Sari la conținut

Cv detalii?

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Bai daca are tarife 150/200 si sta langa scoala Spectrum o stie toata lumea. :))

• Oras:bangkok
Postat

in doua saptamini , nu am reusit o programare la ea.am vorbit de 14 ori latelefon, foarte amabila, pacat.

Postat

Obiectiv este cea de care vorbesc eu? Am fost pe la ea, i-am facut si recenzie. 

Assmadness: Nu stiu ce sa-ti zic, depinde de gusturi. Eu unul nu cred ca mai ma intorc pe la ea prea curand desi m-am simtit ok cu ea. Dar nu m-a impresionat in nici un fel. Poate doar ca s-a deschis si mai mi-a povestit cate ceva din viata ei intre numere. :)

Postat

la un moment dat erau doua fete , andreea si diana ,am vorbit cu amindoua, diana presteaza ocazional in timisoara dar am inteles ca baza e in bucuresti.

s-ar putea sa mai ramina o perioada in constanta , mai mereu au fost ocupate , nu stiu ce sa zic, nu le-am cunoscut decit la telefon, dar cred ca ne-am fi inteles bine .

• Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Am vizitat-o pe Diana de doua ori la interval de 1 an; e de incercat. Atitudine pro client, profesionalism maxim. M-am simtit ok cu ea dar intotdeauna mi sa parut ca lipseste ceva.

Postat

Whaaat? Nu tiam ca sunt doua.. Eu am fost la Diana parca, blonda nu?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...