Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau
  • Oras:Unde vreau
Postat

hola, te-ai recuperat? :) ce mai faci?

Sincer, ma simt super. sa ai doua luni de vacanta e foarte tare, dar dupa iar pe baricade.

Acum trandavesc in fiecare zi, merg la masaj si la inot. Viata si acordeoane:))

• Oras:Infern
Postat

Izabela.....dutemainpula mea ca ma enervezi. Hai pa! Blok total. Glumim glumim...dar gata!!!! Si apropo...roaga te ...mult si bine sa nu cumva sa ajung turist prin ungaria aia sau la costanta ca s ar putea sa razi. Desi nu o sa fie rasul tau!!! Nu sunt fraierul tsu si ti am vorbit inca frumos...vrei sa ma superi...iote....gata!

• Oras:worldwide
Postat

Rozica, fa Si Tu un rezumat cine, ce, cum. Te Rog Io frumos!

Cred ca Inji (sau un copycat a lui si daca il copiaza il invit pe veritabilu Inji sa il muiasca cu o merkava ceva) abereaza si ma confunda cu anumite curve iubirea vietii lui de la care a primit teapa.....cam atat

Postat

Sincer, ma simt super. sa ai doua luni de vacanta e foarte tare, dar dupa iar pe baricade.

Acum trandavesc in fiecare zi, merg la masaj si la inot. Viata si acordeoane:))

f bine faci. las ca meriti :) 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului..... :))) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!! :)))))))))))

Varule ,pune si tu o poza cu cashu

• Minus 4
  • Oras:B
Postat

Cred ca Inji (sau un copycat a lui si daca il copiaza il invit pe veritabilu Inji sa il muiasca cu o merkava ceva) abereaza si ma confunda cu anumite curve iubirea vietii lui de la care a primit teapa.....cam atat

Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!

Postat

Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!

eu sincer nici macar nu stiu care ar fi toti membrii din brigada sau majoritatea. spune tu sa ma lamuresti si pe mine

Postat

eu sincer nici macar nu stiu care ar fi toti membrii din brigada sau majoritatea. spune tu sa ma lamuresti si pe mine

Pai esti data desteapta rozico (cel Putin, asa spui Tu). EU iti pot numii labagii brigazii. Campionii sunt J Si T. Un sarlatan ordina Si un parnaias de kakat. Ia spune, cine sunt? Am pretentio de la tine rozico!

Postat

Pai esti data desteapta rozico (cel Putin, asa spui Tu). EU iti pot numii labagii brigazii. Campionii sunt J Si T. Un sarlatan ordina Si un parnaias de kakat. Ia spune, cine sunt? Am pretentio de la tine rozico!

nu ii cunosc personal si nu am cum sa emit pareri despre oameni pe care nu i-am intalnit asa cum nu pot sa am o parere despre tine

Postat

Daca ma faci idiot....e ok. Dar sper sa ma intelegi bine. .....fa o cu si pe cine cunosti bine! Vrei adresa mea numarul meu de telefon? Ca sa intekeg cum pula mea daca nu vb cu tine ma faci idiot! Ai tupeu ?

Postat

Daca ma faci idiot....e ok. Dar sper sa ma intelegi bine. .....fa o cu si pe cine cunosti bine! Vrei adresa mea numarul meu de telefon? Ca sa intekeg cum pula mea daca nu vb cu tine ma faci idiot! Ai tupeu ?

:laugh2  :laugh2 deci ai ajuns la ult prag de schizo daca ai impresia ca ma vei intalni vreodata

Postat

Advanced: poate nu am inteles eu bine! Ma cunosti personal? Te am injurat cumva? Stii cine sunt?

Nu te-am injurat nici eu Si nici nu vreau Sa stiu cine esti. Ai from o problems, am spus ceva la adrea ta? Ai chef de scandal? O Sa imi permit cateva replici neprincipiale cu tine daca tii cu tot dinadinsul Sa Te bagi in seama cu mine!

Postat

Si apropo...ba faci videochat rozalio ba nu faci. Oricum incasezi bani pt asta. Tot tot prestatoare de servicii sexuale esti. Adica desi e trist tot o tarfa sau o prostituata....repet...vrei filmul de la Hotel Ibis sau il postez direct pe sait????

Postat

Advanced: proprietatile limbii romane suntcsimple. Ai grija cand generalizezi. Si daca poti mai mult decat verbalizare cu mine ok. Nu eu te am bagat in seama tu ma numesti idiot!!!

"advanced, on 15 Sept 2015 - 19:07, said:

Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!"

Postat

Chiar esti BOU. Am facut idioti doi membrii Ai brigazii. Ai picat Tu ca misca in cacat Hai ma plimba ursul pana nu ma convingi ca esti frate cu idiotii pe care i-am pomenit!

Postat

Si apropo...ba faci videochat rozalio ba nu faci. Oricum incasezi bani pt asta. Tot tot prestatoare de servicii sexuale esti. Adica desi e trist tot o tarfa sau o prostituata....repet...vrei filmul de la Hotel Ibis sau il postez direct pe sait????

posteaza-l ce ma freaca pe mine ce faci au filmezi tu . nu am pasit in hotelun ala in viata mea, cum nici tu nu ma cunosti :) si chiar daca ai fi diamond tot nu m-ai intalnit vreodata deci chill

Postat

Advanced: proprietatile limbii romane suntcsimple. Ai grija cand generalizezi. Si daca poti mai mult decat verbalizare cu mine ok. Nu eu te am bagat in seama tu ma numesti idiot!!!"advanced, on 15 Sept 2015 - 19:07, said:Cauta in brigada rozico, sunt doar doi, maxim trei idioti!"

Te-Ai identificat cu ei?

Postat

Stimabile. Nu ai facut doi membrii ai unei brigazi idioti ca nu ai enumerat si specificat numele lor!!! Si ma doare f putin de ce brigazi vb tu. In general sunt unii care plini de pishat pe ei...suntvfoarte vocali aici din spateke tastaturii. Eu zic asa. Spune mi te rig frumos cum si unde vrei sa ne intalnim ca sa vad ce ai vrut sa zici ca misc in cacat si sa plimb ursul....nu de alta darcastea sunt numite in anchetele politiste ticuri verbale. Comune cei drept unei femei retarde si cu bacul luat la 1500 de euro fai pizda. Vrei sa dai in mine ? Esti barbat??? Ia suna ma ....ca vad ca esti foarte smechera!!!

Asta e numarul meu si nu mi e frica sa il pun aici:

0765 916 992

Postat

e doar un wacko care troleaza :)

Se pare ca e doar un BOU! Asta nu inseamna ca sunt de acord cu tine rozico!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...