andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 20, 2015 no poftim abia am terminat de zis si iarasi zboara puli in toate partile asta meriti
andrei" Reputație: 180 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Octombrie 20, 2015 Păi Rozica dragă, cretinul ăsta și-o cere! Se bagă ca supozitoru peste tot, puberul ăsta bubos, băgmi-aș pula-n castroanele lui! (by Day...) iar incepi coaiee? nU tu te-ai bagat in seama mai devreme? ce pula mea.... esti senil coaiee
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 Am lipsit cam mult pe aici si nu am timp sa citesc.A mai futut-o day sau altcineva pe Rozica pana la urma? a futut-o dreaq , cine crezi ca fute umerase?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 a futut-o dreaq , cine crezi ca fute umerase? si manere de usi si geamuri mamaaaa de topaiala ma apuca, gata fug dupa tigari, nu va mai trageti intre voi ..... ....... .....
killbill13 Reputație: 8009 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Octombrie 20, 2015 Eterna discutie, cine are pula mai mare !
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 iesiti la geam sa vedeti ce pulaaa maaare aaam!
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 iesiti la geam sa vedeti ce pulaaa maaare aaam in cur
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 ce rade muta )Labish, teai ras? ))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 iesiti la geam sa vedeti ce pulaaa maaare aaam!si tuuuu cu gayisme Brutus? astamparati-va c daca nu ii spun lu pisi ca i-o sug daca ma face mod o zi si va banez pe toti. vedeti voi pe drq
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 Ma, ce inaccesibila cand ea a fost refuzata public deja de 3 baieti? PLM, umbla dupa ei ca o catea in calduri pe toate threadurile, pe privat si din cate am inteles si pe sms ))Asta s ar fute cu primul care ar accepta si nici nu ar iesi ala pe usa ca ar si deschide topic sq se laude cu asta. Pqna atunci insa, DANTE este singurul care are curaj sa se apropie de Lola si stii de ce? Pentru ca este de plqstic si daca nu face asta il arunca la gunoi si isi ia altul )Ai belit o pulă-ntreagă! Iar te trece la ignor-total!
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 si tuuuu cu gayisme Brutus? astamparati-va c daca nu ii spun lu pisi ca i-o sug daca ma face mod o zi si va banez pe toti. vedeti voi pe drqsugi o ceapa pana atunci. )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 sugi o ceapa pana atunci. )crapi de ciuda ca nu te sug pe tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 Ai belit o pulă-ntreagă! Iar te trece la ignor-total!nu il bag esti nebun ca poate de somn uit sa bag alarma repetitiva si cine ma mai trezeste
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 si manere de usi si geamuri mamaaaa de topaiala ma apuca, gata fug dupa tigari, nu va mai trageti intre voi ..... ....... ..... ai mancat si tu ceva dimi , o maslina , o atentie , plm ceva acolo ?
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 20, 2015 ai mancat si tu ceva dimi , o maslina , o atentie , plm ceva acolo ? Danteeee!!!
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 crapi de ciuda ca nu te sug pe tine vai de pula mea a ta nu mi-ai vazut ultima recenzie cred...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 ai mancat si tu ceva dimi , o maslina , o atentie , plm ceva acolo ?dap briose si ceai negru cu lapte. si apoi frape grecesc cu ultimele tigari. am fost de am luat abia acu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 vai de pula mea a ta nu mi-ai vazut ultima recenzie cred... daca te-ai distrat e bine si ma bucur pe tzuc in botic 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Octombrie 20, 2015 Postat Octombrie 20, 2015 ce rade muta )Labish, teai ras? ))))Stai cuminte ca dau in tine, iar ma strigi la geam, nebunule.
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 Stai cuminte ca dau in tine, iar ma strigi la geam, nebunule. iar dai cu fruntea in pumnu' meu? )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 vai de pula mea a ta nu mi-ai vazut ultima recenzie cred... Stai cuminte ca dau in tine, iar ma strigi la geam, nebunule. mors de ras cand voi 2 schimbati replici, avand acelasi stil, zici ca citesc stereo. vreau mai mult bagati :D
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 mors de ras cand voi 2 schimbati replici, avand acelasi stil, zici ca citesc stereo. vreau mai mult bagati :Diti bagam, dar sa nu se rupa ceva in tine )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 20, 2015 iti bagam, dar sa nu se rupa ceva in tine )ca nu e problema sunt obisnuita cu big boys. haaai baga cu pof sa ma inveseliti
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 20, 2015 ca nu e problema sunt obisnuita cu big boys. haaai baga cu pof sa ma inveseliti ai bani? ca nu cantam degeaba
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum