rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Ai pisică, glob , găini , păpuşi cu ace şi alte ustensile specifice ?glob nu ca l-am aruncat dupa cineva si l-am spart. am trecut la tarot. in rest avem de toate. si la nevoie adun pisici, porci si maidenezi dupa forum ... ce drq crezi ca fac pe aicea? inventaru
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 8, 2015 Păi n-ai auzit bancu ăla cu inventaru şi cu fututu? Dar şi porcii saracii sunt incluşi in povestile astea cu mama Omida?glob nu ca l-am aruncat dupa cineva si l-am spart. am trecut la tarot. in rest avem de toate. si la nevoie adun pisici, porci si maidenezi dupa forum ... ce drq crezi ca fac pe aicea? inventaru
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 statistic vorbind 3 din cei 4 iubiti ai mei conduc Porsche. amaratule Aha, deci ai 4 iubiti, ai recunoscut))) Paiu nu ziceai tu ca iti ajunge unul, ca daca exista amor in inimi monogamia e sfanta? Ai uitat...vezxi cand postezi prea mult, iti vin chestii spontane si uiti ce ai afirmat pe vremuri. Si zi zau ca nu ai avut niciunul du Trabant, Lastun sau Tico.... 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Aha, deci ai 4 iubiti, ai recunoscut))) Paiu nu ziceai tu ca iti ajunge unul, ca daca exista amor in inimi monogamia e sfanta? Ai uitat...vezxi cand postezi prea mult, iti vin chestii spontane si uiti ce ai afirmat pe vremuri. Si zi zau ca nu ai avut niciunul du Trabant, Lastun sau Tico.... am avut mah nu am acum concomitent nu, al treilea avea Bmw
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 8, 2015 Aha, deci ai 4 iubiti, ai recunoscut))) Paiu nu ziceai tu ca iti ajunge unul, ca daca exista amor in inimi monogamia e sfanta? Ai uitat...vezxi cand postezi prea mult, iti vin chestii spontane si uiti ce ai afirmat pe vremuri. Si zi zau ca nu ai avut niciunul du Trabant, Lastun sau Tico.... Trabantu e de epocă , e ceva similar Aston Martin din "57 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Păi n-ai auzit bancu ăla cu inventaru şi cu fututu? Dar şi porcii saracii sunt incluşi in povestile astea cu mama Omida?glob nu ca l-am aruncat dupa cineva si l-am spart. am trecut la tarot. in rest avem de toate. si la nevoie adun pisici, porci si maidenezi dupa forum ... ce drq crezi ca fac pe aicea? inventarupai daca trebuie sa sacrific in timpul ritualului prefer porci si boi. si normal ca vin pe forum unde gasesc mai multi adunati. nu toti ca mai sunt si oameni, dar o mare cireada si iote asa ii iau pe rand. nu este alegere personala dragul meu klm zeii trebuie cinstiti
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 am avut mah nu am acum concomitent nu, al treilea avea Bmw Cand ai afirmat ca 3 din cei 4 iubiti ai tai conduc Porsche m-am gandit cu mintea mea usor perversa ca de fapt traiesti cu 3 frati gemeni care au cu totii un singur Porsche si arata identic. Insa acum ne zici ca a aparut si un al 4-lea, ala cu BMW. In caz ca nu are si el alti doi frati, caz in care ai urca la 6 barbati bine dotati (ma refer la masini) ai o viata placuta, cred eu))) 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Cand ai afirmat ca 3 din cei 4 iubiti ai tai conduc Porsche m-am gandit cu mintea mea usor perversa ca de fapt traiesti cu 3 frati gemeni care au cu totii un singur Porsche si arata identic. Insa acum ne zici ca a aparut si un al 4-lea, ala cu BMW. In caz ca nu are si el alti doi frati, caz in care ai urca la 6 barbati bine dotati (ma refer la masini) ai o viata placuta, cred eu))) acum de exemplu nu am iubit si nu mai imi doresc sa am , dar am reluat sa il trag pe unul din fostii iubiti
Administrator pisicuts Reputație: 114354 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 8, 2015 pe diamond
