Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Fa, tu recitesti ce scrii? Ca sa faci mancare ( sa o prepari, exclus cumpararea ingredientelor) iti trebuie cel putin doua ore. Cand vreodata ai lipsit tu doua ore legate de pe forum? ) 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 o sa fac poze promit, nu imediat, ci in scurt timp cu mai multe feluri caci gatesc cam zilnic 2 feluri principale, nu fac niciodata de pe o zi pe alta, mancare plictisindu-ma mult. rar comand.... pe la Ticutza nu postez ca sunt uMpic certata cu dumnealui, dar pun aici. in rets fara misto gatesc cu placere ca ma mai si relaxeaza desi sunt ridolo cu cufia mea de nylon sa nu intre mirosu:)) si in general gatesc f colorat , ca si cum mancarea tb sa merite sa intre in gura mea. daca sunt la ceva fitoasa este mancarea, sunt f foarte pretentiaosa de cateodata ma exasperez si pe mine. in rest imi plac piureurile mult colorate de morcovel sau mazare cu unt facute si cel mai migalos care il fac rar maxim odata de an ca e migalos si nu am rabdare e piure de castane si dupa ce scobesc de mi se acreste fierb niste sfecla rosie si pun putina zeama sa fac piureul roz. stiu ca suna imbecil, dar chair asa fac Eu nu ma cert cu nimeni....Tu ai perceput ce ai vrut....Eu in general sar peste cearta, trec direct la etapele urmatoare 2 4
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 28, 2015 numai mafioţÎ 1 3
benvolio Reputație: 188 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:loco Oras:loco Postat Septembrie 28, 2015 stiu ca suna imbecil, ca de altfel tot ce postezi tu. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Septembrie 28, 2015 ca de altfel tot ce postezi tu.Bingo!
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 numai mafioţÎcare e ala?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 haha Mai primesc in posta si informari cu privire la ce am si nu trebuie sa dau ca de facturi sunt satula. Cica am primit scrisoare de la oBanca romaneasca nici nu stiu unde e cardu de la el , daca mai ae valabil ca au niste oferte, ca au observat lipsa de activitate din ultima vreme si cum cat am in contul ala. Mda, dragutz, oricum nu am treaba cu contul lor de Ron,ala e asa sa fie. Si o scrisoare de la pensii private tot asa cu balanta pe ultimu an. Dragut sa ti se aminteasca ca mai ai si tu pe ici pe colo ceva
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 PS sa ma fut in el suport online pe cardu meu international. ma intreaba pizda asta zece intrebari de securitate sa vada ca-s eu.......update macar fac tot ce el cer eu indiferent ca vreau lucruile facute in felul meu care este ceva mai sucit. Chit ca am platit 50 dolarei pt cerinat mea, macar nu am dat de atitudinea no can do, pe care o detest. Orice se poate atata timp cat platesti!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Septembrie 28, 2015 Postat Septembrie 28, 2015 Iar esti matolita?Opreste te in pula mea. 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 haha Mai primesc in posta si informari cu privire la ce am si nu trebuie sa dau ca de facturi sunt satula. Cica am primit scrisoare de la oBanca romaneasca nici nu stiu unde e cardu de la el , daca mai ae valabil ca au niste oferte, ca au observat lipsa de activitate din ultima vreme si cum cat am in contul ala. Mda, dragutz, oricum nu am treaba cu contul lor de Ron,ala e asa sa fie. Si o scrisoare de la pensii private tot asa cu balanta pe ultimu an. Dragut sa ti se aminteasca ca mai ai si tu pe ici pe colo ceva PS sa ma fut in el suport online pe cardu meu international. ma intreaba pizda asta zece intrebari de securitate sa vada ca-s eu.......update macar fac tot ce el cer eu indiferent ca vreau lucruile facute in felul meu care este ceva mai sucit. Chit ca am platit 50 dolarei pt cerinat mea, macar nu am dat de atitudinea no can do, pe care o detest. Orice se poate atata timp cat platesti! care e ala? bre nu am cu tine, imi esti simpatic, faci mistouri elegante si nu incurci cu grosolania sau jigniri, incercadn sa pari amuzant sau sa imi starnesti reactii. Ya momma taught u well(nu mai spun ca ti-o iei in cap ca doar nu ii place omului sa fie ars de barbati....) eu mereu ii dezleg sireturile si le dau cu gloss roz, de ce crezi ca m-a facut UL, ii place cand sunt obraznica si feisty. E cum ar vrea sa fie daca nu ar fii admin si si-ar permite sa dea peste bot cu corectitudine si dupa bunul plac ia sa ii gasesc o manea, ia-auzi hop hop. tzop tzop he hehttps://www.youtube.com/watch?v=qzWaiRRMoV0 o proasta 11 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 3, 2015 o proasta Da, si eu zic la fel daca te referi la pizda de la banca. 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 3, 2015 Da, si eu zic la fel daca te referi la pizda de la banca. am avut eu odata una careia vizualizam efectiv ca ii scot ochii cu pixu lol.Drq stie cum se misca toate fara vlaga de zici ca numa sa le vizitezi pe ele ai de facut in acea zi......
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 3, 2015 Sarlatane eu iti scriu pe Roz vs Inji si nu dau de tine... unde esti fanu meu?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Scuze, tot nu te oprești in pula mea.....
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Ca rad băieții de tine.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 3, 2015 Ca rad băieții de tine.lol nu rad baietii, rad poponautii si labarii frustrati . de baut nu beau sunt in pauza . Incep si opresc ce vreau , ca un fan veritabil suntinemi cauza si scrie pe la Roz vs \Inji cum ca merit culoarea mea frumoasa. Daca nu te izgosnesc si nu te mai vreau ca fan
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 3, 2015 Postat Octombrie 3, 2015 Nu înțeleg ce vrei sa spui. Scrie dupa ce te trezești.Te pup pa
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 9, 2015 mah Pisicuts nu vezi ca ma joc sfioasa si spasita si nu bagi si tu o dedicatie? De cand m-a pus necuratu sa zic ca intru in tacere (cee ce stia oricine ca nu-s in stare sa fac ca-mi merge melita...) si m-am obraznicit putin, doar nitel in pm nu imi spui nici macar Roz astaparate ca sari calu si pisica si iti fut un ban daca nu-ti bagi minitile in cap.... Hai ameninta-ma , baga o melodia zi ceva Nu mai am rabdare sa ma pisicesc........https://markosun.files.wordpress.com/2014/03/cattail.jpg
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 9, 2015 Postat Octombrie 9, 2015 ON topic: S a aflat? 1 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 9, 2015 ON topic: S a aflat?da-te-ncolo de jucaus ce esti Sharli, iubita lu day aia e, nah
laurelian Reputație: 2012 Postat Octombrie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 9, 2015 ON topic: S a aflat? E un grup de cercetatori sudaneji p'acolo. Si-un sobor da preoti.
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 da-te-ncolo de jucaus ce esti Sharli, iubita lu day aia e, nah http://i57.tinypic.com/xfasew.jpg 2
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Octombrie 13, 2015 Postat Octombrie 13, 2015 Tio iei cand o vedea rozica )
daywalker78 Reputație: 14869 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 13, 2015 Tio iei cand o vedea rozica ) M-ascund sub pat ca în filmele horror.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum