Sari la conținut

Private life :)

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Rozico, lasă supărarea...că nu se merită.

Ce ne-am face noi fără tine...

Merge Braila?

• Like 2
  • Minus 4
Postat

sa alegi best answer in locul meu pe topicul meu este un abuz. esti moderator pe forum dar ar trebuie sa lasi transparenta. daca am decis sa imi dezactivez contul si fortat mi l-ai reactivat, in ciuda dorintei mele este al doilea abuz. PE al treilea nu il astept :) Multa bafta la trafic in absenta mea cu cont mov, lila ori de ucenic. PT restul multa bafta si voua si tot ce va doriti si pt cei care si-a rupt din timp sa ma injure rpet tot ce faci ti se intoarce la un moment dat, chiar si veninul :)

Ai dreptate, dar contul ti l-a reactivat ca-i tremura fundul ca o sa renunti "pe bune".  :laugh2

Era un gest disperat "we need you!"  :laugh2  Si asa e. :)

Legat de cei care te fac "proasta", o fac doar ca sa te tachineze, enerveze, etc. pentru ca se vede si de pe luna ca esti o femeie inteligenta.

Ai fost foarte activa, acum ca te-a facut si UL, deci ai mai multi hateri. 

Nu trebuie sa-ti spun eu ce poti sa faci cu ei si destinatiile in care ii poti trimite...  :laugh2

• Like 1
Postat

A apărut si pielea pizdii,domina secolului.Mai invat-o fă pe proastă "dă bine"

Altă tută care nu-și dă seama de penibil

• Like 3
  • Minus 4
Postat

Ba manca-v-as, asta e atat de proasta pe cat cred eu? Adica cum plm sa nu-ti dai seama cand te ia la misto pana si Pisicuts? Aaaa, uitasem, a aparut si n.am.ce.face.acum., alta rapandula cu harfe de domina (am citit si postarile asteia, pierdere de timp, plm).O rupta de foame care traieste cu impresia ca parerea ei conteaza (din postari citire).Mai sunteti multe ma?

P.S. Motane, faci colectie?

• Like 4
Postat

Doar pentru ca iti dai seama cand cineva face misto de tine, cand vezi retardati la propriu, frustrati care in viata reala fac anilingus sefului si acasa cersesc bani la parinti pentru tigari si/sau cola, cei care in fata unei fete/femei/sotii nu fac nici un comentariu, vezi si "domni inteligenti" (considera ca toti sunt prosti pentru ca ei le stiu deja pe toate si altfel decat stiu ei nu exista) care vin pe forum sa ne arate cine este "barbatul", merita sa dai un singur raspuns:

• Oras:bucuresti
Postat

Doar pentru ca iti dai seama cand cineva face misto de tine, cand vezi retardati la propriu, frustrati care in viata reala fac anilingus sefului si acasa cersesc bani la parinti pentru tigari si/sau cola, cei care in fata unei fete/femei/sotii nu fac nici un comentariu, vezi si "domni inteligenti" (considera ca toti sunt prosti pentru ca ei le stiu deja pe toate si altfel decat stiu ei nu exista) care vin pe forum sa ne arate cine este "barbatul", merita sa dai un singur raspuns:

Fii un pic mai coorenta ca n-am inteles nimic! Deci ? .....

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Ia zi-ne tu cata coloana vertebrala ai,asa,cu cuvintele tale.Povesteste-ne tu cat de bine te descurci tu in viata ta de cacat,cat de doamna esti tu care faci bloguri la tarfe cu care n-ai nici in clin nici in maneca,spune tu cat de dusmanoasa esti pe tot ce te inconjoara,si nu in ultimul rand,spune-ne tu cat de zdreanta penala poti fii in viata ta de handel cand iti renegi propria familie dar tot la ei ai atarnat cand ti-a fost greu.

• Like 2
  • Minus 4
  • Oras:worldwide
  • Oras:worldwide
Postat

Nu mai posta aici caci vei atrage si mai multa ura . si asta impotriva ta. iti multumesc ca mi-ai fost alaturi si in cinstea ta voi face un nou si un ultim topic  si numai pentru tine. desi m-ai muit si tu odata cum ai apuca am spus ca sunt iertatoare si marele meu regret e ca nu ti-am fost alaturi mai mult decat am facut-o. desi postez mereu in graba si nu recitesc niociodata sau mai nicodata ceva scris esti unul din mareile mele regrete. asta si faptul ca  nu l-am prins pe volpino. desi scriu mereu in graba  am vazut cand ma apropii de mov. si am decis sa o fac pe topicu de heavy metal :) care intamplator e topicu care m-a apropiat de cineva de pe aici pe bune . asta ne-a unit initial. urmatorul si ultimul topic ti-l dedic tie Amada :)

Postat

Nu mai posta aici caci vei atrage si mai multa ura . si asta impotriva ta. iti multumesc ca mi-ai fost alaturi si in cinstea ta voi face un nou si un ultim topic  si numai pentru tine. desi m-ai muit si tu odata cum ai apuca am spus ca sunt iertatoare si marele meu regret e ca nu ti-am fost alaturi mai mult decat am facut-o. desi postez mereu in graba si nu recitesc niociodata sau mai nicodata ceva scris esti unul din mareile mele regrete. asta si faptul ca  nu l-am prins pe volpino. desi scriu mereu in graba  am vazut cand ma apropii de mov. si am decis sa o fac pe topicu de heavy metal :) care intamplator e topicu care m-a apropiat de cineva de pe aici pe bune . asta ne-a unit initial. urmatorul si ultimul topic ti-l dedic tie Amada :)

Dedicati-va in plm un cavou,aveti loc amandoua

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Fii un pic mai coorenta ca n-am inteles nimic! Deci ? .....

:laugh2

Vezi specimenul care a scris dupa tine...

Ia zi-ne tu cata coloana vertebrala ai,asa,cu cuvintele tale.Povesteste-ne tu cat de bine te descurci tu in viata ta de cacat,cat de doamna esti tu care faci bloguri la tarfe cu care n-ai nici in clin nici in maneca,spune tu cat de dusmanoasa esti pe tot ce te inconjoara,si nu in ultimul rand,spune-ne tu cat de zdreanta penala poti fii in viata ta de handel cand iti renegi propria familie dar tot la ei ai atarnat cand ti-a fost greu.

Surorii mele in afara faptului ca nu-i sunt datoare, i-am dat si bani.

Ea a fost rece. Bine ca mi-ai amintit, trebuie sa-mi reincarc telefonul, aveam ceva de stabilit. :)

Eu m-am referit la umflarea in pene pe forum si varsarea frustrarilor pe altii, ce faci tu, viata ta nu ma intereseaza, nu mai inventa despre mine aberatii.

Legat de blog, am avut ce am avut, nu-l faceam aiurea, de data asta pentru cele 3 puncte negative nu am pedepsit-o prea tare, dar in schimb poti sa o intrebi pe iubirea ta Justshit daca pentru cele 5 puncte negative a reusit sa lucreze azi si daca macar a vandut ceva?  :laugh2

Nu ma mai subestimati, sunt buna cu cei care merita, lovesc tare maidanezii care ma tot musca. :)

Nu ma intereseaza cine ma uraste, eu nu-i urasc, plesnesc calm. :)

Lasa treaba cu topicul ca nici eu nu o sa stau mult pe aici.

:kiss3

:hug1

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Undisclosed
Postat

Kendra, pentru a-i mai domoli pe imigrantii astia, va trebui sa apelezi la metoda Lana.

iti tragi niste poze nud, da' sa nu uiti sa arunci rufele in masina de spalat.

si pe fata aia au luat-o la unspe metri, pana le-a pus aia o poza pe nas si s-au calmat

ori, pune poze cu Dobre, aaa,asta, daimon'...sa vedem cum arata prostia. :laugh2  :laugh2

• Like 1
Postat

Ea a fost rece. Bine ca mi-ai amintit, trebuie sa-mi reincarc telefonul, aveam ceva de stabilit. :)

Eu m-am referit la umflarea in pene pe forum si varsarea frustrarilor pe altii, ce faci tu, viata ta nu ma intereseaza, nu mai inventa despre mine aberatii.

Legat de blog, am avut ce am avut, nu-l faceam aiurea, de data asta pentru cele 3 puncte negative nu am pedepsit-o prea tare, dar in schimb poti sa o intrebi pe iubirea ta Justshit daca pentru cele 5 puncte negative a reusit sa lucreze azi si daca macar a vandut ceva?  :laugh2

Nu ma mai subestimati, sunt buna cu cei care merita, lovesc tare maidanezii care ma tot musca. :)

Las-o-n pula mea de harneala,asta tine cu cine nu te cunoaste,tu n-ai avut nimic de impartit cu cea pt care ai facut blogul,doar te-ai lasat dusa de val,ca asa era la moda,si oricum nu aveai sustinatori pe site la momentul ala.Trebuie sa-ti reamintesc,vad ca ai memoria scurta,tu te-ai luat de toata lumea,dar absolut toata lumea de pe forum,ca i-ai cunoscut sau nu,doar fiindca nu au fost de acord cu tine la un moment dat.Cat despre Just,ai atacat-o pt ca a avut tupeul sa te puncteze negativ,lucru care nu-l au multi pe aici datorita gurii tale spurcate.Stai chill,get a life,lumea nu incepe si nici nu se termina cu tine,esti doar o alta distrusa de care ne batem pula .Si ca un sfat pt tine,desi stiu ca te doare la fleasca,stai dracu cuminte in banca ta,nici nu mirosi cand e sa te loveasca ceva.Harfe d-astea cu amenintari sa le faci cu familia si prietenii tai,aici fa joc de glezne ca ti-e mai bine

• Like 3
  • Minus 4
  • Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

Las-o-n pula mea de harneala,asta tine cu cine nu te cunoaste,tu n-ai avut nimic de impartit cu cea pt care ai facut blogul,doar te-ai lasat dusa de val,ca asa era la moda,si oricum nu aveai sustinatori pe site la momentul ala.Trebuie sa-ti reamintesc,vad ca ai memoria scurta,tu te-ai luat de toata lumea,dar absolut toata lumea de pe forum,ca i-ai cunoscut sau nu,doar fiindca nu au fost de acord cu tine la un moment dat.Cat despre Just,ai atacat-o pt ca a avut tupeul sa te puncteze negativ,lucru care nu-l au multi pe aici datorita gurii tale spurcate.Stai chill,get a life,lumea nu incepe si nici nu se termina cu tine,esti doar o alta distrusa de care ne batem pula .Si ca un sfat pt tine,desi stiu ca te doare la fleasca,stai dracu cuminte in banca ta,nici nu mirosi cand e sa te loveasca ceva.Harfe d-astea cu amenintari sa le faci cu familia si prietenii tai,aici fa joc de glezne ca ti-e mai bine

Amice, tare nefericit cred ca mai esti ! Eşti capabil să ai în viaţa asta vreo vorbă bună pentru cineva ? Când va fi eşti invitatul meu la o baterie de vin .

Postat

:laugh2

Vezi specimenul care a scris dupa tine...

Nu ma intereseaza cine ma uraste, eu nu-i urasc, plesnesc calm. :)

Lasa treaba cu topicul ca nici eu nu o sa stau mult pe aici.

:kiss3

:hug1

Aprpos de specimen,el iti transmite o .......

Daca e sa vorbim de specimene, tu esti una clasica! Mie in locul tau mi-ar fi jena sa mai scriu ceva pe aici.

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Este ultima data cand iti mai raspund, imi scade IQ-ul la fiecare postare scrisa de tine.

La amandoua chestia cu punctele a fost cireasa pe tort.

Ma cunosti? Pana acum ai spus numai aberatii, esti prea limitat in persoana ta ca sa cunosti pe cineva, ai doar cateva etichete pe care le lipesti la fiecare in frunte.

Esti si o sa mori frustrat si invidios pe ce au altii.

Gura mea spurcata? Au fost doar cateva exceptii in care am injurat, tu tot mesteci acelasi rahat in fiecare postare.

Nu am amenintat pe nimeni, reciteste, am spus doar ce fac in relatii cu oamenii in functie de om.

The end and fuck off!

Postat

Aprpos de specimen,el iti transmite o .......