moccasin Reputație: -4 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 acum de exemplu nu am iubit si nu mai imi doresc sa am , dar am reluat sa il trag pe unul din fostii iubiti"sa il trag"....fii mai explicita. Cum si unde il tragi si care-s efectele vizibile? Doi - in genere nu prea e o idee buna sa reiei idile cu fosti sau foste...stii cum se zice ca ciorba reincalzita nu mai e ca cea abia facuta. Pana mea, e plin forumul asta de barbati tineri, frumosi, cu conturi dolaroase si Bugati Veyron in batatura si tu te chinui cu fostii.... 1
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 8, 2015 esti doar un pseudo inginer un barbat invidios, frate cu Schnapp si care se da suedez.si te duci pe ascuns la Biserica Baaaaa, stop joc! Tu de unde plm (excuse my French) stii de galceava inginerului cu Schnapp? Ca asta era un episod vechi, de dinainte de-a fi tu pe forum, si nu-mi amintesc sa fi venit vorba de el in ultima perioada... In alta ordine de idei, ma ingrijoreaza KLM. Nu-i in apele sale lately, i-a scazut vigilenta... pe threadul cu bush-ul dintre picioarele fetelor n-a percutat, acum uite, zice Roz ca strange animale dupa forum si el nimic, nicio reactie... omule, esti bine? WTF happened to semantics 101?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 pe diamondtaci fai obraznicule ca dau pielea jos de pe tine , te infig pe bat ca pe o frigaruie si te prajesc. pe diamond nu il consider ex din moment ce nu ne-am futut....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Baaaaa, stop joc! Tu de unde plm (excuse my French) stii de galceava inginerului cu Schnapp? Ca asta era un episod vechi, de dinainte de-a fi tu pe forum, si nu-mi amintesc sa fi venit vorba de el in ultima perioada... In alta ordine de idei, ma ingrijoreaza KLM. Nu-i in apele sale lately, i-a scazut vigilenta... pe threadul cu bush-ul dintre picioarele fetelor n-a percutat, acum uite, zice Roz ca strange animale dupa forum si el nimic, nicio reactie... omule, esti bine? WTF happened to semantics 101? pai mie imi zice ca-s evreu Schnapp, nu stiu de unde vine , dar banuiam ca ma insulta pe diferite theaduri. Si chiar si aici. (mai jos in link). Cat despre klm el inca ma vede blajina si ma crede Noehttps://nimfomane.com/forum/topic/52720-socant-parerea-inginerului-despre-rozkendra-vs-diamond-prince-credeti-ca-vom-scapa-de-trolli/?do=findComment&comment=1385388
Administrator pisicuts Reputație: 114354 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 8, 2015 taci fai obraznicule ca dau pielea jos de pe tine , te infig pe bat ca pe o frigaruie si te prajesc. pe diamond nu il consider ex din moment ce nu ne-am futut.... 1
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 8, 2015 Baaaaa, stop joc! Tu de unde plm (excuse my French) stii de galceava inginerului cu Schnapp? Ca asta era un episod vechi, de dinainte de-a fi tu pe forum, si nu-mi amintesc sa fi venit vorba de el in ultima perioada... In alta ordine de idei, ma ingrijoreaza KLM. Nu-i in apele sale lately, i-a scazut vigilenta... pe threadul cu bush-ul dintre picioarele fetelor n-a percutat, acum uite, zice Roz ca strange animale dupa forum si el nimic, nicio reactie... omule, esti bine? WTF happened to semantics 101? Bre, sunt si io om , deci am scapari, si nici nu sunt corector , nici macar de aciditate 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Bre, sunt si io om , deci am scapari, si nici nu sunt corector , nici macar de aciditatechiar asa . am obs si eu ca ti s-a defectat radaru ....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 "sa il trag"....fii mai explicita. Cum si unde il tragi si care-s efectele vizibile? Doi - in genere nu prea e o idee buna sa reiei idile cu fosti sau foste...stii cum se zice ca ciorba reincalzita nu mai e ca cea abia facuta. Pana mea, e plin forumul asta de barbati tineri, frumosi, cu conturi dolaroase si Bugati Veyron in batatura si tu te chinui cu fostii.... in primul rand nu ma intereseaza nimeni de pe forum cum am zis, nici mai bogat ca ce am avut nici mai sarac nicum. pt ca momentan sunt foarte , foarte scarbita din pacate de o isotrie recenta, plus de inca altceva ce stiu eu si nu iau deloc in calcul o relatie nici cu cineva de pe forum, nici cu cineva din afara forumui. Efectiv nu imi trebuie, si nici nu cred ca vreau sa aud de despre asa ceva macar o buna perioada de timp. Avand in vedere ca hormonii mei eau razna rau trebuia sa mi-o trag si eu si m-am dus unde stiu ca e bine. Nu e nicio ciorba reincalzita pt ca i-am spus franc in fata ca in afara de nopti petrecute impreuna nu as mai relua relatia (acum, trebuie sa recunosc e ca marele meu defect a fost sa ma intorc mereu la un ex sau la altul..... ...... ....., f prost am facut). In ce a mai scris daca sunt intr-o relatie nu fac sex, nu complotez sa intru in o alta relatie etc etc si da din cei 4 , trei aveau un ditamai steagul. U*nul din ei o avea chiar mica si cu el am fost cel mai aproape de casatorie si singurul cu care am fost de acord sa concep un copil, deci a se vedea ca nici macar pula+banii nu sunt totul pt o femeie, daca altele lipsesc 1
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 8, 2015 S-a aflat?Mai e nevoie???
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 8, 2015 Postat Septembrie 8, 2015 intotdeauna este nevoie
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 un NIMENI care n-a citit in viața lui de rujat o carteunde esti fah proxenet care esti frate cu tiganu;? sa te fwt cu merkava-n kur . o parere nu ai expus pa threadu cu dedicatie pseudo inginerule. ai poposit in sinagoga drqcului pe ascuns, ai? ai jucat hora cu popa? PS astept raspuns aici, ti tzuc in bot cu rujhttps://nimfomane.com/forum/topic/53099-rozkendra-vs-inji/
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2015 unde esti fah proxenet care esti frate cu tiganu;? sa te fwt cu merkava-n kur . o parere nu ai expus pa threadu cu dedicatie pseudo inginerule. ai poposit in sinagoga drqcului pe ascuns, ai? ai jucat hora cu popa? PS astept raspuns aici, ti tzuc in bot cu ruj
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 daca te potolesti si nu mai turbezi cand nu raspund te scot de la igmnore. in rest nu imi strica jocul cu Inji ca ii studiez reactiile de ceva vreme si daca se prinde s-ar putea sa imi dea reactii la deruta unde esti fah proxenet care esti frate cu tiganu;? sa te fwt cu merkava-n kur . o parere nu ai expus pa threadu cu dedicatie pseudo inginerule. ai poposit in sinagoga drqcului pe ascuns, ai? ai jucat hora cu popa? PS astept raspuns aici, ti tzuc in bot cu ruj
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 8, 2015 daca te potolesti si nu mai turbezi cand nu raspund te scot de la igmnore. in rest nu imi strica jocul cu Inji ca ii studiez reactiile de ceva vreme si daca se prinde s-ar putea sa imi dea reactii la deruta unde esti fah proxenet care esti frate cu tiganu;? sa te fwt cu merkava-n kur . o parere nu ai expus pa threadu cu dedicatie pseudo inginerule. ai poposit in sinagoga drqcului pe ascuns, ai? ai jucat hora cu popa? PS astept raspuns aici, ti tzuc in bot cu ruj Nu ma potolesc, nu vreau sa ma scoti de la ignor. In ceea ce priveste partea a doua, tu esti cea care turbezi!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 8, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 8, 2015 Nu ma potolesc, nu vreau sa ma scoti de la ignor. In ceea ce priveste partea a doua, tu esti cea care turbezi! bine atuncea ramai acolo, iar nu mai citesc ce spui sa ai o zi faina
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum