Sari la conținut

Sonia sani mari (0724) 880 974

Postări Recomandate

• Oras:constanta
  • Oras:constanta
Postat

Salut,

New....cred..., pentru mine noua, blonda cam 1,65 frumusica un pic plinuta dar nu derajant de tare cu un fund maricel , carne tare si punctul ei forte........ SANI IMENSI cred ca nr 6 ,belea, mie unul îmi plac sanii mari, locuieste undeva la Mega Image de la tic tac pret 80, oral np, normal protejat

Mai are o colega Maia creola cu sanii mai mici,

am vazut-o in treacat

Oral-6-7

Normal7-8

Mie unu mi-a placut per total

Spor!!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Fiind prima mea recenzie, sper sa nu fac mari greseli. Nu dau note, nu vreau sa fiu subiectiv.

Am fost la Sonia in urma cu aproximativ o saptamana, nu a fost cea mai stralucita experienta, dar nu neaparat din vina ei.

Zona Mega Image de la Tic Tac, se intra pe o alee. E liniste, insa mi se plansese de o vecina curioasa/bagacioasa; posibil factor deranjant, in cazul in care ar incepe sa bata la usa (la mine nu a fost cazul). Baia curata dar inghesuita, dotata cu cabina de dus, toaleta si chiuveta si foarte putin spatiu in plus. Camera actiunii mobilata cu o canapea intinsa, si oglinzi mari pe unul din pereti, daca va intereseaza. In camera alaturata se auzea un televizor (probabil colega, nu am intrat/intrebat).

Pozele sunt reale, sanii sunt imensi (numarul 5), are ochi frumosi si un zambet frumos de asemenea. Nu mi-a placut in mod special nimic mai jos de talie, dar nu am fost afectat nici negativ. Am fost asteptat intr-un halat de baie care ascundea o lenjerie neagra, clasica. S-a comportat bine cu mine, m-a sters de cateva ori cu servetelul, a fost deschisa la conversatie.

Pentru actiune in sine, am fost intrebat ce am de gand. Nu voiam nimic iesit din comun in acel moment, insa mi-a dat de inteles ca ofera mai multe. Oral si normal protejat, finalizare in prezervativ. Cum nu eram tocmai in apele mele, nici n-am cerut mai mult. Am ramas pentru un numar, banii plus o ciocolata oferite la inceput.

Finalizarea 80 de lei, ora 150 daca imi amintesc bine. E posibil sa taxeze in plus pentru servicii extra.

Planuiesc sa mai trec pe la ea, in mare parte pentru sanii ei, dar si sa vad mai mult din ce poate oferi.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...