mystic river Reputație: 207 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 era prezent aicisha? era candva, cel mai probabil sa fie in continuare....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 Asta nu e grav. Rau ar fi sa poata sa si-o suga. Multi ar face la fel, da nu au suficienta mobilitate, io reusesc sa imi asez glezna la ceafa, fara caterinca....sunt flexi
mystic river Reputație: 207 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 Asta nu e grav. Rau ar fi sa poata sa si-o suga. Multi ar face la fel, da nu au suficienta mobilitate, se rezolva, chirurgical, prin scoaterea a doar 2 coaste
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 va tzuc dus si somn. maine ma trezesc devreme sa invat fete sa faca bani. tot porjolesc ce prind online sa dea dracii :D
mystic river Reputație: 207 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 io reusesc sa imi asez glezna la ceafa, fara caterinca....sunt flexi inseamna ca esti tanara.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 26, 2015 mi-am amintit!!! unde e Inji?! UNDE???!!! daca nu ii e bien il resucitez eu cumva. Iubi Inji helaaauu, esi printre cumva pe aici?
laurelian Reputație: 2012 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 26, 2015 am notat si eu. niste derbedei obositi care nu au tupeu asumarii. eu am fost frecata rau asa in gangbang de replici si ziceau toti ca revin cu alt nickname. Din fericire pt propria-mi persoane am sange in vene nu sirop diluat in pet de apa. ma intrebasem intr-o zi daca unu din astia care au conturi multiple vb cu sine insusi adica scrie ceva de pe un cont pt altu de al sau Adicătelea, sânje-n pulă, cum ar veni.., 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 ar trebui sa ii urmam exemplul, nu crezi? buey snt in graba nu gasesc citatu exact. eu nu vomit brrr, dar ma imbatsasem destul de tare adica m-a luat mai mult cum adormeam. e mai misto sa fii beat cand dormi dar m-am trezit praf......
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 27, 2015 nu cred.... oricum barbatii de pe acest forum au cel putin 3 conturi ))) am notat si eu. niste derbedei obositi care nu au tupeu asumarii. eu am fost frecata rau asa in gangbang de replici si ziceau toti ca revin cu alt nickname. Degeaba insa! Stradania trollilor cu conturi multiple e in zadar. Putem avea noi si cate 5 username-uri fiecare; Rozkendra, cu unul singur, tot ne face pe toti, lejer, la frecventa postarilor, cand isi dezlantuie tastatura si i7-le cu mult RAM... tot porjolesc ce prind online sa dea dracii :D Stati numa' sa se dezmeticeasca, sa vedeti ce ma porjoleste si pe mine pentru ce-am zis mai sus... 2
Administrator pisicuts Reputație: 114363 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 27, 2015 iti cam place @thecat sa fi "parjolit" de femei 3
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 iti cam place @thecat sa fi "parjolit" de femeiparca nu e el )
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 27, 2015 Postat Septembrie 27, 2015 Ce vacanta a avut parlita asta daca cum a scapat pe forum a scris pe unde a prins )) Te ai trezit fa din vis, sau din betie? Mai si semnalizezi ca te ai imbatat, a draq ...Cum esti, esti bine?,Vezi ca iti bautura trece tot cu bautura )) Cum o fi sa fii beata si sa semnalizezi )) Vai mama ta...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Degeaba insa! Stradania trollilor cu conturi multiple e in zadar. Putem avea noi si cate 5 username-uri fiecare; Rozkendra, cu unul singur, tot ne face pe toti, lejer, la frecventa postarilor, cand isi dezlantuie tastatura si i7-le cu mult RAM... Stati numa' sa se dezmeticeasca, sa vedeti ce ma porjoleste si pe mine pentru ce-am zis mai sus...bre nu am cu tine, imi esti simpatic, faci mistouri elegante si nu incurci cu grosolania sau jigniri, incercadn sa pari amuzant sau sa imi starnesti reactii. Ya momma taught u well(nu mai spun ca ti-o iei in cap iti cam place @thecat sa fi "parjolit" de femeica doar nu ii place omului sa fie ars de barbati....)
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 27, 2015 Ți-a cam zis-o, motane! N-aș putea...!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Ți-a cam zis-o, motane! N-aș putea...! eu mereu ii dezleg sireturile si le dau cu gloss roz, de ce crezi ca m-a facut UL, ii place cand sunt obraznica si feisty. E cum ar vrea sa fie daca nu ar fii admin si si-ar permite sa dea peste bot cu corectitudine si dupa bunul plac ia sa ii gasesc o manea, ia-auzi hop hop. tzop tzop he hehttps://www.youtube.com/watch?v=qzWaiRRMoV0
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 27, 2015 Şi tu , Brutuso ?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Şi tu , Brutuso ?klm astia m-au prostit cu forumu lor:( eu cu fineturile mele de muzica clasica si altele si metal si pana mea....ei bine..la inceput nici nu ascultam mizeriile ce le postau in prag la mine. ete ca acu le si ascult dedicatiile. mi-au pervetit sufletu...sau sufleu' cum imi place mie sa zic
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 27, 2015 Esti moale , nu credeam că te dai asa usor cu stăpânirea iubitoare de anume mezeluri
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Esti moale , nu credeam că te dai asa usor cu stăpânirea iubitoare de anume mezeluriio nu manc mezeluri!!! pana mea fac propriile mezeluri alea pe care nu le primesc de la parinti din afumatoare, pana si branza topita o fac tot eu de casa, sa evit prafurile alea mixate din care fac astia mizeria aia. cand ma apuca pofta de junk pana si burgeri ii fac tot eu o chiftea asa mare si plata cu codite de ceapa verde, busuioc si pastrunjel. imi place mult mancare verde si rosie
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 27, 2015 io nu manc mezeluri!!! pana mea fac propriile mezeluri alea pe care nu le primesc de la parinti din afumatoare, pana si branza topita o fac tot eu de casa, sa evit prafurile alea mixate din care fac astia mizeria aia. cand ma apuca pofta de junk pana si burgeri ii fac tot eu o chiftea asa mare si plata cu codite de ceapa verde, busuioc si pastrunjel. imi place mult mancare verde si rosieDa io nu cred până nu văz
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Da io nu cred până nu văzultima oara am facut mezelu asta dupa reteta doamnei, are si multe retete misto de desert. nu stiu, mie una mi-a placut si e supert simplu. in rest am carncaciori, coaste si flei9ca afumate de la ai mei. cand fac chestii de casa o sa fac odata poze mereu mi-e lene. chiar gatesc bine si fac si aluaturi imi plac chestiile coapte mai ales la micul dejun. in rest mai busesc uneori cioclata de casa pe care o fac acceptabila, dar nu imi iese ca a mamei.......
klm112 Reputație: 5026 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Septembrie 27, 2015 Ok, pe mâine. NB
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Ok, pe mâine. NBnb si eu ma bag ca maine ar fi cazu sa ma trez la 7 sa reiau munca si pb e haos in mailuri.....noapte buna tuturor n the best rest
thecat Reputație: 10279 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Septembrie 27, 2015 io nu manc mezeluri!!! pana mea fac propriile mezeluri alea pe care nu le primesc de la parinti din afumatoare, pana si branza topita o fac tot eu de casa, sa evit prafurile alea mixate din care fac astia mizeria aia. cand ma apuca pofta de junk pana si burgeri ii fac tot eu o chiftea asa mare si plata cu codite de ceapa verde, busuioc si pastrunjel. imi place mult mancare verde si rosie Stii cum zice folcloru'... Pics, or it didn't happen! (Vezi ca exista un topic dedicat...) o sa fac odata poze mereu mi-e lene. Excuses, excuses...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Stii cum zice folcloru'... Pics, or it didn't happen! (Vezi ca exista un topic dedicat...) Excuses, excuses... o sa fac poze promit, nu imediat, ci in scurt timp cu mai multe feluri caci gatesc cam zilnic 2 feluri principale, nu fac niciodata de pe o zi pe alta, mancare plictisindu-ma mult. rar comand.... pe la Ticutza nu postez ca sunt uMpic certata cu dumnealui, dar pun aici. in rets fara misto gatesc cu placere ca ma mai si relaxeaza desi sunt ridolo cu cufia mea de nylon sa nu intre mirosu:)) si in general gatesc f colorat , ca si cum mancarea tb sa merite sa intre in gura mea. daca sunt la ceva fitoasa este mancarea, sunt f foarte pretentiaosa de cateodata ma exasperez si pe mine. in rest imi plac piureurile mult colorate de morcovel sau mazare cu unt facute si cel mai migalos care il fac rar maxim odata de an ca e migalos si nu am rabdare e piure de castane si dupa ce scobesc de mi se acreste fierb niste sfecla rosie si pun putina zeama sa fac piureul roz. stiu ca suna imbecil, dar chair asa fac
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum