Sari la conținut

Lore..0769533512...


Postări Recomandate

Buna seara,

Tocmai ce am venit de la Loredana, am sunat, ne-am inteles sa ne vedem intr-o ora. Bagat la dus, spalat bine, imbracat si sarit in taxiu. Locatia este pe langa sala sporturilor, o sa va explice la telefon exact unde trebuie sa ajungeti, stiu ca nu am voie sa postez adresa aici.

Ne-am inteles la telefon la pretul de 200 lei/ora cu urmatoarele servicii :

- sex oral neprotejat la cerinta mea

- sex normal protejat

- sex anal protejat

 

Am ajuns in locatie, am fumat o tigara, am stat de vorba cu ea dupa care am trecut la actiune. Fata stie sa se poarte frumos cu clientii, vorbeste frumos, arata bine, fundul bombat, atitudine frumoasa.

M-am dezbracat si a inceput cu un oral exectutat elegant cu tentative de deep. Am trecut repede la actiune, i-am spus sa stea in pat pe burta si am trecut peste ea pe la spate. Am intrat in pasarica, au urmat niste contre frumoase, ceva gemete placute, subtile dupa care am intrat in funduletul ala bombat. Am mai schimbat putin si am terminat primul numar ejaculand pe fundul si spatele ei.

Am mai stat putin de vorba dupa care am trecut la numarul doi. A inceput cu un oral mult mai "suparat" decat primul, mai multe tentative de deep, tinut mainile pe soldurile mele si executat fara ajutorul lor. M-am pus in pat, a continuat cu oralul dupa care am intrat iar in pasarica. Am mers nepregatit de data asta, am fost plecat si suficient de oboist ca sa nu reusesc sa-l duc la capat. A tot incercat cu oralul si am decis sa ma opresc neputand sa duc la capat finalizarea numarul doi.

Cu alte cuvinte, in alta ordine de idei, o domisoara super ok, locatie curata, tocmai ce facuse dus cand am ajuns la ea, m-a intampinat intr-o tinuta sexy, m-am simtit mai mult decat bine.

Recomand cu caldura. Imi cer scuze daca ordinea detaliilor nu este cea mai corecta dar la cat de topit sunt in momentul de fata, e bine ca am reusit sa scriu aceasta recenzie.

 

 

Puteti vedea poze cu domnisoara in cauza aici :  http://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-ta-0769533512/7b0e6d7f7d6f6453.html

 

 

Am incercat sa incarc eu pozele dar apparent nu reusesc.

Seara buna si bafta !!!

Link spre comentariu
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea

sunt userul sex_valcea si doresc sa stiu de ce celalalt user al meu a fost banat si mai ales cu ce am gresit?

chiar te rog sa le confirmi celor de pe forum ca nu sunt un peste sau ceva de genul asta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...