daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Nu o mai vreau, da o in pula mea Pe ofertă?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Am zis să fac un bine unui copil amărât, am dus-o chiar și să o plimb cu barca pe Herăstrău. Dar la orice adâncime o lăsam pe lac, mereu ajungea singură la mal statistic vorbind 3 din cei 4 iubiti ai mei conduc Porsche. amaratule
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 http://i57.tinypic.com/2n19ijp.jpgiarasi ai impresia ca iti confund coliba cu o casa doar ca ai pus afis cu markeru Penthouse ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 statistic vorbind 3 din cei 4 iubiti ai mei conduc Porsche. amaratule Deci să înțeleg că până acum te-ai plimbat cu cel puțin 168 de Porsche diferite. Ai fost cuminte, nu glumă. Statistic vorbind
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 statistic vorbind 3 din cei 4 iubiti ai mei conduc Porsche. amaratule Iar o dai in diverse?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Iar o dai in diverse?fata de altii eu chiar in gluma spun adevarul si vorbeam fapte
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 iarasi ai impresia ca iti confund coliba cu o casa doar ca ai pus afis cu markeru Penthouse ? La mine în casă te pierzi pe când la tine e valabilă reclama aia cu Casa de copii nu-i acasă.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Deci să înțeleg că până acum te-ai plimbat cu cel puțin 168 de Porsche diferite. Ai fost cuminte, nu glumă. Statistic vorbindasa, asa ofticata ca nu ma poti avea niciodata u bitch ass gypsy
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 asa, asa ofticata ca nu ma poti avea niciodata u bitch ass gypsy Ai ucis limba română, meriți cel puțin 15 ani la penitenciarul Târgșor
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Ai ucis limba română, meriți cel puțin 15 ani la penitenciarul TârgșorCalca,spala,o suge ,se fute si scrie in acelasi timp pe paispe site-uri
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Calca,spala,o suge ,se fute si scrie in acelasi timp pe paispe site-uribai deci eu chiar ma distram cu day. si ajungi si tu cu replici fara haz si efectiv imi ineci motoru. tu nu vezi ca mai mult nu iti raspund decat raspund......
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 bai deci eu chiar ma distram cu day. si ajungi si tu cu replici fara haz si efectiv imi ineci motoru. tu nu vezi ca mai mult nu iti raspund decat raspund......Pai nu ti-am mai zis ca nu ma intereseaza raspunsurile tale?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Ai ucis limba română, meriți cel puțin 15 ani la penitenciarul Târgșori am too pretty for jail time daddy :) 2
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Calca,spala,o suge ,se fute si scrie in acelasi timp pe paispe site-uri Toate astea sunt valabile în afară de aia cu se fute. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Pai nu ti-am mai zis ca nu ma intereseaza raspunsurile tale?si atunci ce te tot bagi in seama cu mine ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 i am too pretty for jail time daddy :) Pretty sau nu, legea e una pt toți. Uite ce-a pățit Sorin Oprescu...
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 si atunci ce te tot bagi in seama cu mine ? Iar esti proasta? L-am citat pe Day
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Iar esti proasta? L-am citat pe Daydu-te drq de tampit. eu te-am jignit. prostu satului? l-ai citat pe el, vorbind DESPRE MINE. spune-i la mama ta ca a facut ceva deplorabil in a te educa cum se vb cu o femeie. taranule!
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 du-te drq de tampit. eu te-am jignit. prostu satului? l-ai citat pe el, vorbind DESPRE MINE. spune-i la mama ta ca a facut ceva deplorabil in a te educa cum se vb cu o femeie. taranule!Iar esti obraznica si-ti bag pula pe gat
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Iar poale in cap ? Intre timp am răcit dă la atâta bere rece
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 7, 2015 Iar poale in cap ? Intre timp am răcit dă la atâta bere rece nu ca nu ii mai raspund si nici nu ma chinui sa ii citesc replicile vb frumos cu el si are impresia ca poate incepe cu jigniri cand vrea el. si ca daca cu day vb intr-un fel se trage cu mine de chiloti. eu uite ca eu ma trag numai cu day de chilotii sau ce poarta el acolo ))) nu mai bea rece
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 nu ca nu ii mai raspund si nici nu ma chinui sa ii citesc replicile vb frumos cu el si are impresia ca poate incepe cu jigniri cand vrea el. si ca daca cu day vb intr-un fel se trage cu mine de chiloti. eu uite ca eu ma trag numai cu day de chilotii sau ce poarta el acolo ))) nu mai bea rece Eu port doar chiloți cu ață-n pulă 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 nu ca nu ii mai raspund si nici nu ma chinui sa ii citesc replicile vb frumos cu el si are impresia ca poate incepe cu jigniri cand vrea el. si ca daca cu day vb intr-un fel se trage cu mine de chiloti. eu uite ca eu ma trag numai cu day de chilotii sau ce poarta el acolo ))) nu mai bea receDar berea nu e bună caldă ! Cum să fac ? fără "k" de data asta
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 7, 2015 Eu port doar chiloți cu ață-n pulăMarca Bote ?
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Septembrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2015 Marca Bote ? Nu, doar Bucci și Nina Caricci 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum