Sari la conținut

Daria,sunt noua in Ploiesti!!!!! 0724550578

Vizitator daryyya

Postări Recomandate

Vizitator daryyya
Reputație: 0
Postat

Mai tovarasi. Fata are dreptate. Nu or umbla cainii cu covrigi in coada prin UK, ca sa il citez pe un coleg de mai sus, dar nici tarifele de acolo nu sunt ca cele de aici. Se pleaca de la minim 50£/20 minute iar lira este 6,2 lei. Deci do the math.

Plus ca in mare parte englezoii aia termina in max 10 minute.

Noi, romanii nu prea suntem primiti de romance prin strainatati. De ce? Pai ne tine mult, vrem GFE, ne arde de fantezii.

Asa ca draga Andra, nu te-am vizitat, nu o sa te vizitez, dar sincer iti urez bafta.

mulțumesc frumos pt urare. Și înk un lucru acolo pt oral nep iei în plus 30 lire. Asa ca...decât aici pe 100 de lei mai bine merg acolo pe triplu plus extra oral nep
Vizitator daryyya
Postat

O sa-ti para rau dupa Romanica...tara tururor posibilitatilor!!! ;)

Sa nu crezi ca in Anglia umbla cainii cu covrigii in coada! Ori de mariti cu vreun englez burtos... :350x :(

Daca tot pleci, faci si tu ceva reduceri... asa ca la lichidarile de stoc...?!? :laugh2

pt tn special nu
Vizitator daryyya
Postat

Ajung zilele aste in țara. Vin din anglia :))

In functie de timpul liber pe care o sa l am o sa incerc sa ti fac o vizita si de ce nu, poate ne vedem si in anglia ;)

Din recenzii imi sare in ochi oralul umed ( sunt fan no1 al oralului cu multa saliva ) te aștept. Joi este ultima zi

See you soon babe

Vizitator daryyya
Postat

Pacat,mereu cand incerc sa iti fac o vizita esti ocupata :cry2

da.mi un sms înainte sa suni și.îmi spui ca ești adrianfcp
Vizitator daryyya
Postat

Mult succes in continuare... sa auzim de bine, Daria !!!

mulțumesc frumos..și când voi revenii o sa va anunț cu mare drag aici pt ca sunt persoane care le respect f mult. Va pup pe toți sa aveți grija de voi
  • Oras:pretutindeni
Postat

mulțumesc frumos pt urare. Și înk un lucru acolo pt oral nep iei în plus 30 lire. Asa ca...decât aici pe 100 de lei mai bine merg acolo pe triplu plus extra oral nep

Off, off, off... cand o sa ajungeti la concluzia ca nu banii sunt totul...!!! :hmmm

• Like 2
  • Minus 1
Postat

da.mi un sms înainte sa suni și.îmi spui ca ești adrianfcp

Daca va vedeti in Romania tariful e clar... dar daca o sa va intalniti si in Anglia... il taxezi triplu... :350x :(

Ce naspa...!!! :slap2 Prietene, prinde oferta de Romania... cu banii dati acolo pe pizda iti ajunge si de avion dus-intors si de futut aici...!!! ;) :ras

Ce tara binecuvantata avem! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

pt tn special nu

:(

N-ai inteles nimic draga daryyya... :(

Nu era nevoie sa faci pt. mine vreun gest, eu nu apelam oricum la tine, ci pt. futacii pe care spui ca-i respecti "f mult"...!!! Capisci? ;)

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Ploiesti
Postat

Draga darya, se pare ca in postul anterior te-am botezat, asa ca scuze.

P.S. Ca sfat. Atentie, desii activitatea practicata de tine este perfect legala in UK, trebuie sa casti ochii la crima organizata.

Si acolo ai rusi, polonezi, albanezi, sarbi, etc, toti organizati in cel mai mic detaliu.

Deci, fereste-te de ei ca de foc, pt ca odata intrata pe mainile lor vei ramane doar cu banii de mancare. Iar tinta lor sunt fetele fara "spate" care au potential. Deci sper ca merge si "spatele" cu tine. :)

Este doar un sfat dar in foarte mare cunostinta de cauza.

Bafta

Vizitator daryyya
Postat

:(

N-ai inteles nimic draga daryyya... :(

Nu era nevoie sa faci pt. mine vreun gest, eu nu apelam oricum la tine, ci pt. futacii pe care spui ca-i respecti "f mult"...!!! Capisci? ;)

și atunci la ce te bagi în seama?
Vizitator daryyya
Postat

Draga darya, se pare ca in postul anterior te-am botezat, asa ca scuze.

P.S. Ca sfat. Atentie, desii activitatea practicata de tine este perfect legala in UK, trebuie sa casti ochii la crima organizata.

Si acolo ai rusi, polonezi, albanezi, sarbi, etc, toti organizati in cel mai mic detaliu.

Deci, fereste-te de ei ca de foc, pt ca odata intrata pe mainile lor vei ramane doar cu banii de mancare. Iar tinta lor sunt fetele fara "spate" care au potential. Deci sper ca merge si "spatele" cu tine. :)

Este doar un sfat dar in foarte mare cunostinta de cauza.

Bafta

Mulțumesc frumos dar am mai fost plecata și ca de fiecare data pe cont propriu și știu sa îmi port de grija și stai lin ca nu o sa îmi ia nimeni mie bani. T pup și ms oricum pt sfaturi
Postat

Buna seara,intr`un final am reusit sa dau si eu de draga Daria azi,am sunat si spre uimirea mea raspunde o voce calda si placuta,am fost indrumat spre locatie,imi deschide usa cand o vad pe Daria intr`o rochie sucrta roz cu un decolteu generos,sincer are niste sani de ai sta cu botu in ei toata ziua si nu te`ai plictisi,am stat putin de vorba  foarte comunicativa,ma duc fac un dush si revin in dormitor. A început Daria cu un oral de parca la mine tocmai ce venise revelionu,pus balonasul si fara sa ii zic nimic se urca deasupra,sincer parca mi`a citit gandurile pentru ca tocmai asta urma sa ii zic,saturat pe gat,piept,am inceput sa o sarut si eu pe sani care repet sunt de belea :boobs ,schimba o pozitie doua si pana sa se termine totul frumos sunt tradat din pacate :no2 :slap2,a incercat ea sa ma ajute cat a putut dar din pacate nu era nici dupa mine nici dupa ea.

Acum notele:

Locatie: 10 nu ai ce sa ii reprosezi,poti manca si pe jos :clapp

Aspect: 10 frumoasa,un fundulet prea obraznic,sani putin lasat dar nu are prea mare importanta tot in ei ai sta 24/24 :gifs_ojos 

Oral: 10 atentie la zonele adiacente,nu se grabeste,nu se foloseste de mana

Normal: 10 se misca bine,sta cum vrei :138x

Igiena: 10 miroase forate bine mai ales ca am venit pe nepusa masa abia ce se trezise

Halat: 100/fin am stat cam aproape o ora fara sa ma grabeasca sau sa ma dea afara

Si sa nu uiti are un catelus adorabil si jucaus :puppykiss

In concluzie....Din punctul meu de vedere si sunt sigur si al altor colegi este de revenit dar din pacate ne paraseste  :icon_cry 

• Like 2
Postat

Acum am ajuns acasa si primul meu gand aici :)) daca cumva se amana plecarea e perfect, daca nu te rog sa mi zici unde in uk ajungi si cu siguranta o sa ti fac o vizita

Postat

Acum am ajuns acasa si primul meu gand aici :)) daca cumva se amana plecarea e perfect, daca nu te rog sa mi zici unde in uk ajungi si cu siguranta o sa ti fac o vizita

Esti nebun, vrei sa dai 80 £ pt. 20 de minute de cotaiala... :slap2

Vezi poate o mai prinzi aici pana decoleaza... :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Poate omului nu i se pare mult sa de 80£. Daca face 2000£/Luna nu mai pare mult. Preturile de acolo sunt corelate si cu veniturile.

Aici 100€ par multi bani raportandu-ne la veniturile lunare medii ale populatiei.

Vizitator daryyya
Postat

auzi tu la ce comentezi sa te aflii în treaba? Sau cum...omu da cati bani vrea el
Postat

auzi tu la ce comentezi sa te aflii în treaba? Sau cum...omu da cati bani vrea el

Ar fi bine sa dea "omu cati bani vrea el"... de fapt, da cati bani vrei tu! ;) :slap2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sincer, pentru poftele mele nu ma uit la bani...mai ales din atatea recenzii bune stiu ca ma duc la sigur. Deci darya?

Da, da te duci la "sigur"... Nu vezi ca nici nu te baga in seama... :slap2 :hmmm

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator daryyya
Postat

Sincer, pentru poftele mele nu ma uit la bani...mai ales din atatea recenzii bune stiu ca ma duc la sigur. Deci darya?

Bună iubitul meu...am plecat.. Sunt în Anglia acum...te pup și dacă ai placere ne vedem aici..puup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.