Sari la conținut

Private life :)

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Nu mi-am spalat in viata mea treburile personale public. Incep acum :) sa aiba fanii si haterii cu ce sa se delecteze. Asta si pt ca aaaa, Diamobnd a facut-o primu;. si nu intelege cand gata este gata. macar acum aveti maetrial de barfa si haterareala :)

post-169611-0-25115700-1441044314_thumb.png

post-169611-0-80355800-1441044315_thumb.png

• Like 2
  • Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

Nu stiu ce aveti voi doi de impartit nu ma intereseaza in mod special, dar e urat ce faci tu roz kendra. Ce s-a discutat in privat ar trebui sa ramana in privat.

PS: Amada suge

• Like 12

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

considera-ne la egal atat public cat si privat draga Diamond , now really fuck off :)

Postat

Nu stiu ce aveti voi doi de impartit nu ma intereseaza in mod special, dar e urat ce faci tu roz kendra. Ce s-a discutat in privat ar trebui sa ramana in privat.

PS: Amada suge

de ce imi spui asta? interesant cum nu ai avut nimic de spus cand asta se dadea unu in privat si murea dupa mana mea cand pe theadurile tale m-a umilit ,si m-a injurat in toate felurile. desi am fost retinuta. atunci nu imi amintesc sa ii fi spus ca nu este frumos ce face :)

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Cât de trista poți sa fii... Parasuta draq:)) Esti cea mai proasta cunoștința a noastră:)

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Vai pizda ta de proasta.Crezi ca ti-ai castigat admiratori? Ai demonstrat inca o data cat de idioata esti

• Like 3
  • Minus 4
  • Administrator
Postat

nu puteaisa astepti pana la subforum ?

aplauze

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

pisicuts, baneaza pizda asta sau n o mai lasă pe forum decât daca plătește 100€/luna.

I ai banii nu fi fraier, fac pariu ca plătește si mai mult doar sa stea aici:)

• Like 2
  • Minus 1
Postat

aplauze

de ce oare? crezi ca un subforum e mai important pt mine, decat mine? greseala, eu spun cand vreau , ce vreau, cand si ce simt. Si nici asa nu-s adusa la egal cu cineva care a facut panarama cu mine pe chestii mincinoase. Eu macar fac panarama sincera  hashtagmiserupe :)

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

de ce oare? crezi ca un subforum e mai important pt mine, decat mine? greseala, eu spun cand vreau , ce vreau, cand si ce simt. Si nici asa nu-s adusa la egal cu cineva care a facut panarama cu mine pe chestii mincinoase. Eu macar fac panarama sincera hashtagmiserupe :)

ce te mai tradeaza temperamentul! o fi bine tot timpul?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.