Sari la conținut

Daria,sunt noua in Ploiesti!!!!! 0724550578

Vizitator daryyya

Postări Recomandate

Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0
Postat

Pacat :(

Vizitator daryyya
Postat

Pacat :(

. Asta e...imi pare rau pt tn
Vizitator daryyya
Postat

Multi romani practica asta...

Ceva de genul " ma fut in el de job "....:)

asta e...stiu si eu
Vizitator daryyya
Postat

Buna Daria. Accepti si deplasari...bineinteles tot in Prahova?

buna..pentru detalii ma poti contacta la 0725 157 377
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Poza noua

Darya, Delia vreau sa-mi confirmi daca aceasta fotografie este intru-totul a ta, pentru ca eu te stiu altfel si acum sunt surprins de ce vad, cel ptin fata nu o recunosc, corpul da.

Vizitator daryyya
Postat

Hei,buna :) pana la ce ora lucrezi?

detalii la telefon
Vizitator daryyya
Postat

Darya, Delia vreau sa-mi confirmi daca aceasta fotografie este intru-totul a ta, pentru ca eu te stiu altfel si acum sunt surprins de ce vad, cel ptin fata nu o recunosc, corpul da.

normal ca este in totalitate a mea doar nu ii taiam capul lu una si mi.l puneam eu...poate m.am schimbat daia nu ma mai recunosti
  • Oras:-------------
Postat

Salutare! Am vizitat-o și eu astăzi pe domnisoara Daria am sunat la numărul binecunoscut a răspuns o voce plăcută și mă îndrumat spre locația de lângă curtea de apel. Am ajuns în locație și cu ușă mă aștepta Daria o față foarte frumoasă slim și pusă pe glume și pe canapea era și colega ei nu am reținut numele îmi cer scuze. Am stat puțin de vorbă și am trecut la treabă domnișoară era abia ieșit din dush mirosea foarte bine,am intrat și eu la dush și pe urma în dormitor. A început Daria cu un oral bun mie mi-a plăcut apoi pus balonașul și am trecut la sex normal eu deasupra nu am reușit să rezist prea mult și mi-am dat drumul,Daria aea șervete umede m-am șters am mai stat puțin de vorbă și am plecat. Notele mele pentru Daria sunt următoarele

Locație 9

Sex oral 10

Sex normal 10

Daria 10 cu felicitări

GFE 10 m-am simțit foarte bine la ea

Eu personal o să mai revin la ia și o recomand

Este prima mea recenzie și sper ca nu am greșit nimic

Va salut Sergiu și te pup Daria

• Like 5
Postat

Salutare! Am vizitat-o și eu astăzi pe domnisoara Daria am sunat la numărul binecunoscut a răspuns o voce plăcută și ma îndrumat spre locația de lângă curtea de apel. Am ajuns în locație și dupa ușă mă aștepta Daria o fată foarte frumoasă slim și pusă pe glume și pe canapea era și colega ei nu am reținut numele îmi cer scuze. Am stat puțin de vorbă și am trecut la treabă domnișoară era abia ieșit din dush mirosea foarte bine,am intrat și eu la dush și pe urma în dormitor. A început Daria cu un oral bun mie mi-a plăcut apoi pus balonașul și am trecut la sex normal eu deasupra nu am reușit să rezist prea mult și mi-am dat drumul,Daria avea șervete umede m-am șters am mai stat puțin de vorbă și am plecat. Notele mele pentru Daria sunt următoarele

Locație 9

Sex oral 10

Sex normal 10

Daria 10 cu felicitări

GFE 10 m-am simțit foarte bine la ea

Eu personal o să mai revin la ia și o recomand

Este prima mea recenzie și sper ca nu am greșit nimic

Va salut Sergiu și te pup Daria

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Cine este Sergiu? Pestisorul auriu?

P.S. Poza anterioara in care apare fata Dariei m-a facut sa o trec pe lista "never go there". Pt mine aspectul ei este de nota 5. Ma refer la fata.

Daria, nu te simtii ofensata. Gusturile nu se discuta. Este doar parerea mea

Postat

Are și un cățel mic dar am uitat să spun în recenzie și nu sunt peste doar ca fată s-a comportat bine cu mine

Vizitator daryyya
Postat

Cine este Sergiu? Pestisorul auriu?

P.S. Poza anterioara in care apare fata Dariei m-a facut sa o trec pe lista "never go there". Pt mine aspectul ei este de nota 5. Ma refer la fata.

Daria, nu te simtii ofensata. Gusturile nu se discuta. Este doar parerea mea

strict nu ma intereseaza parerea ta...dk tu te crezi ronaldo si eu leana din vacanta mare...asta e viata...dar sunt mandra de mine
Vizitator daryyya
Postat

Probabil a fost la colega și era și ea prin preajma. De unde și până unde miroase a peste.

a fost la colega mea si a fost si la mine daca nu ma insel...si spre informarea tuturor SUNT PE CONT PROPRIU. NU FAC PULA MARE LA NICI UN BARBAT. si vorbiti ce stiti nu ce nu stiti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Daria, in seara aceasta se pare ca nu ne-a fost dat sa ne intalnim, te-am sunat si nu ai raspuns fiind ocupata, ti-am dat mesaj si apoi mi-ai spus ca in 30 minute esti libera dupa care nu ai mai raspuns. Incerc maine poate e mai cu noroc  :snap

Vizitator daryyya
Postat

De ce citezi postarea mea? Nu te am acuzat de nimic.

hey stai lin...eu am rasp la a ta dintrre toate k a fost ok...te pup

Vizitator daryyya
Postat

Daria, in seara aceasta se pare ca nu ne-a fost dat sa ne intalnim, te-am sunat si nu ai raspuns fiind ocupata, ti-am dat mesaj si apoi mi-ai spus ca in 30 minute esti libera dupa care nu ai mai raspuns. Incerc maine poate e mai cu noroc :snap

. Ba eu am rasp dar mu stiu dc tel tau nu ti.a aratat. Chiar am rasp

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...