Daca e sa vorbim de specimene, tu esti una clasica! Mie in locul tau mi-ar fi jena sa mai scriu ceva pe aici.

Pentru un rusinos esti si ipocrit, cum era faza aia cu critica?

Hai ca poti! :)

Postat

Pentru un rusinos esti si ipocrit, cum era faza aia cu critica?

Hai ca poti! :)

HAI CA POT!  Dar nu pentru tine si nu aici! :) PaPa!

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Amice, tare nefericit cred ca mai esti ! Eşti capabil să ai în viaţa asta vreo vorbă bună pentru cineva ? Când va fi eşti invitatul meu la o baterie de vin .

Amice,sincer,nu cred ca va fi posibil acest lucru atat timp cat tu nu ai nici sare nici piper in postari.Cat despre viata mea personala,te asigur ca este mult mai bogata si mai la za shto decat a ta,prietenii stiu de ce

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Kendra, pentru a-i mai domoli pe imigrantii astia, va trebui sa apelezi la metoda Lana.

iti tragi niste poze nud, da' sa nu uiti sa arunci rufele in masina de spalat.

si pe fata aia au luat-o la unspe metri, pana le-a pus aia o poza pe nas si s-au calmat

ori, pune poze cu Dobre, aaa,asta, daimon'...sa vedem cum arata prostia.  :laugh2   :laugh2

:laugh2 ai facut-o pe comparatie: lana cu joiana. in afara de masina de spalat tre` sa mai aiba si ce arata in poze...

LE: si sa nu credeti ca sunt partinitor doar pt ca dau eu acolo, da' asta e adevaru'.

• Like 3
Postat

Este ultima data cand iti mai raspund, imi scade IQ-ul la fiecare postare scrisa de tine.

La amandoua chestia cu punctele a fost cireasa pe tort.

Ma cunosti? Pana acum ai spus numai aberatii, esti prea limitat in persoana ta ca sa cunosti pe cineva, ai doar cateva etichete pe care le lipesti la fiecare in frunte.

Esti si o sa mori frustrat si invidios pe ce au altii.

Gura mea spurcata? Au fost doar cateva exceptii in care am injurat, tu tot mesteci acelasi rahat in fiecare postare.

Nu am amenintat pe nimeni, reciteste, am spus doar ce fac in relatii cu oamenii in functie de om.

The end and fuck off!

Eu frustrat si invidios? Pe cine? Pe tine? Hai ma da-o dracu,acceptam orice altceva,dar asta?  :laugh2 Pai m-as sinucide instant.Ma cunosc oameni foarte bine,dinainte de a ne cunoaste noi,si cu toate astea esti singura care ma face in fel si chip,oare de ce? 

P.S iti dau un sfat,referitor la amenintari( voalate sau nu) stai cumintica acolo unde esti,incearca sa cunosti oameni,calmeaza-te ,si ai sa vezi ca viata e frumoasa cyu bune si rele

Postat

:laugh2 ai facut-o pe comparatie: lana cu joiana. in afara de masina de spalat tre` sa mai aiba si ce arata in poze...

daca pune ceva poze, iti garantez ca apare laurian si ii ridica o oda.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

retrasa la 15.20, 02.09.2015.

pariu ca pana la 22.00, 03.09.2015 e intoarsa inapoi senina si multumita la creierasul ei ala plat?

ca de sida mai scapi, dar de rozkendreala, din parti.

daywalker, amputeaza, ca te haleste rozkangrena

Cand ziceai ca apare ? Pe 03.09.2015, adică mâine? :)))))))))

Asta si cat a fost retrasa tot conectata a stat:)))) Moare, in pula mea, daca nu citește ce se scrie pe aici. Sau, moare in pula mea, daca nu citește ce se scrie pe aici.

Rozkendra, ai putea sa nu renunți cum. Sa iti duci mandatul de UL pana la capăt.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Diamondule, hai cu egalarea....bagă neşte poze cu Roz(eta) :)

Co RECT

• Like 1
  • Minus 4

• Oras:în a patra zi dã week-end
  • Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

moamã, ce bine cã nu i-am spus Deeanei cã o "iubesc", cã uite unde se ajungea

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...