Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 21, 2015 Postat Septembrie 21, 2015 Rozica este ca o ploaie de toamna, cand începe nu se mai oprește Cu săptămânile. Rar mai se oprește câte o zi, doua ( tocmai ce s a întâmplat asta) si atunci trebuie sa profitam de lipsa ei sa i ducem dorul, ca destul o sa ne futa la creier cu muuuuuuulte prostii
phoenix Reputație: -585 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 21, 2015 Bă ce iaț făcut Roz(ei)?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 21, 2015 Merit si eu o vacanta frumoasa asa ca o tai. Mi-ar placea ca in timpul vacantei, ma rog, la revenire sa gasesc cateva scenarii in plus la un topic propus de mine. Stiu ca glumesc des, dar premiul e pe bune si daca imi rup timp sa fac cateva foto speciale pt castigator (avand in vedere ca eu nu stau la poze decat legata, imi place doar sa fac, nu sa mi se faca). In plus, ei bine, chiar este ceva deosebit pt mine pentru ca doar eu si castigatorul vor vedea acele fotografii, daca decide sa le imparta public pe forum nu ma priveste. Asa ca lasati lenea la o parte, apelati la creativitate si umor si puneti o prima intrevedere intre mine si inji at https://nimfomane.com/forum/topic/53099-rozkendra-vs-inji/?do=findComment&comment=1400410take care yus
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 21, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 21, 2015 Merit si eu o vacanta frumoasa asa ca o tai. Mi-ar placea ca in timpul vacantei, ma rog, la revenire sa gasesc cateva scenarii in plus la un topic propus de mine. Stiu ca glumesc des, dar premiul e pe bune si daca imi rup timp sa fac cateva foto speciale pt castigator (avand in vedere ca eu nu stau la poze decat legata, imi place doar sa fac, nu sa mi se faca). In plus, ei bine, chiar este ceva deosebit pt mine pentru ca doar eu si castigatorul vor vedea acele fotografii, daca decide sa le imparta public pe forum nu ma priveste. Asa ca lasati lenea la o parte, apelati la creativitate si umor si puneti o prima intrevedere intre mine si inji at http://nimfomane.com/forum/topic/53099-rozkendra-vs-inji/?do=findComment&comment=1400410take care yusCum spuneam, vacanță făr' de sfârşit 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 back bitches lol . pisicuts unde e manea aferenta?? Fuxiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa altfel vb peiorativ la adresa felinelor
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 d'oh tot nefututa te-ai intors? 3
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Ai aparut buruiano? Ce bine era fara tine.Du te unde ai fost pana acum ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 d'oh tot nefututa te-ai intors? am pleat insotita deci m-am futut mult si de vreo 2 zile simt ca am combinat futut cu facut dragoste
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 d'oh tot nefututa te-ai intors? Cine sno futa ma, ca nici daca plateste ea nu se baga nimeni )))
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 am pleat insotita deci m-am futut mult si de vreo 2 zile simt ca am combinat futut cu facut dragoste uuuh'... vin maine la Bucales. sa-mi arati si mie ce ai invatat
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 uuuh'... vin maine la Bucales. sa-mi arati si mie ce ai invatat no can do ma friend, m-am impacat oficial cu fostul iubit, femeie cuminte si de casa, cand nu-s cu el. cu el sunt nitel parasuta, dar doar cu el 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 no can do ma friend, m-am impacat oficial cu fostul iubit, femeie cuminte si de casa, cand nu-s cu el. cu el sunt nitel parasuta, dar doar cu elzi-i ca iti dau voie sa fii parasuta si cu mine, ca nu ma supar 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 zi-i ca iti dau voie sa fii parasuta si cu mine, ca nu ma supar i believe i can fly. moahhh ce matolita sunt. ma amuz grav
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 i believe i can fly. moahhh ce matolita sunt. ma amuz gravfumezÎ da fel?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 fumezÎ da fel? chiar nu..... am baut ceva cam mult, dar sunt f odihnita si bine mancata si nu m-a luat cu ameteli
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 chiar nu..... am baut ceva cam mult, dar sunt f odihnita si bine mancata si nu m-a luat cu ameteli pai ori esti matolita, ori mototolita? )) 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 pai ori esti matolita, ori mototolita? ))si...si... tu ce dregi?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 si...si... tu ce dregi?niste vin de anul trecut. trebuie sa golesc o damigeana pentru asta nou... )
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 niste vin de anul trecut. trebuie sa golesc o damigeana pentru asta nou... )eu poftesc la niste must.....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 unde-i Pisi ca il gasesc dracii.......e la futut oare?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 deci este la calarit, nteles daca nu zice yhaaa nu il credar trebui sa ii urmam exemplul, nu crezi? 1 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 ar trebui sa ii urmam exemplul, nu crezi? io-s trasa rau
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 io-s trasa rau tu doar stai la yoga, ca ma descurc eu
skyseven Reputație: 15269 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:- Oras:- Postat Septembrie 26, 2015 eu poftesc la niste must..... It's a must... sa stii. da vinu' merge mai bine la sex draga Roz. Vino-ncoa, trage-ma mai aproape, cu miscari de du-te vino. Vin la tine!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 It's a must... sa stii. da vinu' merge mai bine la sex draga Roz. Vino-ncoa, trage-ma mai aproape, cu miscari de du-te vino. Vin la tine! hey sky, ma bucur sa dau ochiu de tine. imi propun de maine pauza de vin si de alcool. am baut cam, mult zilnic in vacanta.....ce fa'https://www.youtube.com/watch?v=rYR_d0GJhAk
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum