Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Ți-au spart contul...bulanjii...

nu, nu, cateodata e bine sa improspatam datele, nu e cazul de asa teorii.....

• Oras:sud
  • Oras:sud
Postat

A fo' pân'la Tâncăbești! (Știu, și tu să trăești!)

sami aduci aminte sati dau punt.sunt pă tel pă drum

Vizitator
Reputație: 0
Postat

nu, nu, cateodata e bine sa improspatam datele, nu e cazul de asa teorii.....

ai pus varza ?

Postat

ai pus varza ?

nu imi place varza, aproape ca nu o sufar.... in mod sigur nu o sufar....nici macar murata si muraturile imi plac cam la fel ca dulciurile. nu e un aliment f gustos, desi la indemana si f sanatos. ei bine la fel sau mai sanatoase sunt urzicile sau potbalul. nu sunt asa respingatoare cu varza rosie care imi pare hmm acceptabila sau cu cea cu de bruxelles, pt ca imi plac mancarurile micutze probabil :)

Postat

mda, deci chiar daca ma simt franta dupa away am scris ceva cred cand eram semi coerenta. erau vreo 2 ganduri, unu pt un thread de la orientare consiliere altu pt un topic nou. vad daca nu le-am sters de pe telefon si caut sa postez :) unu era caterinca ,altu pe bune :)

• Oras:Bucuresti
Postat

mda, deci chiar daca ma simt franta dupa away am scris ceva cred cand eram semi coerenta. erau vreo 2 ganduri, unu pt un thread de la orientare consiliere altu pt un topic nou. vad daca nu le-am sters de pe telefon si caut sa postez :) unu era caterinca ,altu pe bune :)

Treci in plm acasa nebuno

Vizitator
Postat

nu imi place varza, aproape ca nu o sufar.... in mod sigur nu o sufar....nici macar murata si muraturile imi plac cam la fel ca dulciurile. nu e un aliment f gustos, desi la indemana si f sanatos. ei bine la fel sau mai sanatoase sunt urzicile sau potbalul. nu sunt asa respingatoare cu varza rosie care imi pare hmm acceptabila sau cu cea cu de bruxelles, pt ca imi plac mancarurile micutze probabil :)

Nu pot sa cred ca (virgula) castraveciori murati sau salata de sfecla rosie nu mananci ! :( :shocked :shocked

• Like 1
Postat

Nu pot sa cred ca (virgula) castraveciori murati sau salata de sfecla rosie nu mananci ! :( :shocked :shocked

pai alea is favs laolata cu conopida murata :) eu chiar mananc castaveciori murati ca snack

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

pai alea is favs laolata cu conopida murata :) eu chiar mananc castaveciori murati ca snack

conochizda cu castravieti murat ma egzcita

• Like 3
Vizitator
Postat

asta-i parola la ce?

de la borcanu cu muraturi :laugh2

• Minus 1
Vizitator
Postat

de la borcanu cu muraturi   gogonele :laugh2

Vizitator
Postat

de la borcanu cu muraturi   gogonele :laugh2

o acritura 

• Minus 1

Postat

Rozetuto, bagi si matale o poza, sa vedem cu cine vorbim ?

Stai cuminte,am io,dar nu sunt sigur ca nu e pisicu,stii ce zic

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...