Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

zi-i sa dea dedicatii cu salam la pisic

la capitolul manele nici cu day nu mi-e rusine 

si el si Pisic sunt la fel de tigani :)))) ceea ce ma face sa cred ca numirea lui day este cu atat mai indreptatita

Postat

peste 3 luni face shawarmarie

awwwwww so freaking cute

desi imi plac la nebunie ratustel, cand eram mica mergeam la matusa care statea la curte si avea si pasari, ei bine dintre puii ii preferam ce cei de rata si ii luam in casa sa ma joc cu ei pe canapea si sa ii pun in chiuveta dupa ce o umpleam sa vad cum se balacesc 

cand am crescut si mi-am luat primu job full time pana sa se mute sediu in pipera de ma luau dracii, mergeam in parc in lunch break cu caserola  frumos in parc si bere cu baietii si aruncam pufuleti la rate salbatice :))) numa de prostii m-am tinut toata viata si nu vad  ca o sa incetez

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

awwwwww so freaking cute

desi imi plac la nebunie ratustel, cand eram mica mergeam la matusa care statea la curte si avea si pasari, ei bine dintre puii ii preferam ce cei de rata si ii luam in casa sa ma joc cu ei pe canapea si sa ii pun in chiuveta dupa ce o umpleam sa vad cum se balacesc 

cand am crescut si mi-am luat primu job full time pana sa se mute sediu in pipera de ma luau dracii, mergeam in parc in lunch break cu caserola  frumos in parc si bere cu baietii si aruncam pufuleti la rate salbatice :))) numa de prostii m-am tinut toata viata si nu vad  ca o sa incetez

si eu am pus puii de gaina sa inoate cu puii da rata...  :innocent

• Oras:Delta Quadrant
Postat

la capitolul manele nici cu day nu mi-e rusine 

si el si Pisic sunt la fel de tigani :)))) ceea ce ma face sa cred ca numirea lui day este cu atat mai indreptatita

nu-s tigani deloc, baga fitile, daca-r fi tigani ar sta cu Gabi Lunca si Damian Draghici, sunt doar manelisti

Postat

rata cu portocale facuta din ratele din ograda si portocalele din oranjerie - ti se rupe sufletu cand mananci dar ti se ridica spiritu cand gusti

awwwwww so freaking cute

Postat

nu-s tigani deloc, baga fitile, daca-r fi tigani ar sta cu Gabi Lunca si Damian Draghici, sunt doar manelisti

stiu ca nu-s tigani, dar asa imi place mie sa ii alint :) mai ales day el e cel mai tigan si e negricios si pitic :)))) un pUrc vietnamez

Postat

stiu ca nu-s tigani, dar asa imi place mie sa ii alint :) mai ales day el e cel mai tigan si e negricios si pitic :)))) un pUrc vietnamez

are 1,75m , nu e pitic

Postat

unde era blonda? :))))))

ca blondu' il stim :D

Postat

ia uite Dolores asa eram io aseara | :)))

hahaha :))))

nu am puncta, ca i le-am dat lui inji pa toate. :D

Postat

are 1,75m , nu e pitic

io-s obisnuita cu barbati super inalti, deci pt mine e de-a dreptul gnom, pitic de gradina :))) sa vezi cum apare pUrcu meu mai pe seara sau maine dimi si ma ia iarasi la harjoneala :)))) mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame rau

Postat

hahaha :))))

nu am puncta, ca i le-am dat lui inji pa toate. :D

a trecut inji pe aici? ce zicea?

Postat

mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame rau

de cate zile nu ai mai mancat?

Postat

io-s obisnuita cu barbati super inalti, deci pt mine e de-a dreptul gnom, pitic de gradina :))) sa vezi cum apare pUrcu meu mai pe seara sau maine dimi si ma ia iarasi la harjoneala :)))) mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame rau

cu cat e mai mare martalogu, cu atat pula e mai mica

Postat

a trecut inji pe aici? ce zicea?

ceva cu hidraulic, gaze de sist, ISIS si de astea :)))))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

zboara cu dronele la filmare la nunti la salam

Postat

zboara cu dronele la filmare la nunti la salam

aha, stim

Postat

cu cat e mai mare martalogu, cu atat pula e mai mica

nu neaparat, avut una bucata de ex cal, care era cal din toate pct de vedere

Postat

nu neaparat, avut una bucata de ex cal, care era cal din toate pct de vedere

da-l la salam de sibiu

Postat

in alta ordine de idei, uite-ma cu day, vedeti ce feisty e pUrcu meu :)))) :laugh2  :laugh2

ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilu

Postat

ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilu

shawarma??? da toate?? =)))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...