Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 nu stie astia de cand vorbesc eu cu ea ))) Pulllaa, sa nu spui ca tu ai fost primul ?))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 Pulllaa, sa nu spui ca tu ai fost primul ? ))nici chiar primul din viata ei )))
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 sunt?inca 17 zile, dupa aia baga pisicu material nou 1
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nici chiar primul din viata ei )))ultimul conteaza ca ala plateste popa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 ba dolores, vei ca dupa diamond a fost day, vrei sa fii al treilea? )) Daca-i mai ici de doua ori cate ceva, iti declara iubire vesnica, spune pe aici ca esti sufletul ei pereche ))ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forum Indiferent ca suntem ok sau certati eu cu day suntem o institutie Sunt epici Nu ca meritam un thread pe un forum , ci romane, si volume de poezii in cinstea noastre al drq de fan prostut si mizer numa frustrati si oligofreni am ca fani, sa trimit la scoala pe vbanii mei numa sa nu va mai vad tampiti
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forum Indiferent ca suntem ok sau certati eu cu day suntem o institutie Sunt epici Nu ca meritam un thread pe un forum , ci romane, si volume de poezii in cinstea noastre al drq de fan prostut si mizer numa frustrati si oligofreni am ca fani, sa trimit la scoala pe vbanii mei numa sa nu va mai vad tampitihai, n-o da in tragicomedie, hold the line, stay with me
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 ultimul conteaza ca ala plateste popaclasic asa ar fi frumos pe de alta parte rata divorturilor a crescut considerabil
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 hai, n-o da in tragicomedie, hold the line, stay with menu pot sa il sufar pe sarlatanu asta si alti cativa fani care imi urmaresc disperati activitatea are iq-ul unei cepe, asa fanii nu imi fac cinste
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 clasic asa ar fi frumos pe de alta parte rata divorturilor a crescut considerabiln-ai vazut filmele alea cu suflete pereche?amoru invinge poporu
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nu pot sa il sufar pe sarlatanu asta si alti cativa fani care imi urmaresc disperati activitatea are iq-ul unei cepe, asa fanii nu imi fac cinste cumpara-le niste pampersi si bebelac, poate se potolesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 cumpara-le niste pampersi si bebelac, poate se potolescaoleuuuuu, am fost asa concentrata azi ca am uitat sa iau pranzul de aia-s asa ciufuta si irascibila pa pwp, fug sa gatesc ceva
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 aoleuuuuu, am fost asa concentrata azi ca am uitat sa iau pranzul de aia-s asa ciufuta si irascibila pa pwp, fug sa gatesc cevafugi repede ca duminica seara se face reducere la supermarket, ai grija ca se-nchide la 20.00
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 mai ai 17 zile de UL, straduieste-te mai multaaaa ca tot mi-am amintit daca dupa mine pune Pisi pe cineva gen dobrel si anita, o iau personal si il injur in gand repetat daca il ia sughitul sa stie de ce
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forumhttp://cdn.makeagif.com/media/9-13-2015/PVXgOw.gif 2 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 aaaa ca tot mi-am amintit daca dupa mine pune Pisi pe cineva gen dobrel si anita, o iau personal si il injur in gand repetat daca il ia sughitul sa stie de cevezi cum tragi sforile sa fie un UL de omenie
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forumhttp://cdn.makeagif.com/media/9-13-2015/PVXgOw.gifhttps://www.youtube.com/watch?v=h4b_KTST5w4
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forum Indiferent ca suntem ok sau certati eu cu day suntem o institutie Sunt epici Nu ca meritam un thread pe un forum , ci romane, si volume de poezii in cinstea noastre al drq de fan prostut si mizer numa frustrati si oligofreni am ca fani, sa trimit la scoala pe vbanii mei numa sa nu va mai vad tampitiIar vorbesti urat? Vezi ca te plesnesc
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 vezi cum tragi sforile sa fie un UL de omenienu am asa influente si-s tare concentrata sa am nickul intr-o culoare personalizata ca sa pot insista si pe altceva, dar eu l-as pune pe day Din mai multe considerenteE amuzant, real man, are theaduri misto, e popular si ar fi super cool sa fim lipiti asa ca UL
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forumhttp://cdn.makeagif.com/media/9-13-2015/PVXgOw.gif
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nu am asa influente si-s tare concentrata sa am nickul intr-o culoare personalizata ca sa pot insista si pe altceva, dar eu l-as pune pe day Din mai multe considerenteE amuzant, real man, are theaduri misto, e popular si ar fi super cool sa fim lipiti asa ca UL zi-i sa dea dedicatii cu salam la pisic
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 nu te pup, ca ne vede day cand vrei night ai PM :
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 ba prostutule eu cu Dolores glumim ca ne stim la fata si ne permitem Day nu a fost este si mereu va fi, ca nu e vrajeala de forum Indiferent ca suntem ok sau certati eu cu day suntem o institutie Sunt epici Nu ca meritam un thread pe un forum , ci romane, si volume de poezii in cinstea noastre al drq de fan prostut si mizer numa frustrati si oligofreni am ca fani, sa trimit la scoala pe vbanii mei numa sa nu va mai vad tampiti AI INCEPT SA PRIN I MUSTE LA MODUL GRAV ))) PS. Nu mai sunt pe lista de ignore, cum citesti ce scriu ? )))))) A draq parasuta ))) Si eu te iubesc, fa ))
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 Si eu te iubesc, fa ))suntem toti la Rozica acolo, ca este loc, nu? )) 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 suntem toti la Rozica acolo, ca este loc, nu? )) peste 3 luni face shawarmarie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum