rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 31, 2015 ce te mai tradeaza temperamentul! o fi bine tot timpul?cateodata e bine sa aduci lucrurile si situatiile la egal, sau pe aproape . gen acum
mișkin Reputație: 344 Postat August 31, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 31, 2015 da-i inainte, kendra. 1
mișkin Reputație: 344 Postat August 31, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 31, 2015 aplauze bre, ai devenit brusc moralist. https://media1.giphy.com/media/ey7aT0Fm64ecw/200.gif 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 31, 2015 bre, ai devenit brusc moralist. nu este cazul sa fi obraznic mikin . ce mai faci in rest?
mișkin Reputație: 344 Postat August 31, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat August 31, 2015 nu te opri, Kendra, demasca-l pe copchil. https://media.giphy.com/media/rvaQRHCzisFeo/giphy.gif
benvolio Reputație: 188 Postat August 31, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 31, 2015 discutii private de un nivel intelectual extrem de scazut, intre o zdreantza profitoare care crede ca a dat lovitura cu gaywalker, cu care "se iubeste" la nebunie si un alt fraier coclit, care nu a dovedit ca financiar este mai bine situat decat papagalul mai sus pomenit, asa ca nu are sanse la maioul jegos al divei de dambovitza. panarama are aproape 2000 de puncte de reputatie, ati facut "celebra" o scursura de mahala.halal sa va fie. p.s.din postarile agrmate ale aratarii reiese ca e cu circuit inchis, trebuie sa ai bmw minim din `87 ca sa poti spera la o bucata de pizda. 8
klm112 Reputație: 5026 Postat August 31, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 31, 2015 discutii private de un nivel intelectual extrem de scazut, intre o zdreantza profitoare care crede ca a dat lovitura cu gaywalker, cu care "se iubeste" la nebunie si un alt fraier coclit, care nu a dovedit ca financiar este mai bine situat decat papagalul mai sus pomenit, asa ca nu are sanse la maioul jegos al divei de dambovitza. panarama are aproape 2000 de puncte de reputatie, ati facut "celebra" o scursura de mahala.halal sa va fie. p.s.din postarile agrmate ale aratarii reiese ca e cu circuit inchis, trebuie sa ai bmw minim din `87 ca sa poti spera la o bucata de pizda.cu un Tohan din 79 se poate spera la un sfert da pizda? 3
laurelian Reputație: 2012 Postat August 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2015 cu un Tohan din 79 se poate spera la un sfert da pizda?Are claxon?
laurelian Reputație: 2012 Postat August 31, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat August 31, 2015 cu un Tohan din 79 se poate spera la un sfert da pizda?Vroiam să spui clanson... Scuze?
benvolio Reputație: 188 Postat August 31, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat August 31, 2015 cu un Tohan din 79 se poate spera la un sfert da pizda?Dacă e bine întreținut poate ți-o arata. Pe-a Anonei. Mai bine dai foc la tohan.Părerea mea...
klm112 Reputație: 5026 Postat August 31, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 31, 2015 Vroiam să spui clanson... Scuze?daca nu s.o fi cicat
klm112 Reputație: 5026 Postat August 31, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat August 31, 2015 Dacă e bine întreținut poate ți-o arata. Pe-a Anonei. Mai bine dai foc la tohan.Părerea mea...e da fer
harrypoker77 Reputație: -411 Postat August 31, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat August 31, 2015 Io un singur lucru nu pricep. Adica @diamond prince isi sarbatoreste ziua de nastere si noua nu ne da nimic de baut? Cum vine asta? Propun banarea. 3 5
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 31, 2015 Io un singur lucru nu pricep. Adica @diamond prince isi sarbatoreste ziua de nastere si noua nu ne da nimic de baut? Cum vine asta? Propun banarea. a fost, dus, ploaia pica si ingropa
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 Bă ce pula mea atâta zarvă şi skandal cu autobaza asta.Băgamiaş pulan trolebuzele voastre.Cand s a dus tamango unu n a avut o lacrimă pă obraz.Să vă iau în pula găoazele cu miros de piele de scaun de autobuz CĂMAM ŞI IENERVAT 2 3
Vizitator Reputație: 0 Postat August 31, 2015 Postat August 31, 2015 Bă ce pula mea atâta zarvă şi skandal cu autobaza asta.Băgamiaş pulan trolebuzele voastre.Cand s a dus tamango unu n a avut o lacrimă pă obraz.Să vă iau în pula găoazele cu miros de piele de scaun de autobuz CĂMAM ŞI IENERVAT 1
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 Am citit mizeria: 1)Partea mistocareasca:Sa-mi bp de am putut sa vad o conversatie mai prosteasca si mai puerila decat asta. Rozica, sa nu te aud ca esti cu 2 ani "mai mare" ca mine. )Diamond creier de sticla, pare prostalau rau tare. )) Da-mi-o mie pe Sonya, daca e vorba de Pantera Clujului, ca ti-o transmit eu pe Rozica. )))Bre Rozica, sa nu le arati bre ce vorbim noi pe PM ca isi taie astia venele. ) ))))) 2)Partea obiectiva:Ce e privat, privat ramane. Lucrezi la CNSAS, ca sa declasifici dupa cum ti se scoala orice intimitate? Zi, ca stiu de cine ma feresc. So, urat gest!!! 3)Partea administrativa:"Diamond ce parere are?" hahaha ) ))) pisicuts, cum ti-a scapat? lasa, am eu grija de afacere. fa-ma instigator1 =)) 2 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 31, 2015 Am citit mizeria: 1)Partea mistocareasca:Sa-mi bp de am putut sa vad o conversatie mai prosteasca si mai puerila decat asta. Rozica, sa nu te aud ca esti cu 2 ani "mai mare" ca mine. )Diamond creier de sticla, pare prostalau rau tare. )) Da-mi-o mie pe Sonya, daca e vorba de Pantera Clujului, ca ti-o transmit eu pe Rozica. )))Bre Rozica, sa nu le arati bre ce vorbim noi pe PM ca isi taie astia venele. ) ))))) 2)Partea obiectiva:Ce e privat, privat ramane. Lucrezi la CNSAS, ca sa declasifici dupa cum ti se scoala orice intimitate? Zi, ca stiu de cine ma feresc. So, urat gest!!! 3)Partea administrativa:"Diamond ce parere are?" hahaha ) ))) pisicuts, cum ti-a scapat? lasa, am eu grija de afacere. fa-ma instigator1 =))nu arat ce vb noi on pm. si da este vb de aia numita de tine ) 2
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 nu arat ce vb noi on pm. si da este vb de aia numita de tine )moooama ia-l te rog pe Diamond, si zi-i sa mi-o dea pe panterutza. )) ))))))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat August 31, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat August 31, 2015 moooama ia-l te rog pe Diamond, si zi-i sa mi-o dea pe panterutza. )) ))))))))pai e membru, vb tu cu el
dolores rld Reputație: -518 Postat August 31, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 31, 2015 pai e membru, vb tu cu el nu vorbesc cu baieteii. doar ma stii. am demnitatea mea ))
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Nu stiu ce aveti voi doi de impartit nu ma intereseaza in mod special, dar e urat ce faci tu roz kendra. Ce s-a discutat in privat ar trebui sa ramana in privat.PS: Amada sugePps: e jale cu regulamentul. 2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Pps: e jale cu regulamentul. Esti prea dur
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Postat Septembrie 1, 2015 Esti prea dur M-a silit nu am avut ce face 1 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum