Sari la conținut

Diana 0727643258

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Sunt o tipa simpatica, dulce si senzuala.Ador sa te demierd, asa ca te incit la o intalnire in ambientul meu confortabil.Te pup!

post-4095-0-44702500-1441196080_thumb.jpg

post-4095-0-45992700-1441196090_thumb.jpg

post-4095-0-70944000-1441196114_thumb.jpg

post-4095-0-20015800-1441196123_thumb.jpg

• Like 10
  • Minus 2
Vizitator florinflo7
Reputație: 0
Postat

woow , superbe poze mai ales pasa

Postat

Locatia este in Dorobanti,ca punct de reper restaurantul Perla

Oferta mea cuprinde sex normal si oral,primul este obligatoriu protejat,celălalt este in general neprotejat,insa depinde de igiena.

Finalizarea poate fi orală,faciala,corporală

Pentru o jumătate de ora sau o finalizare 150 RON, pentru 2 finalizare sau o ora,300 RON

Pentru alte detalii,va aștepta la telefon

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:outside
Postat

Sunt o tipa simpatica, dulce si senzuala.Ador sa te demierd, asa ca te incit la o intalnire in ambientul meu confortabil.Te pup!

Te-am vazut,

Mi-ai placut,

Ce plm ramane de facut?

Postat

Hmm Tu ma cam pui in dificultatea de a nu stii ce sa-ti raspund, avand in vedere si intrebarea de pe topicul meu cu recenzii.Nu stiam ce tenta are intrebarea ta capcana,insa m-a lamurit urmatorul post.Nu-mi doresc si nici nu intentionez sa deranjez pe nimeni si tare mi-as dori sa ca si reciproca sa fie valabila.

Asadar, spune-mi tu cam ce raspuns ai vrea sa primesti de la mine. Multumesc!

Postat

Hmm Tu ma cam pui in dificultatea de a nu stii ce sa-ti raspund, avand in vedere si intrebarea de pe topicul meu cu recenzii.Nu stiam ce tenta are intrebarea ta capcana,insa m-a lamurit urmatorul post.Nu-mi doresc si nici nu intentionez sa deranjez pe nimeni si tare mi-as dori sa ca si reciproca sa fie valabila.

Asadar, spune-mi tu cam ce raspuns ai vrea sa primesti de la mine. Multumesc!

Urmatorul post, de care ai pomenit, nu imi apartine, asa ca nu avea cum sa te lamureasca in ce ma priveste.

S-ar putea totusi sa te edifici curand, chiar imi pari o persoana interesanta si ma gandesc sa te "deranjez" cu o vizita.

Postat

Urmatorul post, de care ai pomenit, nu imi apartine, asa ca nu avea cum sa te lamureasca in ce ma priveste.

S-ar putea totusi sa te edifici curand, chiar imi pari o persoana interesanta si ma gandesc sa te "deranjez" cu o vizita.

Știu ca postul nu-ți aparținea si nu avea sa mă lamureasca in ceea ce te privește, insa postul respectiv m-a lamurit in privința tentei pe care putea sa o aibă discuția si nu-mi plăcea fiindcă nu mă caracterizează absolut deloc. Acum am înțeles care-ți este stilul caracteristic, domnule Rima :) si nu o sa mai întâmpin nicio dificultate in a-ți răspunde.

Cat despre edificare, de abia aștept sa mă " deranjezi " ca m-ai facut curioasa, dar tu știi asta ;)

O zi frumoasa îți doresc si cu multă inspiratie ! *)

Postat

Știu ca postul nu-ți aparținea si nu avea sa mă lamureasca in ceea ce te privește, insa postul respectiv m-a lamurit in privința tentei pe care putea sa o aibă discuția si nu-mi plăcea fiindcă nu mă caracterizează absolut deloc. Acum am înțeles care-ți este stilul caracteristic, domnule Rima :) si nu o sa mai întâmpin nicio dificultate in a-ți răspunde.

Cat despre edificare, de abia aștept sa mă " deranjezi " ca m-ai facut curioasa, dar tu știi asta ;)

O zi frumoasa îți doresc si cu multă inspiratie ! *)

Avem si topicul asta, in cazul in care vrei sa ne intalnim mai intai la o cafea. :)

Deocamdata nu m-a invitat nimeni. :(

Postat

Da,sigur. Zilnic între orele 10-21, exceptand duminica. Bineinteles ca pot exista variatii. De exemplu, daca stabilim o întâlnire cu o zi înainte,se poate si 09 sau chiar 08.00. O zi plăcută!

Postat

Da,sigur. Zilnic între orele 10-21, exceptand duminica. Bineinteles ca pot exista variatii. De exemplu, daca stabilim o întâlnire cu o zi înainte,se poate si 09 sau chiar 08.00. O zi plăcută!

MUltumesc.

Vizitator nick5061
Postat

Esti superba, cunnilingus si annilingus accepti? Daca raspunsul este da, atunci voi veni cu siguranta la tine!

Vizitator nick5061
Postat

P.S. Ai un ID de mess?

Postat

Esti superba, cunnilingus si annilingus accepti? Daca raspunsul este da, atunci voi veni cu siguranta la tine!

Multumesc pentru compliment. Bineinteles ca accept :)

Postat

esti cea mai si cea mai !!

Multumesc pentru aprecieri, atât pentru cele de aici, cat si pentru cele de pe alte meleaguri ale Internetului :)

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...