Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

Asta cu problemele din plictiseala e din putul gandirii unei domina

Doamneee,mare ti-e gradina si Amada n-are loc in ea

Phoenixe, dau o bere, doua, trei, bagă si mie una bucata rezumat, că mu inteleg ce e cu drama și telenovela de acilișea. Hai tă pup!
  • Oras:bucuresti
Postat

O remarca malițioasă, nici nu mă așteptam la altceva, totuși cred eu, naiv poate, că ușa aia de care vorbești tu, nu a foat deschisă cu o poză cu un cur amărât, ci cu carismă și șarm....that's Lana's style!

Când pui și pizda pă sticlă, efectul să mărește exponențial!

• Oras:Undisclosed
Postat

O remarca malițioasă, nici nu mă așteptam la altceva, totuși cred eu, naiv poate, că ușa aia de care vorbești tu, nu a foat deschisă cu o poză cu un cur amărât, ci cu carismă și șarm....that's Lana's style!

tu credeai ca toti iti fac galerie aici?

''usa'' de pe forum cu siguranta curul a deschis-o, daca stau sa citesc inceputurile tale...unii de la ''ne batem pula de tine'' au trecut la ''ingeras''.

io ti-am zis ca-s irlandez...

doar o remarca, sa nu crezi ca m-as lega de tine,esti chiar draguta, nothing personal, dupa cum zic americanii.

• Oras:$$$
Postat

carismă și șarm....that's Lana's style!

uhhh, nope!

eu m-am uitat doar la ce poze cu tzatze si cur ai postat, in rest ai fost multimea vida.

cinste tie, piranda asta bolnava mental nu le are nici pe astea.

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

gata mah...după descrierea făcută de Roz e cel puțin fata lu' Chuck Norișor...:))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

tu credeai ca toti iti fac galerie aici?

''usa'' de pe forum cu siguranta curul a deschis-o, daca stau sa citesc inceputurile tale...unii de la ''ne batem pula de tine'' au trecut la ''ingeras''.

io ti-am zis ca-s irlandez...

doar o remarca, sa nu crezi ca m-as lega de tine,esti chiar draguta, nothing personal, dupa cum zic americanii.

Altă răutate! Of doamne, ce mă fac cu tine?!?! Uite, ca să fiu sinceră cu tine, pe sistem irlandez, cum îți place ție să crezi că ești, eu nu cred că am fani aici, nu cred că am prieteni sau galerie sau măcar susținători, eu nu sunt o fată care să înghită orice gălușcă, if you know what I mean, cum ar spune americanii tăi.

Totuși, cred că am simpatizanți, cum și eu ii simpatizez pe unii. Dacă tu crezi că asta se datorează curului meu, așa să fie, eu totuși cred că sunt ceva mai mult de atât, now you are free to have your own beliefs, cum aș zice eu in engleză :)))

Și ca un sfat personal, irlandezii suck in bed, deci ai grija ce exemple urmezi. Aaaa, și am auzit și că o au mică :))))

Kiss you!

• Like 3
Postat

uhhh, nope!

eu m-am uitat doar la ce poze cu tzatze si cur ai postat, in rest ai fost multimea vida.

cinste tie, piranda asta bolnava mental nu le are nici pe astea.

Ce ai declarat tu aici nu mă descrie pe mine, ci superficialitatea ta, puișor!
  • Like 2
Postat

Altă răutate! Of doamne, ce mă fac cu tine?!?! Uite, ca să fiu sinceră cu tine, pe sistem irlandez, cum îți place ție să crezi că ești, eu nu cred că am fani aici, nu cred că am prieteni sau galerie sau măcar susținători, eu nu sunt o fată care să înghită orice gălușcă, if you know what I mean, cum ar spune americanii tăi.

Totuși, cred că am simpatizanți, cum și eu ii simpatizez pe unii. Dacă tu crezi că asta se datorează curului meu, așa să fie, eu totuși cred că sunt ceva mai mult de atât, now you are free to have your own beliefs, cum aș zice eu in engleză :)))

Și ca un sfat personal, irlandezii suck in bed, deci ai grija ce exemple urmezi. Aaaa, și am auzit și că o au mică :))))

Kiss you!

nu stiu cat de mica o au irlandezii si nici cum sunt in pat...poate stii tu mai bine, de pe la schimburile tale de experienta, unde s-au servit galuste.

eu cred ca esti overrated...asa se zice in engleza, nu?

dar esti draguta, na, ce sa zic.

Postat

Ce ai declarat tu aici nu mă descrie pe mine, ci superficialitatea ta, puișor!

Măcar nu mănânc cacat ca alții care zic ca te plac pentru inteligenta ta.

Ai dovedit de multiple dați ca ești doar tzatze și cur.

De ce sa vânez iluzii și sa caut esență când nu esti decât formă?

Plm, mai ești și perfida încercând sa pretinzi ca te vrei admirată pentru inteligenta pe un forum de curve.

Încearcă pe www.mensa.ro\forum dacă te ține.

Probabil nu vei putea nici sa iti faci cont.

Postat

nu stiu cat de mica o au irlandezii si nici cum sunt in pat...poate stii tu mai bine, de pe la schimburile tale de experienta, unde s-au servit galuste.

Eu cred că pe acest forum, atât tu cât și eu, suntem niște entități virtuale cu o imagine pe care ne dorim să o proiectăm, care poate să fie sau nu aproape de realitate. Probabil fiecare mă "cunoaște" aici prin prisma propriilor percepții.

Oricum, nevermind, topicul asta nu este despre mine și nici nu imi doresc să te conving pe tine sau pe altcineva despre cum sunt eu...

• Like 3
Postat

Măcar nu mănânc cacat ca alții care zic ca te plac pentru inteligenta ta.

Ai dovedit de multiple dați ca ești doar tzatze și cur.

De ce sa vânez iluzii și sa caut esență când nu esti decât formă?

Plm, mai ești și perfida încercând sa pretinzi ca te vrei admirată pentru inteligenta pe un forum de curve.

Încearcă pe www.mensa.ro\forum dacă te ține.

Probabil nu vei putea nici sa iti faci cont.

Nu te cunosc, nu știu cine ești și care e problema ta, pot doar să îți spun că măcănitul tău mă plictisește și că nu ai înțeles nimic. Besides this, you don't even deserve an answer...asta așa să mă dau și eu deșteaptă, de fapt am dat pe google translate.
  • Like 2
Postat

Eu cred că pe acest forum, atât tu cât și eu, suntem niște entități virtuale cu o imagine pe care ne dorim să o proiectăm, care poate să fie sau nu aproape de realitate. Probabil fiecare mă "cunoaște" aici prin prisma propriilor percepții.

bata-te sa te bata de psiholoaga...ma iei cu identificarea proiectiva si alte smecherii d-astea care ajuta la futut...

Postat

Mișkine, spune drept: ai scris postarea cu pula sculată? Că așa pare, că te-ai poticnit oleacă....

• Like 2
Postat

bata-te sa te bata de psiholoaga...ma iei cu identificarea proiectiva si alte smecherii d-astea care ajuta la futut...

Păi spune mai bine că vrei să te învăț să fuți, gasesc eu o cale să te fac OM :))

• Like 2
Postat

Mișkine, spune drept: ai scris postarea cu pula sculată? Că așa pare, că te-ai poticnit oleacă....

ai aparut, ogarule?

Postat

Păi spune mai bine că vrei să te învăț să fuți, gasesc eu o cale să te fac OM :))

sa futi buha pe forum sau ce...ca nu inteleg.

Postat

Prestăm un preludiu intelectual ce sperăm să se concluzioneze intr-un orgasm....tot d'ăla intelectual, atâta suntem de deștepți!

Postat

sa futi buha pe forum sau ce...ca nu inteleg.

Nici nu mă așteptam să înțelegi ;)

• Like 1
Postat

Prestăm un preludiu intelectual ce sperăm să se concluzioneze intr-un orgasm....tot d'ăla intelectual, atâta suntem de deștepți!

gata, te las cu ogarul.ai grija cu el...se ataseaza repede.

tre' sa imi fac bagajul...plec in lume.

Postat

gata, te las cu ogarul.ai grija cu el...se ataseaza repede.

tre' sa imi fac bagajul...plec in lume.

Păcat, începusem să mă iecșcit. Unde pleci, dacă ești amabil să imi satisfaci măcar curiozitatea?
Postat

ai aparut, ogarule?

Păi eram pă budă și am auzit un zgomot specific... Am știut că mă chemi.

Postat

Păcat, începusem să mă iecșcit. Unde pleci, dacă ești amabil să imi satisfaci măcar curiozitatea?

acasa.

limbajul asta de coltul strazii ma lasa rece.

ori te exprimi ca oamenii, ori faci galuste.

Postat

La Zeta. Îl așteaptă să-i suga pula.

Postat

Păi eram pă budă și am auzit un zgomot specific... Am știut că mă chemi.

da, ba maidanez de doua surcele...te-am chemat, am tras apa.

esti cel mai prost dintre aia cei mai prosti.

:laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...