rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 ti-l iau eu de craciun cu 2 euro kilunu se poate , este de nepretuit, are personalitate, nu vezi cum capseaza si incearca sa para sef numa in bot l-as pupa
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 shawarma??? da toate?? )moare azi, se mananca peste 5 ani
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 nu se poate , este de nepretuit, are personalitate, nu vezi cum capseaza si incearca sa para sef numa in bot l-as pupa cand ai sa papi un jambon maturat ai sa te bucuri ca l-ai crescut
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 13, 2015 cand ai sa papi un jambon maturat ai sa te bucuri ca l-ai crescutstai sa vezi cum apare si spune ceva creativ cum ar fi 'sa il sugi pe pUrc' pun pariu ca asa face, normal ca il pap in cele din urma, asta-i iubire , sa simti ca face parte din corpul tau
b o r g Reputație: 84 Postat Septembrie 13, 2015 Oras:Delta Quadrant Oras:Delta Quadrant Postat Septembrie 13, 2015 stai sa vezi cum apare si spune ceva creativ cum ar fi 'sa il sugi pe pUrc' pun pariu ca asa face, normal ca il pap in cele din urma, asta-i iubire , sa simti ca face parte din corpul tau pruncu nu iubeste mama daca nu-i suge laptele 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2015 Postat Septembrie 13, 2015 vezi cum tragi sforile sa fie un UL de omenietare cred ca o sa fie corina44 2 1
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului.....)) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!!))))))))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Deci...pt ca sunt foarte rabdator....eu inca mai astept...putin! Dar totusi...azi sau maine...concurs cu premiu de 12ooo de euro. Ia sa vedem...care sa fie tema conxursului..... )) gata stiu....o intrebare si posibile raspunsuri....deja zambesc! Vineri castigatorul pleaca acasa cu 12000 de euro cash daca aflam un raspuns simplu: cine e destinatarul sau destinatara handurilor mele pasnice si pline se iubire forumistica!!! ))))))))))EU
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mda...interesant raspunsul.Dar trebuie daca tot am prinit asa raspuns promt si dovezi sau probe!!!)))))))))))))))Iote cum alerg si zburda libera caprioarele peacilishea.....))))))))))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Mda...interesant raspunsul.Dar trebuie daca tot am prinit asa raspuns promt si dovezi sau probe!!! )))))))))))))))Iote cum alerg si zburda libera caprioarele peacilishea..... ))))))))))))de-te-n pl, nu vrei sa scoti banu promis
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 de-te-n pl, nu vrei sa scoti banu promis
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Risti 12000 de euro ca sa ii pierzi??? Eu ii tisc!! Dovezi care sa sustina teoria??? Eu am vanii! Vreau doar ADEVARUL....))))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Risti 12000 de euro ca sa ii pierzi??? Eu ii tisc!! Dovezi care sa sustina teoria??? Eu am vanii! Vreau doar ADEVARUL.... ))))ce dovezi ai simpaticule si mai ales in legatura cu ce? in schizo ma bati pe mine si inji multiplicati, nu insumati
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 ce dovezi ai simpaticule si mai ales in legatura cu ce? in schizo ma bati pe mine si inji multiplicati, nu insumati
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Sunt schizofrenic??? Auleao...probabil de asta ai fost prima care acrevendicat premiul!!! ))))Nu am dubla sau tripla personalitate! Ci doar cateva intrebari! Si dovezi! Sa recunosti ....este simplu. Sinceritatea absolva faptele uneori! Eee si pana la urma....daca pun niste poze aici cu persoana destinatara a gandurilor mele...in carne oase si foarte putine haine pt ca asta presupune sa lucrezi in anumite cluburi de afara.....inseamna ca glumesc???))))Dar vai...am uitat eu nu ma razbun....))) eu doar sunt schizofrenic
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Sunt schizofrenic??? Auleao...probabil de asta ai fost prima care acrevendicat premiul!!! ))))Nu am dubla sau tripla personalitate! Ci doar cateva intrebari! Si dovezi! Sa recunosti ....este simplu. Sinceritatea absolva faptele uneori! Eee si pana la urma....daca pun niste poze aici cu persoana destinatara a gandurilor mele...in carne oase si foarte putine haine pt ca asta presupune sa lucrezi in anumite cluburi de afara.....inseamna ca glumesc??? ))))Dar vai...am uitat eu nu ma razbun.... ))) eu doar sunt schizofrenicpai adreseaza intrebarile si numeste faptele
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Cui ii scriu eu si cine imi raspunde ea mie desi nu ne cunoastem dar ea stie raspunsurile dinainte desi nu recunoaste asta?))))))))
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Continuam??? Chiar nu am chef....m am plictisit de cacatul asta! Deblocheza tel si raspunde la el.....Hai ca ma plictisesc si sa nu te blochez eu! Pe tine sau saitul asta ca vad ca ini testezi rabdarea f mult....! 12000 de euro plus datoria la Provident ziceai???? ))))
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Aaa...si apropo....vezi ca nu intru pe chat desi imi scrii. Am telefon si il atii foarte bine. Sau whatsaap.....ce vrei tu....doar esti Stapana iar eu un sclav umil...)))Sau poate gresesc eu!!! Iarta ma!!!! Te tog....sunt schizofrenic si nu ma controlez....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Aaa...si apropo....vezi ca nu intru pe chat desi imi scrii. Am telefon si il atii foarte bine. Sau whatsaap.....ce vrei tu....doar esti Stapana iar eu un sclav umil... )))Sau poate gresesc eu!!! Iarta ma!!!! Te tog....sunt schizofrenic si nu ma controlez....nu-ti stiu telefonu, cum e? ROZ?
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Nu telefonul meu nu e Roz...dar o sa fie blokat foarte curand pt apelantii din alte tari cu rezidenta in Costanta! Foarte curand! Iote...am inceput numaratorea...in 10 minute se blocheaza! Codul secret este o poza cu piszda celei careia gandurile mele zboara ....)))))))))))))))))))
master74bi Reputație: 4 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Infern Oras:Infern Postat Septembrie 15, 2015 Si apropo...Rozalia....daca tu faci sedinte cu submissivii tai care aud cum vorbesti cu mama ta in maghiara....cred ca ai o problema psihica grava!!!!@ nu doar de Bordel ina!!!!! Sa inteleg ca faci videochat cu mama impreuna sau separat???? Sau ea doar asista ca sa nu patesti nimic si sa nu te rapeasca vreun peste sau pt ca te exista si ******ul la tine e o fantezie????? Ai probleme grave....!!! Apropo...mai aunt xateva minute
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Si apropo...Rozalia....daca tu faci sedinte cu submissivii tai care aud cum vorbesti cu mama ta in maghiara....cred ca ai o problema psihica grava!!!!@ nu doar de Bordel ina!!!!! Sa inteleg ca faci videochat cu mama impreuna sau separat???? Sau ea doar asista ca sa nu patesti nimic si sa nu te rapeasca vreun peste sau pt ca te exista si ******ul la tine e o fantezie????? Ai probleme grave....!!! Apropo...mai aunt xateva minutema-ta face vdc idiotu drq. eu fac dominare. mama locuieste in alt oras si in sesiuni in care imi pedepsesc submisivi prin ignorare si nu numai raspund mamei la telefon in timp ce continui sesiunea tastasnd. ca asta inseamna sa fi domina fata de videochat nu stai la cheremu barbatului fie si pe banul lui, el sta la cheremul tau pe banii lui. se numeste dominare fraierica
johnny&white Reputație: -438 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:Unde vreau Oras:Unde vreau Postat Septembrie 15, 2015 Buna sara. Care e viata pe aici?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 15, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 15, 2015 Buna sara. Care e viata pe aici?hola, te-ai recuperat? ce mai faci?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum