Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilu

nu se poate , este de nepretuit, are personalitate, nu vezi cum capseaza si incearca sa para sef  numa in bot l-as pupa 

• Oras:Delta Quadrant
Postat

nu se poate , este de nepretuit, are personalitate, nu vezi cum capseaza si incearca sa para sef  numa in bot l-as pupa 

cand ai sa papi un jambon maturat  ai sa te bucuri ca l-ai crescut

Postat

cand ai sa papi un jambon maturat  ai sa te bucuri ca l-ai crescut

stai sa vezi cum apare si spune ceva creativ cum ar fi 'sa il sugi pe pUrc'   :laugh2

pun pariu ca asa face, normal ca il pap in cele din urma, asta-i iubire , sa simti ca face parte din corpul tau :)

Postat

stai sa vezi cum apare si spune ceva creativ cum ar fi 'sa il sugi pe pUrc'   :laugh2

pun pariu ca asa face, normal ca il pap in cele din urma, asta-i iubire , sa simti ca face parte din corpul tau :)

pruncu nu iubeste mama daca nu-i suge laptele

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

vezi cum tragi sforile sa fie un UL de omenie

tare cred ca o sa fie corina44

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Infern
Postat

Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului.....:))) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!!:)))))))))))

Postat

Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului..... :))) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!! :)))))))))))

EU

Postat

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mda...interesant raspunsul.Dar trebuie daca tot am prinit asa raspuns promt si dovezi sau probe!!!:))))))))))))))))

Iote cum alerg si zburda libera caprioarele peacilishea.....:)))))))))))))

Postat

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Mda...interesant raspunsul.Dar trebuie daca tot am prinit asa raspuns promt si dovezi sau probe!!! :))))))))))))))))

Iote cum alerg si zburda libera caprioarele peacilishea..... :)))))))))))))

de-te-n pl, nu vrei sa scoti banu promis  :laugh2  :laugh2

Postat

Risti 12000 de euro ca sa ii pierzi??? Eu ii tisc!! Dovezi care sa sustina teoria??? Eu am vanii! Vreau doar ADEVARUL....:)))))

Postat

Risti 12000 de euro ca sa ii pierzi??? Eu ii tisc!! Dovezi care sa sustina teoria??? Eu am vanii! Vreau doar ADEVARUL.... :)))))

ce dovezi ai simpaticule si mai ales in legatura cu ce? in schizo  ma bati pe mine si inji multiplicati, nu insumati

Postat

ce dovezi ai simpaticule si mai ales in legatura cu ce? in schizo ma bati pe mine si inji multiplicati, nu insumati

Postat

Sunt schizofrenic??? Auleao...probabil de asta ai fost prima care acrevendicat premiul!!! :)))))

Nu am dubla sau tripla personalitate! Ci doar cateva intrebari! Si dovezi! Sa recunosti ....este simplu. Sinceritatea absolva faptele uneori! Eee si pana la urma....daca pun niste poze aici cu persoana destinatara a gandurilor mele...in carne oase si foarte putine haine pt ca asta presupune sa lucrezi in anumite cluburi de afara.....inseamna ca glumesc???:)))))

Dar vai...am uitat eu nu ma razbun....:)))) eu doar sunt schizofrenic

Postat

Sunt schizofrenic??? Auleao...probabil de asta ai fost prima care acrevendicat premiul!!! :)))))

Nu am dubla sau tripla personalitate! Ci doar cateva intrebari! Si dovezi! Sa recunosti ....este simplu. Sinceritatea absolva faptele uneori! Eee si pana la urma....daca pun niste poze aici cu persoana destinatara a gandurilor mele...in carne oase si foarte putine haine pt ca asta presupune sa lucrezi in anumite cluburi de afara.....inseamna ca glumesc??? :)))))

Dar vai...am uitat eu nu ma razbun.... :)))) eu doar sunt schizofrenic

pai adreseaza intrebarile si numeste faptele :)

Postat

Cui ii scriu eu si cine imi raspunde ea mie desi nu ne cunoastem dar ea stie raspunsurile dinainte desi nu recunoaste asta?:)))))))))

Postat

Continuam??? Chiar nu am chef....m am plictisit de cacatul asta! Deblocheza tel si raspunde la el.....

Hai ca ma plictisesc si sa nu te blochez eu! Pe tine sau saitul asta ca vad ca ini testezi rabdarea f mult....! 12000 de euro plus datoria la Provident ziceai???? :)))))

Postat

Aaa...si apropo....vezi ca nu intru pe chat desi imi scrii. Am telefon si il atii foarte bine. Sau whatsaap.....ce vrei tu....doar esti Stapana iar eu un sclav umil...:))))

Sau poate gresesc eu!!! Iarta ma!!!! Te tog....sunt schizofrenic si nu ma controlez....

Postat

Aaa...si apropo....vezi ca nu intru pe chat desi imi scrii. Am telefon si il atii foarte bine. Sau whatsaap.....ce vrei tu....doar esti Stapana iar eu un sclav umil... :))))

Sau poate gresesc eu!!! Iarta ma!!!! Te tog....sunt schizofrenic si nu ma controlez....

nu-ti stiu telefonu, cum e? ROZ?

Postat

Nu telefonul meu nu e Roz...dar o sa fie blokat foarte curand pt apelantii din alte tari cu rezidenta in Costanta! Foarte curand! Iote...am inceput numaratorea...in 10 minute se blocheaza! Codul secret este o poza cu piszda celei careia gandurile mele zboara ....:))))))))))))))))))))

Postat

Si apropo...Rozalia....daca tu faci sedinte cu submissivii tai care aud cum vorbesti cu mama ta in maghiara....cred ca ai o problema psihica grava!!!!@ nu doar de Bordel ina!!!!! Sa inteleg ca faci videochat cu mama impreuna sau separat???? Sau ea doar asista ca sa nu patesti nimic si sa nu te rapeasca vreun peste sau pt ca te exista si ******ul la tine e o fantezie????? Ai probleme grave....!!! Apropo...mai aunt xateva minute

Postat

Si apropo...Rozalia....daca tu faci sedinte cu submissivii tai care aud cum vorbesti cu mama ta in maghiara....cred ca ai o problema psihica grava!!!!@ nu doar de Bordel ina!!!!! Sa inteleg ca faci videochat cu mama impreuna sau separat???? Sau ea doar asista ca sa nu patesti nimic si sa nu te rapeasca vreun peste sau pt ca te exista si ******ul la tine e o fantezie????? Ai probleme grave....!!! Apropo...mai aunt xateva minute

ma-ta face vdc  idiotu drq. eu fac dominare. mama locuieste in alt oras si in sesiuni in care imi pedepsesc submisivi prin ignorare si nu numai raspund mamei la telefon in timp ce continui sesiunea tastasnd. ca asta inseamna sa fi domina fata de videochat nu stai la cheremu barbatului fie si pe banul lui, el sta la cheremul tau pe banii lui. se numeste dominare fraierica

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...