Sari la conținut

Cine e RozKendra

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Se vede din poza că fata e ...ințepată rău.

si forjata :)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Ce de invidiosi pe lumea asta... Pana una alta tot se pisa pe voi cu jet. Nu de alta, dar in timp ce voi va agitati atat s`o denigrati, ei i se rupe`n paispe de voi si de neamurile voastre.

Mda..., mai ales de neamurile noastre...

Așaaaa, într-un limbaj mai simplu, adecvat intelectului "nostru" sărac, poți detalia cam ce ar putea avea această creatură, la care să jinduim...?

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Postat

Mda..., mai ales de neamurile noastre...

Așaaaa, într-un limbaj mai simplu, adecvat intelectului "nostru" sărac, poți detalia cam ce ar putea avea această creatură, la care să jinduim...?

ebola , gripa porcina , sifilis ...............de toate :laugh2

• Minus 1
Postat

Hmm. Am reusit sa va urmaresc...in parte. De unde atat de multa ura. Rozkendra si-a scris aventura vietii. Personal cred ca a "rotunjit" unele amanunte. Dar ce conteaza asta.

Vizitator sarlatanu
Postat

Hmm. Am reusit sa va urmaresc...in parte. De unde atat de multa ura. Rozkendra si-a scris aventura vietii. Personal cred ca a "rotunjit" unele amanunte. Dar ce conteaza asta.

nu cumva esti sora ei ? aia geamana ?  :laugh2  :laugh2

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

nu cumva esti sora ei ? aia geamana ?  :laugh2  :laugh2

ea tot pe forum e

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Vizitator sarlatanu
Postat

sunt convins, dar care e ? nu poti sa "o prinzi'? da-o in fapt care e  :laugh2

Vizitator
Postat

ea tot pe forum e

zii care e , nu ne strica joaca :))))

• Oras:Valhalla
  • Oras:Valhalla
Postat

Nu te impacienta.Vine ea inapoi.Nici nu se va usca bine vopseaua cu care au vopsit baietii azi poarta la mine ,va fi aici si va scrie in continuare "aventura vietii"

• Oras:worldwide
Postat

sunt convins, dar care e ? nu poti sa "o prinzi'? da-o in fapt care e  :laugh2

am si voi avea mereu un contunci, nu postez de pe un altu, baga asta la cap rapid, nu exista asa ceva.....daca dispar 3 zile, o saptamana , 10 ani, alt cont TOT nu voi avea

eu cred ca tu esti o clona atat de ieftina a lui pisicuts care incearca sa ma scoata la joaca incat imi vine sa iti spun marsh. esti asa transparent , trabslucid, slab si idiot, incat nici la prosti nu pari ccredibil. ia-ti viteza, daca eu dupa astazi nu vreau sa te vad la moaca o luna nu o voi face. si ca pariu nu vreau sa te vad. scarba ordinara

Postat

mamiiiiiiiiii...guguguggu..da papa la mine :laugh2

marsh ma in mortii ma-tii. aia reala  :laugh2  :laugh2  :laugh2uooo cu ma-ta cu tot afar

Postat

[qoute]

eu cred ca tu esti o clona atat de ieftina a lui pisicuts care incearca sa ma scoata la joaca incat imi vine sa iti spun marsh. esti asa transparent , trabslucid, slab si idiot, incat nici la prosti nu pari ccredibil. ia-ti viteza, daca eu dupa astazi nu vreau sa te vad la moaca o luna nu o voi face. si ca pariu nu vreau sa te vad. scarba ordinara

Wow. Nu sunt clona nimanui. Te-as putea ruga sa imi faci 'analizele'. Dar am sa te rog sa ma ignori. Mi-am expus parerea intr-un mod civilizat. Iti multumesc totusi de 'rangul' acordat. Pisicuts cu cat ma platesti?

Postat

[qoute]

Wow. Nu sunt clona nimanui. Te-as putea ruga sa imi faci 'analizele'. Dar am sa te rog sa ma ignori. Mi-am expus parerea intr-un mod civilizat. Iti multumesc totusi de 'rangul' acordat. Pisicuts cu cat ma platesti?

imi cer scuze eram f nervoasa cand ti-am spus si imi pot asuma o greseala. efectiv mi se parea bizar ca cineva din senin sa isi faca un cont nou si sa posteze taman intreband de mine ca prima postare  dupa cateva zile de absenta a mea. faptul ca ai pastrat un ton civilizat, ma face dsa vad cum am gresit eu, desi o mare clasa de useri au vieti atat de bogate incat efectiv isi fac o tona de usere ca sa atace o pers anume, sa o iscodeasca sau mai stiu eu....

poti sa imi accepti sau sa nu scuzele , ele sunt totusi sincere. este de asemenea alegerea ta daca ma vei ignora sau nu.

o zi frumoasa iti doresc :)

Postat

Sunt incantat ca putem folosi un ton civilizat. Citesc forumul de 2 ani. Abia acum am avut curajul sa imi fac cont. Promit insa ca pe viitor ne vom mai ciocnii in pareri contrare.

Sper doar ca vom pastra acest ton.

• Like 1
Postat

Sunt incantat ca putem folosi un ton civilizat. Citesc forumul de 2 ani. Abia acum am avut curajul sa imi fac cont. Promit insa ca pe viitor ne vom mai ciocnii in pareri contrare.

Sper doar ca vom pastra acest ton.

cu siguranta il vom pastra :) si ma bucur ca ai acceptat scuzele, au fost chiar sincere , eu le ofer si cand nu vreau doar daca-s simtite si voite, nu le ofer in ruptul capului. dar atunci inseamna deja ca celalt are in perceptia mea o infinita vina mai mare ca mine in oaresce conflict.

ei, fii binevenit atunci si poate ne vom mai vedea pe aici. in cateva luni insa. eu voi lua o pauza de cateva luni de la tot munca, forum, Romania, mailuri, pmuri mess tot ce nu este live lol. si ianfara de tel cu familia bineinteles

have fun  :D

Postat

Sa imi dai de stire. Sper sa iti iasa cu pruncul propus :)

multumesc, dar esteeee pana acolo. pe la sfarsitul anului voi lua serios si voi purcepe la executie. daca ar fi va rezulte cum vreau eu in mod ideal as face gemeni :D ideea e ca la fetilizarea in vitro urmezi niste tratamente initial care isi cresc super mult sansele de gemeni sau tripleti pe bune vb looool

acu trei deodata ca single mom its way to much dar gemeni merge

inainte trebuie totusi sa aranjezi multe chestii semnificative, mai exact totul. e un an marcant pt mine, in care voi schimba absolut orice, ma rog, tot ce conteaza. ei find o persoana f decisa si categorica am stiut mereu ce vreau si am actionat nu am stat sa despic atat.....si mereu in situatii haotice gaseam instincual drumul potrivit mie. iarasi nu......

pe scurt dupa calatorie trebuie sa ma mut definitiv din buuresti. nu imi place aici, refuz sa duc o sarcina sau sa aduc pe lume un copil in Bucuresti. nu cxoncep asa ceva. aici e complicat m-as muta si ma mut dar nu stiu unde. vreau tot in ardeal, si aproape de ai mei,dar nu langa ai mei lol. intr-un oras mai mare decat al lor dar mai mic ca B. sa fie cochet si sa nu ma plictiseasca. dar sa nu fie galagios si obositor. {remarci cum sunt de sucita, perfectionista si le vreau pe toate in una nu? lol}

trebuie sa schimb jobul si nu stiu ce vreau sa fac. deloc. am mai multe optiuni, acuma nu stiusi nu ma atrage cu nimic. asta e pb la mine pt mine munca niciodata nu este o placere sau macar un getaway, bani bani si strict bani. evident nu fac ceva in sila si nu trag de mine,dar orice job nu e ca si cum ar fi o placere, o pasiune,etc strict bani. si atunci daca nu te agati de ceva de care esti pasionat e greu sa alei ce sa faci

buuun acuma nu stiu daca sa ma intorc in Ardeal si sa fac singurica bebe sau sa accept o cerere in casatorie. am inca vreo 2,3 solide pending. s fi atat de ingrijita ma refer si ca atentie, si financiar, daca ar fi sa lucrez art fi alegerea mea, daca nu iarasi alegerea mea, pe scurt as fi sustinuta si ingrijita din toate pct de vdr inclusiv afectiv. vb desigur de pers pe care le cunosc de ani de zile. aceste casatorii oricare din ele ar fi inafara Romaniei insa. insa parintii mei nu-s deloc incantati sa nu locuiesc si sa fiu plecata pe termen lung din Romania departe de ei. evident ar accepta si pana la urma eu decid ce e mai bine pt mine, dar nu imi place sa cauzez suparari si disconfort parintilor mei. imi iubesc familia autentic si vreau sa particip activ sa ii vad veseli si ok. 

dupa cum vezi am atatea dileme personale si nust pe unde sa o apuc deloc......inainte actionam asa rapid, chiar cred ca imbatranesc de stau asa mult pe ganduri. actionam si o luam de la zero de pe o zi pe alta cu o forta si vigoare exceptionale acu stau ,rumeg, ratacesc in prea multe directii.....

there is seriously someth wrong and unlike me......

