dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Sacrificandu-mi demnitatea, voi posta un PM decisiv pentru vietile noastre. Suntem oare in pericol? Inginerul face dezvaluiri socante! Beleste ochii! )) )))) )))) ))))) 7 3 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 1, 2015 @dolores rld, ma lasi sa fiu fanul tau? 5 5 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 @dolores rld, ma lasi sa fiu fanul tau? ai binecuvantarea ))mai continuam, ca aveam niste texte.... dar chiar plec. trebuie sa imi fac bagajele pentru maine dimineata. ce sa-i faci. asa e cand esti magnat, azi se incheie week-end-ul la mine si maine incepe iar, pe barosaneala. o tin numai in croaziere. )) bai astia, va salut!continuati show-ul fara mine! 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Cum s-ar spune vine pisti noi Apocalipsa... Verbala ! ? =)) 1 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 ai binecuvantarea ))mai continuam, ca aveam niste texte.... dar chiar plec. trebuie sa imi fac bagajele pentru maine dimineata. ce sa-i faci. asa e cand esti magnat, azi se incheie week-end-ul la mine si maine incepe iar, pe barosaneala. o tin numai in croaziere. )) bai astia, va salut!continuati show-ul fara mine! ce ebun esti, have a good trip n stay safe 2 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 PS inji e invidios ca lui ii creste barba repede si eu nu am par 2 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Dolores, nu ai descoperit apa calda. Asta est placa inginerului. Si acum câțiva ani tot asa zicea, decât ca numele trolilor erau altele. Ingineru se repeta )) 1 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Bine dom'le, da' oricum erai in urma semnificativ. Kendra era trollu' inca de-acum cateva saptamani, asta nu mai e o noutate... 3 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Dolores, nu ai descoperit apa calda. Asta est placa inginerului. Si acum câțiva ani tot asa zicea, decât ca numele trolilor erau altele. Ingineru se repeta ))da ma boule, stiu.spargator de caterinca... 3 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Bine dom'le, da' oricum erai in urma semnificativ. Kendra era trollu' inca de-acum cateva saptamani, asta nu mai e o noutate... Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Dolores, nu ai descoperit apa calda. Asta est placa inginerului. Si acum câțiva ani tot asa zicea, decât ca numele trolilor erau altele. Ingineru se repeta )) Great minds think alike... Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 1, 2015 Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Asta este caterinca, ca se repeta .Sau... Inginerul este Kendra...sau invers? Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 dar chiar plec. trebuie sa imi fac bagajele pentru maine dimineata. ce sa-i faci. asa e cand esti magnat, azi se incheie week-end-ul la mine si maine incepe iar, pe barosaneala. o tin numai in croaziere. )) bai astia, va salut!continuati show-ul fara mine! Ia-o bă si pă Kendra nu fii fraier Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Great minds think alike... da coane, te cred, dar era o faza de moment. de unde plm sa stiu, ca intru cate 1-2 zile la juma luna si atunci se schimba total povestile pe aici 1 3 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 Ia-o bă si pă Kendra nu fii fraierin ce? ) Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Septembrie 1, 2015 in ce? )In croaziera,in pula,in ce vrei tu,numai ia-o in plm 1 4 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 in ce? )nu fi golan 2 Link spre comentariu
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Partajează Postat Septembrie 1, 2015 nu tu te certasi cu fata aia foarte dotata intelectual?...dusmanii au zis ca ai terorizat-o, aliatii insa te-au aparat, zicand ca doar ai folosit tehnici de persuasiune foarte avansate. Sacrificandu-mi demnitatea 1 Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 nu tu te certasi cu fata aia foarte dotata intelectual?...dusmanii au zis ca ai terorizat-o, aliatii insa te-au aparat, zicand ca doar ai folosit tehnici de persuasiune foarte avansate.ma doare-n pula de fata aia si de ce zice lumea. am fost domn inca. dar nu mai conteaza... Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 1, 2015 unde e trollul Link spre comentariu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2015 unde e trollular trebui sa o intrebam pe femeia Predator 2 3 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114224 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Septembrie 1, 2015 ar trebui sa o intrebam pe femeia Predator stai departe de randunica 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 1, 2015 stai departe de randunica stai departe de dolores rld ca azi is fanul lui 1 5 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 1, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Septembrie 1, 2015 stai departe de dolores rld ca azi is fanul lui nu te vad bine amicehttp://hdwyn.com/wallpaper/cat_hunting_attention_street_hd-wallpaper-25977.jpg Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 1, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Septembrie 1, 2015 nu te vad bine amice Nici eu nu ma vad bine daca-s amicul tau. 1 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum