rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Rozetuto, bagi si matale o poza, sa vedem cu cine vorbim ?da' tu nu bagi sa vedem si noi cu cine vorbim, ete la el... Stai cuminte,am io,dar nu sunt sigur ca nu e pisicu,stii ce zicce Doamne iarta-ma ai vrut sa spui ca nu am inteles, adica sunt pisi sau ce? ))
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 da' tu nu bagi sa vedem si noi cu cine vorbim, ete la el... ce Doamne iarta-ma ai vrut sa spui ca nu am inteles, adica sunt pisi sau ce? )) Nu e pisic Roza, e pisica
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Nu e pisic Roza, e pisica pai e culmea sa zica ca as fi ca doar are poze de la concurs cu mine si el si thecat , cat despre pisicuts se vede ca are stil masculin si nu ar fi o ea. habar nu am ce a vrut sa zica....
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 da' tu nu bagi sa vedem si noi cu cine vorbim, ete la el... ce Doamne iarta-ma ai vrut sa spui ca nu am inteles, adica sunt pisi sau ce? ))Treci inapoi la film fai.
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 pai e culmea sa zica ca as fi ca doar are poze de la concurs cu mine si el si thecat , cat despre pisicuts se vede ca are stil masculin si nu ar fi o ea. habar nu am ce a vrut sa zica....Daca si tu ai stil feminin.....plm,inseamna ca trebuie sa ma reprofilez
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 pai e culmea sa zica ca as fi ca doar are poze de la concurs cu mine si el si thecat , cat despre pisicuts se vede ca are stil masculin si nu ar fi o ea. habar nu am ce a vrut sa zica.... vezi, numa' mie n-ai vrut sa-mi dai poza ... urat din partea ta
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 vezi, numa' mie n-ai vrut sa-mi dai poza ... urat din partea ta Tie-ti da Ancuta
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 Tie-ti da Ancuta Eu voiam de la Roza, nu incurca si tu personajele acuma
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Daca si tu ai stil feminin.....plm,inseamna ca trebuie sa ma reprofilezeste nesimtit si nu te mai pup. hai pa
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 Eu voiam de la Roza, nu incurca si tu personajele acuma Stai cuminte,vei fi dezamagit
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 este nesimtit si nu te mai pup. hai pama doare fix la 120 de klm in fata puliiCand m-ai pupat tu vreodata pe mine??? Ai bani de asa ceva?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 Stai cuminte,vei fi dezamagit Beau niste palinca si-mi fac curaj la ce-o sa vad
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Stai cuminte,vei fi dezamagitasaaaaaaaaaaaaaaaaa ? no bine, hai sictir. ce te-a apucat mah ori sti beat ori esti beat? cand le-ai primit ziceai ca irti plac si oricum toata lumea imi spune c arat super bine nu veni cu vrajeli din astea pe aici
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 ma doare fix la 120 de klm in fata puliiCand m-ai pupat tu vreodata pe mine??? Ai bani de asa ceva?vb cnd ai terminat cu alcoolu, nb
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 asaaaaaaaaaaaaaaaaa ? no bine, hai sictir. ce te-a apucat mah ori sti beat ori esti beat? cand le-ai primit ziceai ca irti plac si oricum toata lumea imi spune c arat super bine nu veni cu vrajeli din astea pe aici Vezi, Vezi ... mie daca-mmi aratai, nu ma exprimam astfel 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 Gata,ma ? Ai terminat cu Diana ?
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 asaaaaaaaaaaaaaaaaa ? no bine, hai sictir. ce te-a apucat mah ori sti beat ori esti beat? cand le-ai primit ziceai ca irti plac si oricum toata lumea imi spune c arat super bine nu veni cu vrajeli din astea pe aici vb cnd ai terminat cu alcoolu, nbVezi cum vb ca dau cu tine de asfalt,da?Cand mi-ai trimis pozele am zis ca esti simpatica,da? Nu confunda cu ...bunaciune.Ca sa fii bunaciune trebuie sa trimiti poze cu balcoanele,pisica de mare si garaju,stii ce zic?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Vezi, Vezi ... mie daca-mmi aratai, nu ma exprimam astfel puteai participa la concurs cum a facut si el si thecat care le-au primit. tu numa sa ceri sstii
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 puteai participa la concurs cum a facut si el si thecat care le-au primit. tu numa sa ceri sstii Daca nu m-ati anuntati de concurs ....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Vezi cum vb ca dau cu tine de asfalt,da?Cand mi-ai trimis pozele am zis ca esti simpatica,da? Nu confunda cu ...bunaciune.Ca sa fii bunaciune trebuie sa trimiti poze cu balcoanele,pisica de mare si garaju,stii ce zic?ateapta mult si bine , vb cand nu esti beat ca-s la 5 secunde sa te bag in ignore list
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Octombrie 19, 2015 Daca nu m-ati anuntati de concurs .... pai era ditamai threadu cu Roz vs Inji spune o poveste un scenariu dintre cei doi castigatoru bl bla
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 ateapta mult si bine , vb cand nu esti beat ca-s la 5 secunde sa te bag in ignore list Mi-as pula in lista ta de ignore,m-ai bagat si m-ai scos de acolo de nici tu nu mai stii de cate oriTrece-ma pe lista,ce plm,ca mine nu mai gasesti tuP.S vezi ca mai am 7 conturi
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Octombrie 19, 2015 pai era ditamai threadu cu Roz vs Inji spune o poveste un scenariu dintre cei doi castigatoru bl bla n-am eu vreme de asa ceva, nu servesc decat rezumate
phoenix Reputație: -585 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 19, 2015 n-am eu vreme de asa ceva, nu servesc decat rezumate Jura-te
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum