rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 zi-i sa dea dedicatii cu salam la pisicla capitolul manele nici cu day nu mi-e rusine si el si Pisic sunt la fel de tigani ))) ceea ce ma face sa cred ca numirea lui day este cu atat mai indreptatita
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 peste 3 luni face shawarmarieawwwwww so freaking cutedesi imi plac la nebunie ratustel, cand eram mica mergeam la matusa care statea la curte si avea si pasari, ei bine dintre puii ii preferam ce cei de rata si ii luam in casa sa ma joc cu ei pe canapea si sa ii pun in chiuveta dupa ce o umpleam sa vad cum se balacesc cand am crescut si mi-am luat primu job full time pana sa se mute sediu in pipera de ma luau dracii, mergeam in parc in lunch break cu caserola frumos in parc si bere cu baietii si aruncam pufuleti la rate salbatice )) numa de prostii m-am tinut toata viata si nu vad ca o sa incetez
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 iote ce pufoase sunt
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 awwwwww so freaking cutedesi imi plac la nebunie ratustel, cand eram mica mergeam la matusa care statea la curte si avea si pasari, ei bine dintre puii ii preferam ce cei de rata si ii luam in casa sa ma joc cu ei pe canapea si sa ii pun in chiuveta dupa ce o umpleam sa vad cum se balacesc cand am crescut si mi-am luat primu job full time pana sa se mute sediu in pipera de ma luau dracii, mergeam in parc in lunch break cu caserola frumos in parc si bere cu baietii si aruncam pufuleti la rate salbatice )) numa de prostii m-am tinut toata viata si nu vad ca o sa incetezsi eu am pus puii de gaina sa inoate cu puii da rata...
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 la capitolul manele nici cu day nu mi-e rusine si el si Pisic sunt la fel de tigani ))) ceea ce ma face sa cred ca numirea lui day este cu atat mai indreptatitanu-s tigani deloc, baga fitile, daca-r fi tigani ar sta cu Gabi Lunca si Damian Draghici, sunt doar manelisti
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 rata cu portocale facuta din ratele din ograda si portocalele din oranjerie - ti se rupe sufletu cand mananci dar ti se ridica spiritu cand gustiawwwwww so freaking cutedesi imi plac la nebunie ratustel, cand eram mica mergeam la matusa care statea la curte si avea si pasari, ei bine dintre puii ii preferam ce cei de rata si ii luam in casa sa ma joc cu ei pe canapea si sa ii pun in chiuveta dupa ce o umpleam sa vad cum se balacesc cand am crescut si mi-am luat primu job full time pana sa se mute sediu in pipera de ma luau dracii, mergeam in parc in lunch break cu caserola frumos in parc si bere cu baietii si aruncam pufuleti la rate salbatice )) numa de prostii m-am tinut toata viata si nu vad ca o sa incetez
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 si eu am pus puii de gaina sa inoate cu puii da rata...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 nu-s tigani deloc, baga fitile, daca-r fi tigani ar sta cu Gabi Lunca si Damian Draghici, sunt doar manelististiu ca nu-s tigani, dar asa imi place mie sa ii alint mai ales day el e cel mai tigan si e negricios si pitic ))) un pUrc vietnamez
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 stiu ca nu-s tigani, dar asa imi place mie sa ii alint mai ales day el e cel mai tigan si e negricios si pitic ))) un pUrc vietnamezare 1,75m , nu e pitic
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 stiu ca nu-s tigani, dar asa imi place mie sa ii alint mai ales day el e cel mai tigan si e negricios si pitic ))) un pUrc vietnamezunde era blonda? )))))ca blondu' il stim
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 unde era blonda? )))))ca blondu' il stim ia uite Dolores asa eram io aseara |))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 ia uite Dolores asa eram io aseara | )) hahaha )))nu am puncta, ca i le-am dat lui inji pa toate.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 are 1,75m , nu e piticio-s obisnuita cu barbati super inalti, deci pt mine e de-a dreptul gnom, pitic de gradina )) sa vezi cum apare pUrcu meu mai pe seara sau maine dimi si ma ia iarasi la harjoneala ))) mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame rau
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 hahaha )))nu am puncta, ca i le-am dat lui inji pa toate. a trecut inji pe aici? ce zicea?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame raude cate zile nu ai mai mancat?
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 io-s obisnuita cu barbati super inalti, deci pt mine e de-a dreptul gnom, pitic de gradina )) sa vezi cum apare pUrcu meu mai pe seara sau maine dimi si ma ia iarasi la harjoneala ))) mamaaa ce bine e sa manci, bine ca avea friptura ramasa de aseara si am bagat rapid niste sandwisuri ca mi-era foame raucu cat e mai mare martalogu, cu atat pula e mai mica
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 a trecut inji pe aici? ce zicea?merkava la promotie
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 a trecut inji pe aici? ce zicea?ceva cu hidraulic, gaze de sist, ISIS si de astea )))) 1 3
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 ceva cu hidraulic, gaze de sist, ISIS si de astea ))))zboara cu dronele la filmare la nunti la salam
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 ceva cu hidraulic, gaze de sist, ISIS si de astea )))) zboara cu dronele la filmare la nunti la salamaha, stim
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 cu cat e mai mare martalogu, cu atat pula e mai micanu neaparat, avut una bucata de ex cal, care era cal din toate pct de vedere
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nu neaparat, avut una bucata de ex cal, care era cal din toate pct de vedereda-l la salam de sibiu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 in alta ordine de idei, uite-ma cu day, vedeti ce feisty e pUrcu meu )))
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 in alta ordine de idei, uite-ma cu day, vedeti ce feisty e pUrcu meu ))) ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilu
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 13, 2015 ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilushawarma??? da toate?? )
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum