Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Postat Noiembrie 12, 2015 Pacat . Asta e...imi pare rau pt tn
asterica Reputație: 7304 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 12, 2015 Multi romani practica asta...Ceva de genul " ma fut in el de job "....
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Postat Noiembrie 12, 2015 Multi romani practica asta...Ceva de genul " ma fut in el de job ".... asta e...stiu si eu
mircea7777 Reputație: 4 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 12, 2015 Buna Daria. Accepti si deplasari...bineinteles tot in Prahova?
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Postat Noiembrie 12, 2015 Buna Daria. Accepti si deplasari...bineinteles tot in Prahova? buna..pentru detalii ma poti contacta la 0725 157 377
alexinhio Reputație: 16 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 12, 2015 Hei,buna pana la ce ora lucrezi?
barosanu14 Reputație: 18 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Poza nouaDarya, Delia vreau sa-mi confirmi daca aceasta fotografie este intru-totul a ta, pentru ca eu te stiu altfel si acum sunt surprins de ce vad, cel ptin fata nu o recunosc, corpul da.
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Hei,buna pana la ce ora lucrezi? detalii la telefon
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 13, 2015 Postat Noiembrie 13, 2015 Darya, Delia vreau sa-mi confirmi daca aceasta fotografie este intru-totul a ta, pentru ca eu te stiu altfel si acum sunt surprins de ce vad, cel ptin fata nu o recunosc, corpul da. normal ca este in totalitate a mea doar nu ii taiam capul lu una si mi.l puneam eu...poate m.am schimbat daia nu ma mai recunosti
alexandru b Reputație: 1901 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Postat Noiembrie 19, 2015 Poza nouaArati super:-*
alexandru b Reputație: 1901 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Postat Noiembrie 20, 2015 Salutare! Am vizitat-o și eu astăzi pe domnisoara Daria am sunat la numărul binecunoscut a răspuns o voce plăcută și mă îndrumat spre locația de lângă curtea de apel. Am ajuns în locație și cu ușă mă aștepta Daria o față foarte frumoasă slim și pusă pe glume și pe canapea era și colega ei nu am reținut numele îmi cer scuze. Am stat puțin de vorbă și am trecut la treabă domnișoară era abia ieșit din dush mirosea foarte bine,am intrat și eu la dush și pe urma în dormitor. A început Daria cu un oral bun mie mi-a plăcut apoi pus balonașul și am trecut la sex normal eu deasupra nu am reușit să rezist prea mult și mi-am dat drumul,Daria aea șervete umede m-am șters am mai stat puțin de vorbă și am plecat. Notele mele pentru Daria sunt următoarele Locație 9 Sex oral 10 Sex normal 10 Daria 10 cu felicităriGFE 10 m-am simțit foarte bine la ea Eu personal o să mai revin la ia și o recomandEste prima mea recenzie și sper ca nu am greșit nimic Va salut Sergiu și te pup Daria 5
alexandru b Reputație: 1901 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Postat Noiembrie 20, 2015 Salutare! Am vizitat-o și eu astăzi pe domnisoara Daria am sunat la numărul binecunoscut a răspuns o voce plăcută și ma îndrumat spre locația de lângă curtea de apel. Am ajuns în locație și dupa ușă mă aștepta Daria o fată foarte frumoasă slim și pusă pe glume și pe canapea era și colega ei nu am reținut numele îmi cer scuze. Am stat puțin de vorbă și am trecut la treabă domnișoară era abia ieșit din dush mirosea foarte bine,am intrat și eu la dush și pe urma în dormitor. A început Daria cu un oral bun mie mi-a plăcut apoi pus balonașul și am trecut la sex normal eu deasupra nu am reușit să rezist prea mult și mi-am dat drumul,Daria avea șervete umede m-am șters am mai stat puțin de vorbă și am plecat. Notele mele pentru Daria sunt următoarele Locație 9 Sex oral 10 Sex normal 10 Daria 10 cu felicităriGFE 10 m-am simțit foarte bine la ea Eu personal o să mai revin la ia și o recomandEste prima mea recenzie și sper ca nu am greșit nimic Va salut Sergiu și te pup Daria 2 1
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 21, 2015 Cine este Sergiu? Pestisorul auriu?P.S. Poza anterioara in care apare fata Dariei m-a facut sa o trec pe lista "never go there". Pt mine aspectul ei este de nota 5. Ma refer la fata.Daria, nu te simtii ofensata. Gusturile nu se discuta. Este doar parerea mea
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 21, 2015 In realitate arata mult mai bine decat in poza respectiva, este chiar frumusica... 3
dozadesex Reputație: 60 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 Catelul ... daca stie lucrul asta unde e recenzia? sau mirosi a peste?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 21, 2015 Probabil a fost la colega și era și ea prin preajma. De unde și până unde miroase a peste.
alexandru b Reputație: 1901 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:------------- Oras:------------- Postat Noiembrie 21, 2015 Are și un cățel mic dar am uitat să spun în recenzie și nu sunt peste doar ca fată s-a comportat bine cu mine
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 Cine este Sergiu? Pestisorul auriu?P.S. Poza anterioara in care apare fata Dariei m-a facut sa o trec pe lista "never go there". Pt mine aspectul ei este de nota 5. Ma refer la fata.Daria, nu te simtii ofensata. Gusturile nu se discuta. Este doar parerea mea strict nu ma intereseaza parerea ta...dk tu te crezi ronaldo si eu leana din vacanta mare...asta e viata...dar sunt mandra de mine
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 Probabil a fost la colega și era și ea prin preajma. De unde și până unde miroase a peste. a fost la colega mea si a fost si la mine daca nu ma insel...si spre informarea tuturor SUNT PE CONT PROPRIU. NU FAC PULA MARE LA NICI UN BARBAT. si vorbiti ce stiti nu ce nu stiti
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:---- Oras:---- Postat Noiembrie 21, 2015 De ce citezi postarea mea? Nu te am acuzat de nimic.
nomather Reputație: 186 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Ploiesti Disponibila Oras:Ploiesti Disponibila Postat Noiembrie 21, 2015 Daria, in seara aceasta se pare ca nu ne-a fost dat sa ne intalnim, te-am sunat si nu ai raspuns fiind ocupata, ti-am dat mesaj si apoi mi-ai spus ca in 30 minute esti libera dupa care nu ai mai raspuns. Incerc maine poate e mai cu noroc
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 De ce citezi postarea mea? Nu te am acuzat de nimic. hey stai lin...eu am rasp la a ta dintrre toate k a fost ok...te pup
Vizitator daryyya Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 Daria, in seara aceasta se pare ca nu ne-a fost dat sa ne intalnim, te-am sunat si nu ai raspuns fiind ocupata, ti-am dat mesaj si apoi mi-ai spus ca in 30 minute esti libera dupa care nu ai mai raspuns. Incerc maine poate e mai cu noroc . Ba eu am rasp dar mu stiu dc tel tau nu ti.a aratat. Chiar am rasp
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum