Sari la conținut

0720139322 Obor

Postări Recomandate

• Oras:everywhere
  • Oras:everywhere
Postat

ne spala , spala bine de tot..

Esti nebun cum sa ne lingem noi in cur cind sint atitia barbati 

obraznice s multe p aici, dar una care sa si afiseze atat de ostentativ   combinatia de tembelism congenital si tupeu de cea mai joasa speta......mai rar.......la mai mare, ( fa)tuca .....

Postat

"DOAMNA amabila, 35, matura rabdatoare cu experienta, discreta, ofer masaj de relaxare si body, subtilitati si o companie placuta domnilor maturi si discreti. C. Mosilor, singura"

Locatia in spate la Pizza Domino, in diagonala fata de magazinul Obor. Intrarea prin spate.

Masaj 100, normal si oral 150 ora. Protejate.

Nu e noua, a mai activat ca maseuza independenta cu alt numar, zice ca acum blocat.

Sani mari, cumsecade si trecuta prin viata, dar mult prea plinuta pentru gustul meu. Nu e setata pe fast fuck, dar nici nu am avut vreo chimie deosebita. Posibil sa fi fost mai castigat daca as fi venit pentru masaj (experienta ei de baza), dar pentru sex nu mai revin. Mi-a placut ca mi-a mai povestit cate ceva interesant dupa primul si singurul numar (care a fost absolut banal).

Sta foarte bine cu igiena (toate ale noi, spalate si schimbate).

Fiindca se cer note: locatia 7-8 (baia are scurgerea infundata, dar in rest e curat, altfel banal), fata 6, atitudinea 8 (nu GFE, dar se comporta foarte corect, de altfel am stat peste program), actiunea 6-7.

OK NU TE SUPARA DACA NU AM FOST PE PLAC DE CE AI RAMAS , NU ERAI OBLIGAT CHIAR DE 2 ORI AI VENIT LA MINE ..PRIMA DATA LA MUNCII..

-. CHIAR A DOUA OARA AI VENIT PRIMA DATA  LA MUNCII...!!!!!!!  

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...