Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

• Oras:-
  • Oras:-
Postat

fa tu sex cu animale de plus atunci :))) imi imi folosesc degetele pt feelingu de naturalete

doar daca sunt fotomodele :laugh2

• Oras:UK
Postat

:)) Daca tot au unii fantezi d`astea...

http://cdn0.dailydot.com/cache/3a/04/3a04af4e684022fffa009e1a818a44f1.jpg

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/315/869/f31.png

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:worldwide
Postat

:)) Daca tot au unii fantezi d`astea...

http://cdn0.dailydot.com/cache/3a/04/3a04af4e684022fffa009e1a818a44f1.jpg

http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/315/869/f31.png

moaaa ce fain ii. ce m-as urca in spinare :))) si cred ca mi-ar tine greutatea fara sa ma rastorn :)))

Postat

Asa firava esti? :P

sunt destul de slim, dar tocmai snur. un ex imi spunea ca-s ceea ce se numeste magra finta, adica slaba, dar cu forme. oricxum daca m-as urca pe el , asa avea grija sa ma ma agit asa tare sa ma rastor si as incerca sa gasesc centrul de greutate al calutului, nu sa ma duc prea langa cap sau chiar la margine la coada acolo :)))

Postat

sunt destul de slim, dar tocmai snur. un ex imi spunea ca-s ceea ce se numeste magra finta, adica slaba, dar cu forme. oricxum daca m-as urca pe el , asa avea grija sa ma ma agit asa tare sa ma rastor si as incerca sa gasesc centrul de greutate al calutului, nu sa ma duc prea langa cap sau chiar la margine la coada acolo :)))

Si totusi e de plush... Si cred c`ai mancat un "nu"... "NU tocmai snur" :P Pentru ca "femeia snur" e aia "fara tate, fara cur" =))

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Si totusi e de plush... Si cred c`ai mancat un "nu"... "NU tocmai snur" :P Pentru ca "femeia snur" e aia "fara tate, fara cur" =))

da, da . am omis din graba. nu sunt

cu atat mai mult ca e doar un plush e moale si tre sa fie super senzatia. un cal iti rupe cracii......

Postat

da, da . am omis din graba. nu sunt

cu atat mai mult ca e doar un plush e moale si tre sa fie super senzatia. un cal iti rupe cracii......

Not really... Am facut cursuri de echitatie... Stiu sa calaresc... Si nu m`am dat niciodata jos cu dureri de craci :)) Nici de... ce`are masculul intre picioare :P 

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

:laugh2

Vladutz se insoara cu Ariel. Peste cativa ani intra din nou pe forum si il intreaba haterii : 

- Vladutz, asa-i frate ca-i mai bine insurat ?

- Ba baieti, nu-i mai bine, da-i mai des.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Vladutz se insoara cu Ariel. Peste cativa ani intra din nou pe forum si il intreaba haterii : 

- Vladutz, asa-i frate ca-i mai bine insurat ?

- Ba baieti, nu-i mai bine, da-i mai des.

Cine`i Ariel?

Postat

Not really... Am facut cursuri de echitatie... Stiu sa calaresc... Si nu m`am dat niciodata jos cu dureri de craci :)) Nici de... ce`are masculul intre picioare :P

lol eu uneori mai faceam febra musculara

Postat

lol eu uneori mai faceam febra musculara

Deci asa... Inca un lucru in comun =)) Eu n`am facut niciodata febra musculara :P Practic, doar la trap ar exista riscul unei febre musculare, dar mie nu prea`mi placea, ca ma facea sa ma gandesc la lucruri perverse, miscarea respectiva a bazinului si evitam trap`ul pe cat posibil =)) 

Postat

Deci asa... Inca un lucru in comun =)) Eu n`am facut niciodata febra musculara :P Practic, doar la trap ar exista riscul unei febre musculare, dar mie nu prea`mi placea, ca ma facea sa ma gandesc la lucruri perverse, miscarea respectiva a bazinului si evitam trap`ul pe cat posibil =))

nu 'sari calu'  :laugh2  u sound sick lol. da, imi plac caii, sunt sagetator. half man, half horse, bla bla

• Like 1
Vizitator
Postat

Aici jos palaria pentru amandoi ! :hihat Echitatie, un sport nobil ! Mi-ar fi placut sa invat sa calaresc (cai), dar pe aici prin zona nu prea sunt herghelii :(

• Like 1
Postat

Aici jos palaria pentru amandoi ! :hihat Echitatie, un sport nobil ! Mi-ar fi placut sa invat sa calaresc (cai), dar pe aici prin zona nu prea sunt herghelii :(

acu sincer nici eu nu m-am dus la centre de echitatie din Romania. am fost cand locuiam altundeva, acolo am invatat si s-a dezvoltat ca hobby

Postat

nu 'sari calu'  :laugh2  u sound sick lol. da, imi plac caii, sunt sagetator. half man, half horse, bla bla

Sick? Nu ma refeream ca ma gandeam la "altceva", implicat fiind si calul =)) Miscarea de bazin, la trap, ma facea sa ma gandesc la cu totul alta activitate, dar NU cu, calul =))

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator sarlatanu
Postat

Ariel, de cand nu ai mai calarit ceva?  :laugh2  :laugh2  :laugh2  ( jucariile de pluș nu se pun)

• Oras:unde vrea pula mea
  • Oras:unde vrea pula mea
Postat

N-ai decat 112 klm pana la cea mai mare herghelie din tara.Un week-end pe luna merita toti banii

Si faci si poze adevarate

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...