rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Septembrie 2, 2015 M-a intrebat mikin probabil a doua persoana urata dupa mine cam cu cat a terminat bacul o anumita persoana? E de prisos sa dau mai multe detalii personale decat am facut-o . Voi spune cu cat l-am terminat eu fara sa precizez rezultate ulterioare.... 9,75 si am fost pe profil de mate info si inca am considerat nemeritat, avand M1 , asa incat am vrut sa fac constentatie pe rezultatu de mate, desi ai mei m-au convins ca e mai mult decat onorabil si sa o las asa....RozKendra a sucit multe minti si mereu a fost sincera si ca sa faca fata la carte si viata sociala a devenit insomniaca cronica de vreo 15 ani. Se gandea ea in sinea ei ca atunci cand crapi ai timp sa te odihnesti. Roz a invatat de mica sa nu credea in gura lumii pt ca orice ai face are ceva de comentat. Daca faci de ce daca nu faci ce e gresit cu tine? Roz a fost mereu acceptata de ambele tabere , dar nu a facut parte din niciuna. Gen fetele urate si grase, alea mai cu tupeu o considerau pitipoanca si fetele populare o considerau indoielnica ca nu era de acord ca acestea sa se ia de fete altfel decat ele. Ambele categorii cand apaream si face to face nu aveau decat cuvinte de lauda Kendra fiind o alpha Roz a facut facultati la buget, si cu bursa in Bucuresti, plus alte cursuri de sprecializare recunoscute la nivel eurpopean. Roz a avut intra-adevar doar iubiti bogati . Roz a avut primu job pe o pozitie mid management la o multinationala top 3 pe un sector anume. Roz a pocnit emigrata si cu acte in regula un politist si a spus colegului acestuia ca este disponibila sa fie incatusata. Cat Roz era invitata de politisti de acolo Roz a dat cu picioru intr-un scaun ca sa aterizeze in picrioarele unui politist abia venit care a fost f f obraznic . dupa ce a fost troznit toti ceilalti au sarit in capul lui. Roz este singura femeie din 'afara' pt care s-a chemat o femeie politista de la cateva sute de km pt ca deja se faceau presiuni din tot orasu ala mare si strain. Roz este aceea caruia in facultate cand nimeni nu avea timp sa citeasca o carte isi batea pl de toti si colegele grase si frustrate si pline de cosuri si seminarista ii spuneam cand iti publici dictionar de replici il cumpar sigur. Roz nu a publicat nimic scris la nivel national ci a facut-o pro bono.Roz este persoane careia propria mama i-a interzis sa comita violenta fizica cu oficiali ori ba, cu femei sau barbati. Ba chiar mai mult cand Roz a spus mama stiu ca nu injur de fata cu voi si ca nu sunt intr-un fel, intens provocata pe termen lung sunt capabila de violenta. La care mama mi-a replicat stiu ne-ai spart odata o usa intrega cu 2 pumni. era usa de la camera mea , de obicei mama si tata ma educau pe rand cand nu le convenea ceva, se potoleau rapid cand erau incorecti cu mine, insa atunci probabil cu ciondaneala din ei au basit factor comun sa fie incorecti cu mine deodata. moment in care am tacut am rabdat am inghitit in sec si dupa ce nu am mai putut am futut in pum in geamul super gros si non translucid de la usa camerei mele. s-a spart ceva dar nu destul. amandoi muti ca se temeau ca m-am taiat. nu aveau nici pe dracvu. apoi am mai futut un picior si numai cadru de lem a ramas pe usa interioara. Roz s-a distrat , a calatori, a invatat a citit. De ce e atunci ea atat de prezenta online. Ea e f rezistenta la socuri si impact fizic, dar odata a avut ceva un accident in care si-a strivit multiple terminatii nervoase alegandu-se cu o paralizie de brat. tot bratul drept si timp de 7 luni ea a refuzat fizioterapia si dupa diverse emguri a refuzat si operatii si a lucrat cu un singur brat tot timpul asta. pt ca are mandrie! si s-a inchis in ea tocmai ca si-a luat o vacanta la parinti si ei obs cum sunt mama ei bine si-a pus mana la gura si mi-a zis ai ramas handicapata. si m-am intors sa traiesc sa gatesc sa locuiesc sa muncesc singura cu un singur brat. traiasca ambidexteritatea. fara fizio herapy fara neuro chirugi in 7 luni mi-am fortat singura de atatea ori bratul incat si-a recapatat simturi si este la fel ca tangul. de ce am scris asta? ca sa atrag simpatie nicidecum!! doar ca sa stie lumea ca sa fii si frumoasa si inteligenta nu exclude taria si ca sunt asa bad ass si am trecut prin atatea incat ma lasa rece parerea multimii. si ca ma voi retrage pe bune 16
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 2, 2015 Cred insa ca din respect pt mine cei care vb mult aici in lipsa mea nu o sa mai fie asa activi In rest eu nu am ganduri negative fata de nici unu din voi nici cei mai ofiosi in comentarii, am orientari majoritare buddhiste desi mai trec si pe la Biserica 3
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Septembrie 2, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Septembrie 2, 2015 Sincer, crezi ca ne intereseaza? 9 5
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 2, 2015 nu merge asa.ti-am zis...aplica metoda Lana.
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 2, 2015 si ca sunt asa bad ass si am trecut prin atatea incat ma lasa rece parerea multimii. si ca ma voi retrage pe bune WTF!?? nici sa nu-ti treaca prin minte,
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Roz,chiar ai dat-o grav in gard acum,dar probabil ai avut profesori prosti.Un lucru iti spun,ca tine vor mai aparea multi de acum incolo pe site,dar tu vei ramane in inimile noastre ca cea mai proasta.Nu-ti mai etala notele si diplomele atata timp cat tu petreci 25 din 24 pe forumul asta.Daca aveai valoare,erai departe,intrai aici doar ca sa futi,nu erai ciumpalaca ca noi astia muritorii de rand.Si te rog eu,cum spunea un user azi,nu ne insulta inteligenta,gen..paralizie,7 luni plm.Numai una de pe forumul asta a trait 7 violuri,2 accidente,si alte alea.P.S fii tu insuti,si o sa ai mai multi prieteni,chiar daca doar virtual,mai mult decat ti-ai inchipuit vreodata 7 4
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 2, 2015 Roz,chiar ai dat-o grav in gard acum,dar probabil ai avut profesori prosti.Un lucru iti spun,ca tine vor mai aparea multi de acum incolo pe site,dar tu vei ramane in inimile noastre ca cea mai proasta.Nu-ti mai etala notele si diplomele atata timp cat tu petreci 25 din 24 pe forumul asta.Daca aveai valoare,erai departe,intrai aici doar ca sa futi,nu erai ciumpalaca ca noi astia muritorii de rand.Si te rog eu,cum spunea un user azi,nu ne insulta inteligenta,gen..paralizie,7 luni plm.Numai una de pe forumul asta a trait 7 violuri,2 accidente,si alte alea.P.S fii tu insuti,si o sa ai mai multi prieteni,chiar daca doar virtual,mai mult decat ti-ai inchipuit vreodata ''iubi'', parca mai e una care isi etalase diplomele pe aici...cand colo, ce?...legenda printre vatmani, nu te mai lua de klm112.omu' e sub patronajul Unesco.
marix Reputație: 9360 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 ... totusi perspectiva curajoasa a unui autoportret este interesanta☆ 4
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2015 Mai bine puneai melodia asta roz si te descriai si mai bine: Am ambitie si bafta mare. Chiar si pe gandire am asigurare. Ma confrunt cu orice ar vrea. Ca sunt de categorie grea. Hei lelele le nu ma suparati. Hei lelele nu stiti de cine va luati. Hei liniste ca va dau interzis. Pe unde am acces pentru voi este inchis. Am ramas acelasi eu si spun. Sunt capabil de orice acum Am un avantaj in fata voastra. Concurati cu mine ca nu-mi pasa. <<PERCUTIE>> 2
mosu44 Reputație: 3240 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:ici-colo Oras:ici-colo Postat Septembrie 2, 2015 3
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 ''iubi'', parca mai e una care isi etalase diplomele pe aici...cand colo, ce?...legenda printre vatmani, nu te mai lua de klm112.omu' e sub patronajul Unesco.Imigrantule,pacat de tine ca ai minte,cu toate astea nu vezi diferenta dintre iubi si panarama 1 4
bambuchaa Reputație: 2201 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Problema e ca nu esti bad ass deloc , doar ai impresia ca esti......si te-ai facut de ras....in repetate randuri.....iar acum , cu topicu asta , ai atins punctul culminant, ti-ai dat seama ca ai dat-o de gard ieri cu topicu pizdii , cu detaliile personale si cu pula mea , si ce-ai zis...haidii ba , ca mai fac un topic , in care o sa vorbesti tu , despre tine ( la persoana a-III-a ) si sa incerci sa ne convingi ca de fapt rata impunge....cand ea macane si fuge...cam asta faci tu...sau ma rog ai facut...ai macanit.....iar acum , o sa fugi ( prin faptul ca te vei retrage ) , cat despre faptul ca ai terminat cu 9,75 si facut facultati la stat , pula mea ....egal cu 0 , daca aveai un minim de inteligenta , nu te cacai pe tine atat de mult si in public...asa ca ia-ti in pula mea , diploma de bac de 9,75 , pozitiile de mid management si iubitii bogati pe care i-ai avut , si du-te fata. mea ....iesi pe usa din spate.....bineinteles ca nu o sa poti ....si o sa te intorci sub alt nume...dar , cui pula mea crezi ca-i pasa ? nu esti prima si nici ultima....peace. 9
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 M-a intrebat mikin probabil a doua persoana urata dupa mine cam cu cat a terminat bacul o anumita persoana? E de prisos sa dau mai multe detalii personale decat am facut-o . Voi spune cu cat l-am terminat eu fara sa precizez rezultate ulterioare.... 9,75 si am fost pe profil de mate info si inca am considerat nemeritat, avand M1 , asa incat am vrut sa fac constentatie pe rezultatu de mate, desi ai mei m-au convins ca e mai mult decat onorabil si sa o las asa....RozKendra a sucit multe minti si mereu a fost sincera si ca sa faca fata la carte si viata sociala a devenit insomniaca cronica de vreo 15 ani. Se gandea ea in sinea ei ca atunci cand crapi ai timp sa te odihnesti. Roz a invatat de mica sa nu credea in gura lumii pt ca orice ai face are ceva de comentat. Daca faci de ce daca nu faci ce e gresit cu tine? Roz a fost mereu acceptata de ambele tabere , dar nu a facut parte din niciuna. Gen fetele urate si grase, alea mai cu tupeu o considerau pitipoanca si fetele populare o considerau indoielnica ca nu era de acord ca acestea sa se ia de fete altfel decat ele. Ambele categorii cand apaream si face to face nu aveau decat cuvinte de lauda Kendra fiind o alpha Roz a facut facultati la buget, si cu bursa in Bucuresti, plus alte cursuri de sprecializare recunoscute la nivel eurpopean. Roz a avut intra-adevar doar iubiti bogati . Roz a avut primu job pe o pozitie mid management la o multinationala top 3 pe un sector anume. Roz a pocnit emigrata si cu acte in regula un politist si a spus colegului acestuia ca este disponibila sa fie incatusata. Cat Roz era invitata de politisti de acolo Roz a dat cu picioru intr-un scaun ca sa aterizeze in picrioarele unui politist abia venit care a fost f f obraznic . dupa ce a fost troznit toti ceilalti au sarit in capul lui. Roz este singura femeie din 'afara' pt care s-a chemat o femeie politista de la cateva sute de km pt ca deja se faceau presiuni din tot orasu ala mare si strain. Roz este aceea caruia in facultate cand nimeni nu avea timp sa citeasca o carte isi batea pl de toti si colegele grase si frustrate si pline de cosuri si seminarista ii spuneam cand iti publici dictionar de replici il cumpar sigur. Roz nu a publicat nimic scris la nivel national ci a facut-o pro bono.Roz este persoane careia propria mama i-a interzis sa comita violenta fizica cu oficiali ori ba, cu femei sau barbati. Ba chiar mai mult cand Roz a spus mama stiu ca nu injur de fata cu voi si ca nu sunt intr-un fel, intens provocata pe termen lung sunt capabila de violenta. La care mama mi-a replicat stiu ne-ai spart odata o usa intrega cu 2 pumni. era usa de la camera mea , de obicei mama si tata ma educau pe rand cand nu le convenea ceva, se potoleau rapid cand erau incorecti cu mine, insa atunci probabil cu ciondaneala din ei au basit factor comun sa fie incorecti cu mine deodata. moment in care am tacut am rabdat am inghitit in sec si dupa ce nu am mai putut am futut in pum in geamul super gros si non translucid de la usa camerei mele. s-a spart ceva dar nu destul. amandoi muti ca se temeau ca m-am taiat. nu aveau nici pe dracvu. apoi am mai futut un picior si numai cadru de lem a ramas pe usa interioara. Roz s-a distrat , a calatori, a invatat a citit. De ce e atunci ea atat de prezenta online. Ea e f rezistenta la socuri si impact fizic, dar odata a avut ceva un accident in care si-a strivit multiple terminatii nervoase alegandu-se cu o paralizie de brat. tot bratul drept si timp de 7 luni ea a refuzat fizioterapia si dupa diverse emguri a refuzat si operatii si a lucrat cu un singur brat tot timpul asta. pt ca are mandrie! si s-a inchis in ea tocmai ca si-a luat o vacanta la parinti si ei obs cum sunt mama ei bine si-a pus mana la gura si mi-a zis ai ramas handicapata. si m-am intors sa traiesc sa gatesc sa locuiesc sa muncesc singura cu un singur brat. traiasca ambidexteritatea. fara fizio herapy fara neuro chirugi in 7 luni mi-am fortat singura de atatea ori bratul incat si-a recapatat simturi si este la fel ca tangul. de ce am scris asta? ca sa atrag simpatie nicidecum!! doar ca sa stie lumea ca sa fii si frumoasa si inteligenta nu exclude taria si ca sunt asa bad ass si am trecut prin atatea incat ma lasa rece parerea multimii. si ca ma voi retrage pe bune Mi-a dat dă m-a umilit! Greu o să-mi revin! 1
lana Reputație: 3245 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 2, 2015 nu merge asa.ti-am zis...aplica metoda Lana.Care e metoda Lana?!
Vizitator stau de sase Reputație: 0 Postat Septembrie 2, 2015 Postat Septembrie 2, 2015 Rozeto, cu bratul ala sanatos ai tastat la greu "sa-mi bag pula in ma-ta si-n toti mortii"? PS :din prima zi cand te-ai inscris pe forum ti-am spus ca esti bolnavioara cu capul. Stai pă net pe stick3G Telekom? Jalnic! 4
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Problema e ca nu esti bad ass deloc , doar ai impresia ca esti......si te-ai facut de ras....in repetate randuri.....iar acum , cu topicu asta , ai atins punctul culminant, ti-ai dat seama ca ai dat-o de gard ieri cu topicu pizdii , cu detaliile personale si cu pula mea , si ce-ai zis...haidii ba , ca mai fac un topic , in care o sa vorbesti tu , despre tine ( la persoana a-III-a ) si sa incerci sa ne convingi ca de fapt rata impunge....cand ea macane si fuge...cam asta faci tu...sau ma rog ai facut...ai macanit.....iar acum , o sa fugi ( prin faptul ca te vei retrage ) , cat despre faptul ca ai terminat cu 9,75 si facut facultati la stat , pula mea ....egal cu 0 , daca aveai un minim de inteligenta , nu te cacai pe tine atat de mult si in public...asa ca ia-ti in pula mea , diploma de bac de 9,75 , pozitiile de mid management si iubitii bogati pe care i-ai avut , si du-te fata. mea ....iesi pe usa din spate.....bineinteles ca nu o sa poti ....si o sa te intorci sub alt nume...dar , cui pula mea crezi ca-i pasa ? nu esti prima si nici ultima....peace.Referitor la prima parte a postării tale: nu credeam că este posibil, dar mi-a depășit așteptările încă o dată!
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 2, 2015 Care e metoda Lana?! o poza cu curu' deschide multe usi...si pune la respect ''imigranti''.
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Rozeto, cu bratul ala sanatos ai tastat la greu "sa-mi bag pula in ma-ta si-n toti mortii"? PS :din prima zi cand te-ai inscris pe forum ti-am spus ca esti bolnavioara cu capul. Stai pă net pe stick3G Telekom? Jalnic!Taci, că e budistă!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Mai bine puneai melodia asta roz si te descriai si mai bine: Am ambitie si bafta mare.Chiar si pe gandire am asigurare.Ma confrunt cu orice ar vrea.Ca sunt de categorie grea. Hei lelele le nu ma suparati.Hei lelele nu stiti de cine va luati.Hei liniste ca va dau interzis.Pe unde am acces pentru voi este inchis. Am ramas acelasi eu si spun.Sunt capabil de orice acumAm un avantaj in fata voastra.Concurati cu mine ca nu-mi pasa. <<PERCUTIE>>Cu tot respectul motane,nu i se potriveste melodia nicicum.Daca era asa,avea stil in raspunsurile la postari,asa......
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Care e metoda Lana?!Clasified
Administrator pisicuts Reputație: 114353 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 2, 2015 Rozeto, cu bratul ala sanatos ai tastat la greu "sa-mi bag pula in ma-ta si-n toti mortii"? PS :din prima zi cand te-ai inscris pe forum ti-am spus ca esti bolnavioara cu capul. Stai pă net pe stick3G Telekom? Jalnic! Sa-i mai acordam ceva timp fetei florinel si cand vine vremea (cat de curand) o sa aibe si ea subforum. Tu ai uitat cum erai la inceput acum 3 ani cand iti puneam poze si videoclipuri cu manele la postarile tale si atat de deranjat erai ca ma amenintai cu bataia ?Pai cum 7
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 2, 2015 Nu , nu am Cosmo ala era remote cand nu eram in oras prin 3G.Cand lucrez nu lucrez prin wi fi ci direct prin fibra infipta mufa si da vb pe bune eu ma retrag si rog toate persoanele care m-au aprecitat aici pe Heavy, Chillout out sau in alta parte sa nu mai posteze o vreme. Chiar si pe tine Amada sau Klm. e o rugaminte personala ca vad ca unii nu au fost de acord cu terfelirea unei persoane la infinit. Sky te rog sa nu mai postezi nici tu la chill out efectiv imi doresc threadurile nepopulate si lipsite de atentie. multumesc! 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 2, 2015 Sa-i mai acordam ceva timp fetei florinel si cand vine vremea (cat de curand) o sa aibe si ea subforum. Tu ai uitat cum erai la inceput acum 3 ani cand iti puneam poze si videoclipuri cu manele la postarile tale si atat de deranjat erai ca ma amenintai cu bataia ?Pai cumin locul tau nu as mai vb despre mine. te-am rugat ceva frumos si vad ca nu ai vrut sa ai ochi sau urechi. degeaba intervii acum. daca faceai ce e corect de la inceput vb altcumva. eu personal ma simt jinita de tine 2
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 2, 2015 Sa-i mai acordam ceva timp fetei florinel si cand vine vremea (cat de curand) o sa aibe si ea subforum. Tu ai uitat cum erai la inceput acum 3 ani cand iti puneam poze si videoclipuri cu manele la postarile tale si atat de deranjat erai ca ma amenintai cu bataia ?Pai cumFa-i bo$$ subforum din momentul asta,si-ti jur pa viata mea ca nu postez nimic in subforumul ei.Dar daca o prind pe afara nu garantez
mișkin Reputație: 344 Postat Septembrie 2, 2015 Oras:Undisclosed Oras:Undisclosed Postat Septembrie 2, 2015 Sa-i mai acordam ceva timp fetei florinel si cand vine vremea (cat de curand) o sa aibe si ea subforum. Tu ai uitat cum erai la inceput acum 3 ani cand iti puneam poze si videoclipuri cu manele la postarile tale si atat de deranjat erai ca ma amenintai cu bataia ?Pai cum ba, daca erai tu ''baiat de baiat'', stergeai topicul de la prima postare. te dai acum moralistu' lui peste prajit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum