Sari la conținut

0720139322 Obor

Postări Recomandate

• Oras:UndevaCandva
Postat

Ce va mai place sa va lingeti in cur!

Nebunoooo care esti, tu nebuna!!!

Doar am intrebat, stai chill! Hais la cotet!

Oricum iti multumim pentru parerea "buna" pe care ne-o faci despre tine!

Scuza-ma ca-ti zic, dar o intrebare retorica de genul : "Asta nu e aia care era..." e total irelevanta! Ea ti-a raspuns pe masura intrebarii tale, a unui copil de gradinita care intreaba de ce e cerul albastru? Supozitii din astea, care-s destul de vagi, nu ne ajuta cu nimic sa ne orientam! Nu-i nevoie sa te impacientezi, iei un calmant si-ti trece, daca nu-i prea tarziu! Bafta!

• Oras:bucale
Postat

Nu , nu este Alina de la 11 iunie, este Alina care a lucrat pe Stefan cel Mare la Lizeanu langa club Belagio si a mai avut locatie pe Fainari pe langa Mosilor.Este o fata foarte corecta .Eu am fost de cateva ori la ea.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Oi mai gasi gogonele la Obor ?

Postat

Nu , nu este Alina de la 11 iunie, este Alina care a lucrat pe Stefan cel Mare la Lizeanu langa club Belagio si a mai avut locatie pe Fainari pe langa Mosilor.Este o fata foarte corecta .Eu am fost de cateva ori la ea.

Sa-nteleg ca ne-o recomanzi cu toata inima?  :gifs_ojos

Postat

Da, daca va plac doamnele mature. I-am facut recenzie de cand statea in locatie la Lizeanu.(STEFAN CEL MARE) dar pe alt nr de tel..este o doamna la 35/37 de ani cam 1,70. 1,75 destul de inalta, cam 70 80 de kg cu sani mari si tari cam nr 4 spre 5 .face oral nep si normal protejat.la 100 ron fin.s-au 150 ron o ora .mai face masaj foate bun. La 100 ron fara sex, s-au 150 ron masaj si 1 fin.sper ca v- am fost de folos.

Postat

Mareane ,nu snt pestele ei Tati. I-am facut recenzie dupa alt cont pe care l-am inchis.(Loganistul).daca va uitati la prima pagina colegul Amyramyr a copiat cuvant cu cuvant la ce am scris eu despre doamna. Daca mai sunt nelamuriri va raspund cu drag.

• Like 1
Vizitator
Postat

Ceai mah ? io vreau sa bag muraturi pentru iarna si am vazut aici Obor , d'aia intreb.............

Postat

Ceai mah ? io vreau sa bag muraturi pentru iarna si am vazut aici Obor , d'aia intreb.............

Hai nu zau, sa aiba timp sa se acreasca...  :laugh2

Vizitator
Postat

se acresc in pizda cind sint pe ciclu , le ai si rosi la culoare ..

nu fi obraznica.................

Postat

nu fi obraznica.................

se acresc in pizda cind sint pe ciclu , le ai si rosi la culoare ..

Asa se vorbeste la ea pe batatura, nu-i obraznica, e doar din topor! :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Alina, pana la urma crezi ca ne poti ajuta cu niste poze ? Nu de alta dar descrierea nu e de ajuns ( pentru mine cel putin) descrierea imi place dar cand ajung la tine poate nu imi placi si uite asa pierdem vremea amandoi :)

Multumesc !

Postat

Ce va mai place sa va lingeti in cur!

Nebunoooo care esti, tu nebuna!!!

Doar am intrebat, stai chill! Hais la cotet!

Oricum iti multumim pentru parerea "buna" pe care ne-o faci despre tine!

Esti nebun cum sa ne lingem noi in cur cind sint atitia barbati 

Postat

ne spala , spala bine de tot..

Postat

DACA DORITI INFORMATI DESPRE SERVICIILE MELE VA ROG SA AMI ADRESATI INTREBARI SI EU CU MARE DRAG ... SERVICII .. ORAL , NORMAL , ANAL , MASAJ PROF ..200 ORA..

Vizitator
Postat

SI CE SE INTIMPLA 

cu semnu' intrebarii ?

sau fara

• Like 1
Postat

Am vizitat-o pe Alina de 2 ori si a fost destul de distractiv.

Nu dau note pentru ca era cu ceva vreme in urma, dar ma simt dator sa lamuresc "colegii" cu cateva aspecte:

Pozele Alinei sunt cele postate de "only-me" pe 29 septembrie. Este o femeie masiva cu sani foarte mari. Asta m-a atras sa merg prima data si mi-a placut sa ma joc cu ei.

A doua oara am cerut masaj; Alina este foarte docila si "customer oriented" daca te porti frumos cu ea. Mistourile de mai sus cred ca nu sunt constructive nici din partea ei nici din partea noastra.

In concluzie, o recomand celor carora le place masajul si sanii mari dar nu daca va deranjaza colacii sau visati la o gagica sexy.

Daca mai pot fi de folos cu ceva raspund cu placere.

• Like 2
Vizitator
Postat

Am vizitat-o pe Alina de 2 ori si a fost destul de distractiv.

Nu dau note pentru ca era cu ceva vreme in urma, dar ma simt dator sa lamuresc "colegii" cu cateva aspecte:

Pozele Alinei sunt cele postate de "only-me" pe 29 septembrie. Este o femeie masiva cu sani foarte mari. Asta m-a atras sa merg prima data si mi-a placut sa ma joc cu ei.

A doua oara am cerut masaj; Alina este foarte docila si "customer oriented" daca te porti frumos cu ea. Mistourile de mai sus cred ca nu sunt constructive nici din partea ei nici din partea noastra.

In concluzie, o recomand celor carora le place masajul si sanii mari dar nu daca va deranjaza colacii sau visati la o gagica sexy.

Daca mai pot fi de folos cu ceva raspund cu placere.

Nu ne poti fi de folos ........

O zi buna ,

Primaru'

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...