advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Rozica, fa Si Tu un rezumat cine, ce, cum. Te Rog Io frumos! 3
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 15, 2015 hola, te-ai recuperat? ce mai faci?Sincer, ma simt super. sa ai doua luni de vacanta e foarte tare, dar dupa iar pe baricade.Acum trandavesc in fiecare zi, merg la masaj si la inot. Viata si acordeoane:))
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Izabela.....dutemainpula mea ca ma enervezi. Hai pa! Blok total. Glumim glumim...dar gata!!!! Si apropo...roaga te ...mult si bine sa nu cumva sa ajung turist prin ungaria aia sau la costanta ca s ar putea sa razi. Desi nu o sa fie rasul tau!!! Nu sunt fraierul tsu si ti am vorbit inca frumos...vrei sa ma superi...iote....gata!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Rozica, fa Si Tu un rezumat cine, ce, cum. Te Rog Io frumos!Cred ca Inji (sau un copycat a lui si daca il copiaza il invit pe veritabilu Inji sa il muiasca cu o merkava ceva) abereaza si ma confunda cu anumite curve iubirea vietii lui de la care a primit teapa.....cam atat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Sincer, ma simt super. sa ai doua luni de vacanta e foarte tare, dar dupa iar pe baricade.Acum trandavesc in fiecare zi, merg la masaj si la inot. Viata si acordeoane:))f bine faci. las ca meriti
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 15, 2015 Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului..... )) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!! ))))))))))Varule ,pune si tu o poza cu cashu 4
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Cred ca Inji (sau un copycat a lui si daca il copiaza il invit pe veritabilu Inji sa il muiasca cu o merkava ceva) abereaza si ma confunda cu anumite curve iubirea vietii lui de la care a primit teapa.....cam atatCauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!eu sincer nici macar nu stiu care ar fi toti membrii din brigada sau majoritatea. spune tu sa ma lamuresti si pe mine
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Rozica, fa Si Tu un rezumat cine, ce, cum. Te Rog Io frumos!
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: poate nu am inteles eu bine! Ma cunosti personal? Te am injurat cumva? Stii cine sunt?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 eu sincer nici macar nu stiu care ar fi toti membrii din brigada sau majoritatea. spune tu sa ma lamuresti si pe minePai esti data desteapta rozico (cel Putin, asa spui Tu). EU iti pot numii labagii brigazii. Campionii sunt J Si T. Un sarlatan ordina Si un parnaias de kakat. Ia spune, cine sunt? Am pretentio de la tine rozico!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Pai esti data desteapta rozico (cel Putin, asa spui Tu). EU iti pot numii labagii brigazii. Campionii sunt J Si T. Un sarlatan ordina Si un parnaias de kakat. Ia spune, cine sunt? Am pretentio de la tine rozico!nu ii cunosc personal si nu am cum sa emit pareri despre oameni pe care nu i-am intalnit asa cum nu pot sa am o parere despre tine
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Daca ma faci idiot....e ok. Dar sper sa ma intelegi bine. .....fa o cu si pe cine cunosti bine! Vrei adresa mea numarul meu de telefon? Ca sa intekeg cum pula mea daca nu vb cu tine ma faci idiot! Ai tupeu ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Daca ma faci idiot....e ok. Dar sper sa ma intelegi bine. .....fa o cu si pe cine cunosti bine! Vrei adresa mea numarul meu de telefon? Ca sa intekeg cum pula mea daca nu vb cu tine ma faci idiot! Ai tupeu ? deci ai ajuns la ult prag de schizo daca ai impresia ca ma vei intalni vreodata
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: poate nu am inteles eu bine! Ma cunosti personal? Te am injurat cumva? Stii cine sunt?Nu te-am injurat nici eu Si nici nu vreau Sa stiu cine esti. Ai from o problems, am spus ceva la adrea ta? Ai chef de scandal? O Sa imi permit cateva replici neprincipiale cu tine daca tii cu tot dinadinsul Sa Te bagi in seama cu mine!
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Si apropo...ba faci videochat rozalio ba nu faci. Oricum incasezi bani pt asta. Tot tot prestatoare de servicii sexuale esti. Adica desi e trist tot o tarfa sau o prostituata....repet...vrei filmul de la Hotel Ibis sau il postez direct pe sait????
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: proprietatile limbii romane suntcsimple. Ai grija cand generalizezi. Si daca poti mai mult decat verbalizare cu mine ok. Nu eu te am bagat in seama tu ma numesti idiot!!!"advanced, on 15 Sept 2015 - 19:07, said: Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!"
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Daca ma faci idiot....e ok. Dar sper sa ma intelegi bine. .....fa o cu si pe cine cunosti bine! Vrei adresa mea numarul meu de telefon? Ca sa intekeg cum pula mea daca nu vb cu tine ma faci idiot! Ai tupeu ?Chiar esti BOU. Am facut idioti doi membrii Ai brigazii. Ai picat Tu ca misca in cacat Hai ma plimba ursul pana nu ma convingi ca esti frate cu idiotii pe care i-am pomenit!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Si apropo...ba faci videochat rozalio ba nu faci. Oricum incasezi bani pt asta. Tot tot prestatoare de servicii sexuale esti. Adica desi e trist tot o tarfa sau o prostituata....repet...vrei filmul de la Hotel Ibis sau il postez direct pe sait????posteaza-l ce ma freaca pe mine ce faci au filmezi tu . nu am pasit in hotelun ala in viata mea, cum nici tu nu ma cunosti si chiar daca ai fi diamond tot nu m-ai intalnit vreodata deci chill
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 Advanced: proprietatile limbii romane suntcsimple. Ai grija cand generalizezi. Si daca poti mai mult decat verbalizare cu mine ok. Nu eu te am bagat in seama tu ma numesti idiot!!!"advanced, on 15 Sept 2015 - 19:07, said:Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!"Te-Ai identificat cu ei?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Te-Ai identificat cu ei?e doar un wacko care troleaza
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 v-am pupat , am treaba
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:0765 916 992
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 15, 2015 e doar un wacko care troleaza Se pare ca e doar un BOU! Asta nu inseamna ca sunt de acord cu tine rozico!
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Auleooo...))))) hai ca deja rad!!! In trei zile site down!!!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum