dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 ce ai mah cu Dolores? glumeste el cam exagerat uneori, dar e baiat de treabada-l inspre pula mea. vrea sa mi-o suga, dar nu are talent.
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 aloooo, ala e viol!)))) iepureste bre, in 2 min e curatat tot, cucu blegit, gogoasa stransa. 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 da-l inspre pula mea. vrea sa mi-o suga, dar nu are talent. pe cat de mic esti, pe atat vrei sa pari mare, o sa mai cresti daca te hranesc ceilalti bine, nu fi suparat, maine va fi mai bine pentru tine
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 )))) iepureste bre, in 2 min e curatat tot, cucu blegit, gogoasa stransa. si daca o bagi uMpic fara acord explicit tot viol e loaza ce esti.......
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ce ai mah cu Dolores? glumeste el cam exagerat uneori, dar e baiat de treabaare bunavointa, dar vorbeste exact cum l-au invatat baietii mai mari din cartier, incearca si el sa se maturizeze
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 al drq forum fiecare cu fanii lui, e super dificil sa retii simpatiile si antipatiile fie doar si la membrii mia cunoscuti asha
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 pe cat de mic esti, pe atat vrei sa pari mare, o sa mai cresti daca te hranesc ceilalti bine, nu fi suparat, maine va fi mai bine pentru tinepe cat de mic sunt, daca iti fut o palma, behãi
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 si daca o bagi uMpic fara acord explicit tot viol e loaza ce esti.......eee... in somn mai stii ce faci? le zic ca ai visat.
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 pe cat de mic sunt, daca iti fut o palma, behãi nu mai pune clipuri cu negri, incearca sa uiti ca toata viata ai fost abuzat de tiganii din canale
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 nu mai pune clipuri cu negri, incearca sa uiti ca toata viata ai fost abuzat de tiganii din canalece sugi?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 are bunavointa, dar vorbeste exact cum l-au invatat baietii mai mari din cartier, incearca si el sa se maturizezeDolores e mic de varsta, are destul timp sa se maturizeze si nu vad de ce s-ar grabi sa o faca. si oricum nu vad rostul sa il educi tu, sunteti straini unu de altu. mie imi place cum topaie asa energic si cu tupeu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 eee... in somn mai stii ce faci? le zic ca ai visat.pai te multumesti tu cu 2 minute si alea asa inconstient?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 pai te multumesti tu cu 2 minute si alea asa inconstient?daca nu vrei deloc de bunavoie :( ... plm... fac si eu ce pot sa bag cucu la loc cald in ceva rozaliu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ce sugi?Cohiba. 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 Cohiba.nu ai gusturi rele. cine ai mai fost pa aci? poti sa imi zici la ureche. 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nu ai gusturi rele. cine ai mai fost pa aci? poti sa imi zici la ureche.dupa ce te epilezi si te decerumezi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 daca nu vrei deloc de bunavoie :( ... plm... fac si eu ce pot sa bag cucu la loc cald in ceva rozaliusi cu asa principii si teorii vrei sa planuim o ieseala, da?
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 si cu asa principii si teorii vrei sa planuim o ieseala, da?te-ai epilat ?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 si cu asa principii si teorii vrei sa planuim o ieseala, da?nuuuuu... iarta-ma. a vorbit Doloresul din mine. :( 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nuuuuu... iarta-ma. a vorbit Doloresul din mine. :(elimina durerea, fii fericit
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 ba dolores, vei ca dupa diamond a fost day, vrei sa fii al treilea? )) Daca-i mai ici de doua ori cate ceva, iti declara iubire vesnica, spune pe aici ca esti sufletul ei pereche ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 nuuuuu... iarta-ma. a vorbit Doloresul din mine. :(deci toata lumea pentru ca sunt o fata zambareata , topaitoare, feminina uita cu ce ma ocup eu Dolores s-a inteles ca sunt experta in bondage nu?
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 deci toata lumea pentru ca sunt o fata zambareata , topaitoare, feminina uita cu ce ma ocup eu Dolores s-a inteles ca sunt experta in bondage nu?esti guru postacilor
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 ba dolores, vei ca dupa diamond a fost day, vrei sa fii al treilea? )) Daca-i mai ici de doua ori catre ceva, iti declara iubire vesnica, spune pe aici ca esti sufletul ei pereche ))nu stie astia de cand vorbesc eu cu ea )))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 esti guru postacilorsunt?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum