseriosi.Dar in urma cu ceva timp in piatza am citit cateva anunturi de angajare lasalon erotic(maseuza) si am gasit raspunsul......,,Salon de masaje erotice cu clientela formata din domni generosi, tarife mari, bacsisuri multe, paza permanenta, menajera pentru curatenie, receptionera clenti, situat in vila de 5 stele, zona selecta angajeaza FETE cu sau fara experienta. Singurul salon care-ti ofera procent intre 50% si 75% zilnic, abonament gratuit la sala de fitness, transport decontat zilnic cu taxi, program flexibil adica vii cand vrei si pleci cand vrei si siguranta ca nu se face sex. Posibilitate de cazare.,,Judet: ClujOras: Cluj-NapocaEmail: [email protected]: 0756-980447 Vizualizat: 1199deci kevin se pare ca aici si maseuzele sunt tratate bine,a si candva la o discutie cu o maseuza de acolo( nu mai stiu exact care) i-am spus si eu oful asta( care te doare si pe tine) si am aflat ca se-ntampla sa se tina si party-uri la care participa toate maseuzele,sau cand primesc grupuri de persoane si atunci nu mai iau alti clienti.@houe- se-ntampla sa nu aiba fetele sa dea restul la saloanele cu preturi mai mici gen Prelude unde masajul pe timpul zilei costa 110.....n-au avut sa-mi dea rest de la 150, s-a mai intamplat undeva dar nu mai stiu exact unde, dar m-am invatat si eu de ma duc cu bani ficsi.......a si mi se mai intampla prin unele birturi ,barmani n-au 2-3 lei...dar pe aia ai inteleg.
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2012 Postat Ianuarie 5, 2012 kevin33, multumim, cred ca ar fii trebuit deschiderea unui nou topic in care sa precizezi si nr. lor de telefon...
kevin33 Reputație: 394 Postat Ianuarie 8, 2012 Postat Ianuarie 8, 2012 kevin33' date=' multumim, cred ca ar fii trebuit deschiderea unui nou topic in care sa precizezi si nr. lor de telefon...[/quote']MASAJ EROTIC Bruneta 21 anisori, sani mari, finuta, cu vasta experienta in arta masajului eotic te astept la domiciliul meu pentru ati oferii clipe cu adevarat fierbinti. Discretie si curatenie!Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: [email protected]: 0745702154 BAFTA !!!
Vizitator ratocu Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 MASAJ EROTIC Bruneta 21 anisori' date=' sani mari, finuta, cu vasta experienta in arta masajului eotic te astept la domiciliul meu pentru ati oferii clipe cu adevarat fierbinti. Discretie si curatenie!Judet: Cluj Oras: Cluj-Napoca Email: [email protected]: 0745702154 BAFTA !!![/quote']salut imi cer scuze (nu vreau sa deranjez) -fata asta are un anunt pe acest site si spune ca activeaza in BUCURESTI (si face sex total) .oare care-i adevarul ? face naveta o zi la cluj masaj ,o zi la bucuresti sex total.
kevin33 Reputație: 394 Postat Ianuarie 9, 2012 Postat Ianuarie 9, 2012 salut imi cer scuze (nu vreau sa deranjez) -fata asta are un anunt pe acest site si spune ca activeaza in BUCURESTI (si face sex total) .oare care-i adevarul ? face naveta o zi la cluj masaj ' date='o zi la bucuresti sex total.[/quote']Stai linistit , nu deranjezi. Suntem aici sa impartasim idei/trairi , etc.Nu stiu despre ce site vorbesti. Anuntul meu a fost luat de pe piata de la a la z , ( varianta online , evident ).Gasesti anuntul fetei ( se afla si cel al roscatei , imediat sub acesta ), pe site la pagina 8 -9 , iar daca nu te descurci , acceseaza http://www.piata-az.ro/Masaje-orientale/Masaje-orientale/Anunturi.aspx?PageIndex=8&PageSize=20&Bafta
bebe198 Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2012 Postat Ianuarie 10, 2012 Stai linistit ' date=' nu deranjezi. Suntem aici sa impartasim idei/trairi , etc.Nu stiu despre ce site vorbesti. Anuntul meu a fost luat de pe piata de la a la z , ( varianta online , evident ).Gasesti anuntul fetei ( se afla si cel al roscatei , imediat sub acesta ), pe site la pagina 8 -9 , iar daca nu te descurci , acceseaza http://www.piata-az.ro/Masaje-orientale/Masaje-orientale/Anunturi.aspx?PageIndex=8&PageSize=20&Bafta[/quote']Am vazut si eu anunt in piata cu aceste poze. Pozele sunt fake si apartin unei prestatoare din Bucuresti.
mihu Reputație: 155 Postat Ianuarie 11, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Postat Ianuarie 11, 2018 Mai este valabil?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum