Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:danpulea
Postat

nu am zis nimic de apa io

Pai zisesi sa le udati.

Asa, cu zambile, ghiocei o sa fie un fel de natura moarta cu flori! :)

• Oras:worldwide
Postat

Pai zisesi sa le udati.

Asa, cu zambile, ghiocei o sa fie un fel de natura moarta cu flori! :)

de toate tre sa va explic, sunteti vesnic nepriceputi de parca ma apuc sa va vorbesc in turca. femeile au sistem propriu de umezire mai

Postat

de toate tre sa va explic, sunteti vesnic nepriceputi de parca ma apuc sa va vorbesc in turca. femeile au sistem propriu de umezire mai

Vorba cantecului: Haida, haida de trei ori, mirosi-v-ar "pezda" a flori! ;)

Postat

De la Rozica citire

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/12647020_1192271847469679_5475052127615854619_n.png?oh=b30d3f19e023e7ae3ab770dfb6e6c7da&oe=57304917

eu n-am dusmani. persoanele pe care le las sa se aproprie suficient ca sa ma cunosca bine nu-s genul dusmanos :) cine nu ma cunoaste e ca si cum nu exista, doar umbre si atat

• Oras:unde vrea pula mea
Postat

https://scontent.fotp1-1.fna.fbcdn.net/hphotos-xft1/v/t1.0-9/12651336_1192307900799407_9006350733143809245_n.png?oh=600e17da1fd2a7ebe6727fe415ce767d&oe=573D1FD5

iesi mă in plm cu citatele astea de pe net

P.S treci fă in plm acasă că-ti sparg muianu

Postat

iesi mă in plm cu citatele astea de pe net

P.S treci fă in plm acasă că-ti sparg muianu

lol maine public aici parola contului meu, primu venit primu servit. ma gandeam la m,eda doar ea ar face pe el dauna tottala, bine si inji, si anita dar ei sunt mai greu de prins. deci usernamename rozkendra

nu importa pe nimeni mailul parola maine dimi. cine imi prinde contu sa ii fie de bine inainte sa fie oprit :)

Postat

lol maine public aici parola contului meu, primu venit primu servit. ma gandeam la m,eda doar ea ar face pe el dauna tottala, bine si inji, si anita dar ei sunt mai greu de prins. deci usernamename rozkendra

nu importa pe nimeni mailul parola maine dimi. cine imi prinde contu sa ii fie de bine inainte sa fie oprit :)

ce plm spun eu,ce raspunzi  tu....

Postat

ce plm spun eu,ce raspunzi  tu....

fix ce vrea pasarica mea sa spena,asta nu inseamna ca nu vb serios.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

cine si-ar dori contul tau sau al lui labizdinho ????  :slap2 :))))

• Minus 1
Postat

fix ce vrea pasarica mea sa spena,asta nu inseamna ca nu vb serios.

hai ca-mi bag pula

Vizitator sarlatanu
Postat

lol maine public aici parola contului meu, primu venit primu servit.

parola va fi postata intre 6-7  Halleluaj cui se va bucura de ea :)

Mai e valabil ?   :laugh2  :laugh2  :laugh2   

Sau am venit prea tarziu.

.... Sau...prea devreme ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Mai e valabil ?   :laugh2  :laugh2  :laugh2   

Sau am venit prea tarziu.

.... Sau...prea devreme ?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

mi-era lene sa sterg toate pmurile :)))

Vizitator sarlatanu
Postat

Sa inteleg ca te-ai razgandit si esti tot tu ? Daca da, spune parola. Altfel nu te cred  :laugh2

Postat

Sa inteleg ca te-ai razgandit si esti tot tu ? Daca da, spune parola. Altfel nu te cred  :laugh2

eu sunt fey pai ce eu vorbesc ca Meda sau viceversa? daca il dau ei ii dau nu tie. nu fi troglodit, ladies first

• Oras:-
Postat

ce-ti veni fey!? :laugh2

Vizitator sarlatanu
Postat

Stai cuminte ca a trecut maine  :laugh2  :laugh2 Cred ca nu isi facuse injectia de la ora 4 

Postat

draci din aia mari pe pisic aveam, dar nu-mi mai sabotez contu ca si asa nu imi da o sansa oricat de vicleana as fi. de afurisit ce e. plus ca i-am facut si eu draci inapoi :)))

daca l-as implora sa nu imi inchida contu el ar primi instant o erectie si eu o dunga......

Postat

draci din aia mari pe pisic aveam, dar nu-mi mai sabotez contu ca si asa nu imi da o sansa oricat de vicleana as fi. de afurisit ce e. plus ca i-am facut si eu draci inapoi :)))

daca l-as implora sa nu imi inchida contu el ar primi instant o erectie si eu o dunga......

te-ai gandit vreodata sa te masturbezi cu un ursulet de plus (sau ma rog un iedut) pufos din material plusat?

Postat

te-ai gandit vreodata sa te masturbezi cu un ursulet de plus (sau ma rog un iedut) pufos din material plusat?

numai tie iti vin intrebari de astea. nu si nu mi se pare ceva erotic. de mai multe ori am facut-o sprijinita de unurs gigant de plus dar doar fiindca e atat de moale si pufos mai ceva ca o perna si ma simteam confortabil :))) 

Postat

de mai multe ori am facut-o sprijinita de unurs gigant de plus dar doar fiindca e atat de moale si pufos mai ceva ca o perna si ma simteam confortabil :))) 

si nu te-a tentat deloc sa mergi mai departe? :) mie mi-ar fi luat razna imaginatia

Postat

si nu te-a tentat deloc sa mergi mai departe? :) mie mi-ar fi luat razna imaginatia

fa tu sex cu animale de plus atunci :))) imi imi folosesc degetele pt feelingu de naturalete

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...