Sari la conținut

Private life :)

Postări Recomandate

• Oras:Undisclosed
Postat

Barem nu-s mai prost ca tine. Am verificat...

Nu, bre.Eşti cel mai prost.

:)

• Oras:bucuresti
Postat

Stai,bre,blând.

Ba, sincer acum, cum dracu ai putut tu sa afirmi asa ceva?

Iar apoi sa ma întrebi când fut şi eu ceva "pe bune".

Analizez și revin.

• Oras:$$$
  • Oras:$$$
Postat

pe mine ma strica temperamentul :)

si fatza

si caracterul

...si standardele laxe de igiena personala.

• Like 1
Postat

miskin mi se pare istet, il strica pofta de raca doar cum pe mine ma strica temperamentul :)

Ție și Diamond ți-a părut într-un fel și uite, acu' îl faci ca la ușa cortului. Darrrr, se poate aplica principiu' ăla, cu pe ce parte ți se scoală pula, nu?

• Oras:Cluj
Postat

ai omorat pe careva sau doar ai facut praf bolidul?

Am rasturnat bolidu peste cap,deci praf,eram cu mai multi in masina,nimeni nu a patit nimic,iar in cealalta masina era o femeie la volan care nu a dat prioritate,fiind si ea tot intr-un bolid...deci fara victime.

Postat

Analizez și revin.

Trimite pm.Promit sa nu îl fac public.:)

Aici e topicul despre Dobre,...asta, printul de la Apahida.

• Oras:worldwide
Postat

Ție și Diamond ți-a părut într-un fel și uite, acu' îl faci ca la ușa cortului. Darrrr, se poate aplica principiu' ăla, cu pe ce parte ți se scoală pula, nu?

eu nu il fac ca la usa cortului, nu i-am vorbit urat si da am transpus niste mesaje personale ca sa il determin sa ma lase definitiv si sa nu mai insiste gandindu-ma ca se rusineaza. nu am gandit bine :)

Postat

si fatza

si caracterul

...si standardele laxe de igiena personala.

Șefu'', nu mai folosi cuvinte d'astea, că tre' să mai dășchidă un browser, să caute și i se strică făngșueiu', în pula mea!

Postat

trebuia sa imi daruiasca setul ales cand ne intalnim. nu mai am nevoie nici de el, nici de o vorba buna sau proasta din partea lui. de nimic, vreau doar sa isi vada de acum de viata lui si eu de a mea :)

Ai deschis topic...acum suporta pule in gura rozeto,esti patetica cum incerci sa o dregi :)

• Like 1
Postat

Șefu'', nu mai folosi cuvinte d'astea, că tre' să mai dășchidă un browser, să caute și i se strică făngșueiu', în pula mea!

nu mi se strica  e doar un alt latraci care habar nu are cum sunt atata tot :)

limunzina pe drq era un Passat amarat........

Postat

eu nu il fac ca la usa cortului, nu i-am vorbit urat si da am transpus niste mesaje personale ca sa il determin sa ma lase definitiv si sa nu mai insiste gandindu-ma ca se rusineaza. nu am gandit bine :)

Așa e, scuze! N-ai greșit cu nimic...

Postat

Așa e, scuze! N-ai greșit cu nimic...

am zis ca am gresit si ca nu este f frumos sau nobil sa fac publice niste conversatii personale, poate imi explici tu cum ai fi procedat in locul meu cand rogi si insisti o persoana sa te lase in pace ca s-a terminat si refuza si conuna pana la exasperare? In plus cei mai multi care au postat aici nu am facut strict sa ma judece si sa dea cu pietre in mine , ci au revenit sa tot posteze. asta nu cumva va face ipocriti? nu va place ce s-a intamplat aici, dar tot reveniti

Postat

Kendra, după cum a zis Leo în Inception, downward is the only way forward.

Baga mare, nu-l ierta pe păcălici.Nu vezi ca e prost de îngheață apele?

:)))

Postat

am zis ca am gresit si ca nu este f frumos sau nobil sa fac publice niste conversatii personale, poate imi explici tu cum ai fi procedat in locul meu cand rogi si insisti o persoana sa te lase in pace ca s-a terminat si refuza si conuna pana la exasperare? In plus cei mai multi care au postat aici nu am facut strict sa ma judece si sa dea cu pietre in mine , ci au revenit sa tot posteze. asta nu cumva va face ipocriti? nu va place ce s-a intamplat aici, dar tot reveniti

Păi e circu' pulii! Cum am putea ignora? Nu despre asta e forumul? Ești actrița principală! Happy, I suppose!

Postat

Păi e circu' pulii! Cum am putea ignora? Nu despre asta e forumul? Ești actrița principală! Happy, I suppose!

Not so pleased really :) si deloc mandra de ce am facut, nu e ceva laudabil.   pentru toti cei care m-au injurat sau judecat fara a ma cunoaste nu pot decat sa le spun ca totul se intoarce in viata. facand circ din viata personala pt prima oara online ori nu a fost o lectie pt mine in sensul ca bine a zis careva aici ca daca te bagi in troaca te mananca porcii. In rest am rugamintea sa nu imi scrieti aici nici de bine, nici de rau, nici sa ma injurati , nici din simpatie , nici din antipatie. Nu imi face placere sa mai postez pe acest thead :) Multumesc anticipat celor care imi vor respecta decizia :)

• Oras:Bucuresti
Postat

Zdreanta,nu e zdreanta destul ca a postat conversatii private cu Diamond,acum il mai si ameninta ca stie unde sta si ca-i face una alta.( Diamond sa-ti fie invatare de minte.)Dupa care tot zdreanta vine si spune ca-i pare rau ce-a facut si ca nu e mandra de acest lucru,si cu toate astea,continua.Se mai ia si gura-n pula cu toti cei care nu sunt de acord cu ea.asta si datorita galeriei de aplaudaci virtuali,care in speranta obtinerii unei bucati de pizde gratis,virtual desigur,o sustin fara a gandi macar,ca indiferent cat de pacalici a fost sau este Diamond,tarfa de Roz nu are caracter.Fă panarama dracu,te-ai gandit vreodata ca asa cum tu ameninti cu usurinta in mediul virtual,in realitate tie ti se poate face rau foarte usor? Ai de grija cu banii castigati online, Anaf-ul vegheaza...

P.S Day-ule ai de grija,ai vazut acum ce te asteapta :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Zdreanta,nu e zdreanta destul ca a postat conversatii private cu Diamond,acum il mai si ameninta ca stie unde sta si ca-i face una alta.( Diamond sa-ti fie invatare de minte.)Dupa care tot zdreanta vine si spune ca-i pare rau ce-a facut si ca nu e mandra de acest lucru,si cu toate astea,continua.Se mai ia si gura-n pula cu toti cei care nu sunt de acord cu ea.asta si datorita galeriei de aplaudaci virtuali,care in speranta obtinerii unei bucati de pizde gratis,virtual desigur,o sustin fara a gandi macar,ca indiferent cat de pacalici a fost sau este Diamond,tarfa de Roz nu are caracter.Fă panarama dracu,te-ai gandit vreodata ca asa cum tu ameninti cu usurinta in mediul virtual,in realitate tie ti se poate face rau foarte usor? Ai de grija cu banii castigati online, Anaf-ul vegheaza...

P.S Day-ule ai de grija,ai vazut acum ce te asteapta :)

Phoenix nu te-ai putut abtine nu? daca day nu mi-a facut reprosuri in legatura cu ce am facut aici, desi sunt ferm convinsa ca nu e de acord nu vad cum iti permiti tu. ai uitat ca ai fost si tu un aplaudaci inainte sa iti adresez niste replici taioase si ca imi faceai avansuri virtuale? Te dai prieten cu day, dar il pomenesti in aceasta discutie care nu ii face cinste. Afla ca jur pe orice ca nimic din ce vb cu el forum, tel sau eventual face to face nu doar ca nu am ce vb aici , dar nici cu prieteni  din real life. Nu as putea sa fac rau unei persoane iubite, ba dimpotriva as face orice sa o protejez. LA fel cum am incredere ca day nu mi-ar face rau niciodata :) si daca flirtam si daca nu si daca am fi impreuna si daca nu ne-am vedea niciodata eu o sa am mereu sentimente pt el, respectandu-l mult. Asta implica sa iubesti, cand iubesti iubesti neconditionat.  Nici lui Diamond nu vreau sa ii fac rau cu adevarat cu informatii si chestii , ci am pretins doar sa ma lase in pace. Ceea ce sper sa faci si tu

Postat

Parca eram la ignore

P.S arata si mie o singura postare de-a mea in care-ti faceam avansuri

Postat

la cum vad eu lucrurile, planeta nu va mai suporta mult rasa asta a noastra pe ea, suntem  nebuuuuniiii asta e clar

• Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

la cum vad eu lucrurile, planeta nu va mai suporta mult rasa asta a noastra pe ea, suntem  nebuuuuniiii asta e clar

Nu stiu daca viitorul suna bine !!! :no2 :no2 :no2

Postat

Am citit cu atentie tot cacatul declansat aici si am ajuns la urmatoarea concluzie: Diamond este un fraier cu bani, ai lui sau ai parintilor, nu mai conteaza, isi merita soarta oricum.Rozkendra asta in schimb, un caracter abject, de cea mai joasa speta, cu grave probleme psihice, ma mir ca o suporta serverul lui Pisicuts.

P.S sa cante lautarii

• Like 1
Postat

Parca eram la ignore

P.S arata si mie o singura postare de-a mea in care-ti faceam avansuri

sunt mult si nu a chef sa caut. mici flirturi ce am gasit repede......

post-169611-0-78670700-1441186588_thumb.png

post-169611-0-18214000-1441186589_thumb.png

post-169611-0-81594800-1441186589_thumb.png

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...