xxx.xxx Reputație: 816 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Septembrie 3, 2015 Am 25 de ani, supla, sani mari, locatie lux, iti ofer sex oral, normal, anal, cunilingus, diverse fantezii, finalizare orala, poze reale 100% LA MINE ORA E ORA 0762748277
milmoi Reputație: 177 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 3, 2015 Prea frumos sa fie adevărat.... sânii aia sunt bestiali.
ohaarom Reputație: 211 Postat Septembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 3, 2015 Tocmai de la naiba in craci i-a copiat pozele http://www.okcupid.com/profile/shermie222?cf=profile_similar,profile_similar_circle
ste44fan Reputație: 291 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Septembrie 3, 2015 Am sunat acum, domnisoara se jura ca sunt pozele ei. Locatia este pe bdul Unirii langa Hotel Royal, mai are o colega. Coryna? Citez din memorie meniul de azi: un milion jumate o ora se total (oral, normal & anal) doua finalizari. Daca nu vedeam intre timp postul colegului ahaarom, as fi tras o fuga in folosul comunitatii. Acum, nu prea mi-as mai pierde timpul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Postat Septembrie 3, 2015 Am sunat acum, domnisoara se jura ca sunt pozele ei. Locatia este pe bdul Unirii langa Hotel Royal, mai are o colega. Coryna? Citez din memorie meniul de azi: un milion jumate o ora se total (oral, normal & anal) doua finalizari. Daca nu vedeam intre timp postul colegului ahaarom, as fi tras o fuga in folosul comunitatii. Acum, nu prea mi-as mai pierde timpul.Nu este colega mea!!eu sunt colega doar cu adelina!!!
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Postat Septembrie 3, 2015 Daca pune poze false ar trebui trecuta la sectiunea DE EVITAT.
cubacigar Reputație: 1161 Postat Septembrie 3, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Septembrie 3, 2015 Daca pune poze false ar trebui trecuta la sectiunea DE EVITAT. nu stia nimeni treaba asta ... 10x 4 sharring 1
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Septembrie 3, 2015 Postat Septembrie 3, 2015 nu stia nimeni treaba asta ... 10x 4 sharring Doar imi exprimasem parerea, n-am dat cu paru!!!
piticu Reputație: -419 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:București Oras:București Postat Septembrie 5, 2015 Hai să scriem toți orice părere pe toate thread-urile! Nu dă nimeni cu părul dar și eficiența forumului se duce fix pe pulă. Hai să facem o categorie de useri "dătător cu parerea".
cine Reputație: -598 Postat Septembrie 5, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Septembrie 5, 2015 https://www.pinterest.com/pin/320248223480567334/
turbulente Reputație: 443 Postat Septembrie 6, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 6, 2015 Clar poze false.... Pisicutz nu o trecem la Evitate???
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum