Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Prea multi utilizatori pe forumul asta plini de ei, care se dau mari si tari si care le stiu ei pe toate.. Nu poti sa mai ai o opinie in ziua de azi din cauza lor, pentru ca sar imediat cu gura pe tine.. Macar daca ar comenta ceva la subiect si in cunostinta de cauza, nu aiurea doar ca sa se bage in seama.. Dezamagitor..

• Like 1
Postat

Mai este cu cineva in locatie? daca nu ma insel erau anunturi unde specifica ca sunt doua fete in locatie.

Postat

Mai este cu cineva in locatie? daca nu ma insel erau anunturi unde specifica ca sunt doua fete in locatie.

Nu stiu daca mai e si cu o alta fata. Cand am fost eu aseara la ea era singura.

• Oras:privat
  • Oras:privat
Postat

voi vedeti normalul ala fara protectie?

Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme, mai mult ca sigur nu o sa faca neprotejat cu clientii. Acolo sunt poze facute de pes... pardon!, iubitul ei, in privat. Pentru ca presteaza si in cuplu la o adica.

• Oras:ph
  • Oras:ph
Postat

Nu cred ca trebuie sa ne facem probleme, mai mult ca sigur nu o sa faca neprotejat cu clientii. Acolo sunt poze facute de pes... pardon!, iubitul ei, in privat. Pentru ca presteaza si in cuplu la o adica. 

colegu jardel ... a ghicit CUPLU  ... intamplator azi am gasit si profilul lor de fb ... dar nu cred ca este frumos sa-l fac eu public ca si indiciu .... este la profil o poza care este postata si aici pe forum ( cu ea  ) 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...