Sari la conținut

Daria-0758553454

absynt

Postări Recomandate

• Oras:IASI
  • Oras:IASI
Postat

Hi,

Zilele astea fiind o vreme calduta cu temperaturi specifice fustitelor ^^ zisei sa mai scap un pic de stress`ul vremii..asadar cu spirit aventurier am zis sa explorez si eu taramuri virgine. Cu "lectiile" facute..si fara nici o informatie in prealabil..am zis sa`mi incerc si eu norocul. Initial fara  succes cred ca era prea dimineata/amiaza dar revenind cu un telefon am reusit si am luat legatura cu domnisoara Daria care m`a indrumat spre hala...sau mai bine zis la celebra scara de pe langa Europa..

M`a amuzat un pic ca a trebuit sa coboare sa deschida usa ca nu`i functioneaza interfonul..dar pe de o parte e bine sa admiri fata si cat e imbracata.. in afara cuibusorul de nebunii.. Surpriza a fost placuta pentru ca noi ne cunosteam deja de cand activa la o locatie de prin centru si era blonda apoi si`a  schimbat locatiile ultima data cand fusei la ea am gasit`o in cuibusorul din copou.

Dar acum bruneta la 170 si un pic si 55kg tin sa precizez ca ii sta mai bine bruneta ..dar aici cred ca e nebunia mea cu brunetele ..

Daria / Ema / Isabela .. e o prezenta placuta, iar pentru mine atmosfera a fost relaxanta..Sa revenim la domnisoara sanii micuti..piciorusele faine.. ai pe ce pune mana fara a depasi greutatea ideala si o piersicuta specifica unei domnisoare de 20 si ;)) pe scurt buna.

Fara a pierde prea mult timp am trecut la un dush rapid si apoi la actiune care s`a desfasurat intr-un apartament perfect pt astfel de activitati..Un oral neprotejat dar m`a rugat sa nu termin oral asadar nu cred ca accepta CIM..dar nu asta era interesul meu asa ca pus prez si trecusi la un misionar la marginea patului care m`a tinut in priza pana terminashi.

Locatie 9 ( singurul minus ar fi interfonul ? ..)

Oral 8 din 9 (mi`a dat emotii daca terminam ? :)) haha)

Normal 9

Aspect 9

GFE 9 

Igiena 10 n`am nimic de reprosat

Cadou 100 nr .200h

Per ansamblu inca o experienta placuta.

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...