Vizitator
Postat

multumesc, dar esteeee pana acolo. pe la sfarsitul anului voi lua serios si voi purcepe la executie. daca ar fi va rezulte cum vreau eu in mod ideal as face gemeni :D ideea e ca la fetilizarea in vitro urmezi niste tratamente initial care isi cresc super mult sansele de gemeni sau tripleti pe bune vb looool

acu trei deodata ca single mom its way to much dar gemeni merge

inainte trebuie totusi sa aranjezi multe chestii semnificative, mai exact totul. e un an marcant pt mine, in care voi schimba absolut orice, ma rog, tot ce conteaza. ei find o persoana f decisa si categorica am stiut mereu ce vreau si am actionat nu am stat sa despic atat.....si mereu in situatii haotice gaseam instincual drumul potrivit mie. iarasi nu......

pe scurt dupa calatorie trebuie sa ma mut definitiv din buuresti. nu imi place aici, refuz sa duc o sarcina sau sa aduc pe lume un copil in Bucuresti. nu cxoncep asa ceva. aici e complicat m-as muta si ma mut dar nu stiu unde. vreau tot in ardeal, si aproape de ai mei,dar nu langa ai mei lol. intr-un oras mai mare decat al lor dar mai mic ca B. sa fie cochet si sa nu ma plictiseasca. dar sa nu fie galagios si obositor. {remarci cum sunt de sucita, perfectionista si le vreau pe toate in una nu? lol}

trebuie sa schimb jobul si nu stiu ce vreau sa fac. deloc. am mai multe optiuni, acuma nu stiusi nu ma atrage cu nimic. asta e pb la mine pt mine munca niciodata nu este o placere sau macar un getaway, bani bani si strict bani. evident nu fac ceva in sila si nu trag de mine,dar orice job nu e ca si cum ar fi o placere, o pasiune,etc strict bani. si atunci daca nu te agati de ceva de care esti pasionat e greu sa alei ce sa faci

buuun acuma nu stiu daca sa ma intorc in Ardeal si sa fac singurica bebe sau sa accept o cerere in casatorie. am inca vreo 2,3 solide pending. s fi atat de ingrijita ma refer si ca atentie, si financiar, daca ar fi sa lucrez art fi alegerea mea, daca nu iarasi alegerea mea, pe scurt as fi sustinuta si ingrijita din toate pct de vdr inclusiv afectiv. vb desigur de pers pe care le cunosc de ani de zile. aceste casatorii oricare din ele ar fi inafara Romaniei insa. insa parintii mei nu-s deloc incantati sa nu locuiesc si sa fiu plecata pe termen lung din Romania departe de ei. evident ar accepta si pana la urma eu decid ce e mai bine pt mine, dar nu imi place sa cauzez suparari si disconfort parintilor mei. imi iubesc familia autentic si vreau sa particip activ sa ii vad veseli si ok. 

dupa cum vezi am atatea dileme personale si nust pe unde sa o apuc deloc......inainte actionam asa rapid, chiar cred ca imbatranesc de stau asa mult pe ganduri. actionam si o luam de la zero de pe o zi pe alta cu o forta si vigoare exceptionale acu stau ,rumeg, ratacesc in prea multe directii.....

there is seriously someth wrong and unlike me......

Eu zic ca mai bine aici, in tara, una este sa te mai ajute si ai tai, sa fie aproape, si pe tine si pe bebe si alta este sa fii departe, daca mai esti si singura dupa ce il faci iti va fi mult, mult mai greu. Just my "nu am ce face momentan (astept sa se usuce filmul foto developat) asa ca (iar) ma bag in bors !" Cheers :hihat

• Like 1

Postat

Eu zic ca mai bine aici, in tara, una este sa te mai ajute si ai tai, sa fie aproape, si pe tine si pe bebe si alta este sa fii departe, daca mai esti si singura dupa ce il faci iti va fi mult, mult mai greu. Just my "nu am ce face momentan (astept sa se usuce filmul foto developat) asa ca (iar) ma bag in bors !" Cheers :hihat

mda stiu nici pe mine nu ma incanta deloc sa locuiesc departe de ei..... dar daca as locui in alta tara evident as concepe copilul natural cu acela pe care il iau si l-as avea pe el, familia lui sa ma ajute. despre cine vorbeam aceio barbati la toti le cunosc familiile de la parinti pana la frati surori, unu din el chiar are 2 copii din casnicia anterioara si e un tata excelent, ii cunosc si pe copii lui deci iti dai seama..... ceilalti 2 nu au copii si nu au fost casatoriti pan acu. nu stiu e dificil sa aleg ca-s drumuri complet diferite , in directii opuse de la geografie pana la cam tot....in orice caz descurc eu itele.... multam pt sfat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...