Sari la conținut

Daria,sunt noua in Ploiesti!!!!! 0724550578

Vizitator daryyya

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Stai linistita, trec maine dupa amiaza  pe la tine  :bow

• Oras:-------------
  • Oras:-------------
Postat

a fost la colega mea si a fost si la mine daca nu ma insel...si spre informarea tuturor SUNT PE CONT PROPRIU. NU FAC PULA MARE LA NICI UN BARBAT. si vorbiti ce stiti nu ce nu stiti

am fost doar la ține Daria nu am fost la colega ta
Vizitator daryyya
Reputație: 0
Postat

Stai linistita, trec maine dupa amiaza pe la tine :bow

buna. Sunt pana la 1 maine aici
  • Oras:bucuresti
Postat

normal ca este in totalitate a mea doar nu ii taiam capul lu una si mi.l puneam eu...poate m.am schimbat daia nu ma mai recunosti

Salut. am citit raspunsul tau pe care deocamdata nu il contrazic, dar..... hai s afacem un pariu?!

Eu sunt dispus sa iti fac cadou 1000 ron daca ce este in poza este si in realitate (ma refer la chip/fata), daca nu tu esti dispusa pentru 2 ore de sex impreuna cu Irina (toti trei) ? Astept raspuns, iar cand te voi suna ma voi recomanda baiatul cu pariul.

Astept raspuns.

Postat

Salut. am citit raspunsul tau pe care deocamdata nu il contrazic, dar..... hai s afacem un pariu?!

Eu sunt dispus sa iti fac cadou 1000 ron daca ce este in poza este si in realitate (ma refer la chip/fata), daca nu tu esti dispusa pentru 2 ore de sex impreuna cu Irina (toti trei) ? Astept raspuns, iar cand te voi suna ma voi recomanda baiatul cu pariul.

Astept raspuns.

Pregăteşte banii ca Daria e în poză şi o să fii uimit ca arată mai bine în realitate la faţă
Postat

Pregăteşte banii ca Daria e în poză şi o să fii uimit ca arată mai bine în realitate la faţă

Totusi nu cred.

Eu o stiu destul d ebine pe Darya (Delia) de cand lucra pe Targoviste si nu cred ca e adevarat

Vizitator daryyya
Postat

. Multumesc nicusor pt complimente... Si da am curaj sa fac pariu cu tine... Lumea se mai schimba nu ramane la fel... Dar irina nu e aici momentan din motive personale...eu te astept si fac pariu ca vei ramane uimit....inca odata lumea se schimba
Vizitator daryyya
Postat

Daria pot sa te vizitez astazi

. Da...sunati mai bine este mult mai usor
Postat

Atitudinea aia e valabila si pentru client. A ta, clar e "de evitat", daca te`a deranjat atat de mult "tupeul fantastic" al domnisoarei, de a te ruga sa`i cumperi un pachet de tigari(tu fiind langa magazin).

Am primit un mesaj de la colega unei domnisoare ce`o "frecventam", in care ma ruga exact acelasi lucru. Sa`i iau si ei un pachet de tigari. Stii ce`am facut? I`am cumparat un pachet de tigari, chiar scuzandu`ma ca i`am luat scurt(ea fumeaza lung, dar nu aveau). A fost mare deranjul? Nope. (Banii pe pachet nu i`am acceptat)

Alta domnisoara, plecand de la ea, dar urmand sa revin zicandu`i ca ma duc pana la benzinarie ca nu mai am tigari, mi`a dat bani, rugandu`ma sa`i cumpar si ei o sticla de  Schweppes Mandarin la 1,5L si una de Cola Zero la 1L. Stii ce`am facut? I`am cumparat o sticla de Schweppes Mandarin la 1,5L si am sunat`o s`o intreb daca vrea doua Cola Zero la 0,5L, neavand la 1L(raspuns afirmativ). A fost mare deranjul? Nope. (Diferenta de vreo 2 lei n`am cerut`o)

Mi`a spus o alta domnisoara, ce`o tineam la telefon ca nu gaseam blocul, ca nu ar avea cu ce sa ma serveasca, fiind proaspat mutata in locatie(ajunsese de vreo 40 de minute). Stii ce`am facut? I`am zis "Nici o problema. Iau eu. Ai vreo preferinta?", m`am dus la primul magazin intalnit si am cumparat 2 cafele si un suc la 2 litri. A fost mare deranjul? Nope. Chiar am si plusat la "cadou", ca o tinusem la telefon si pe drum si cu o noapte inainte.

Alta domnisoara, fiind obosita, a vrut sa amanam pe a doua zi intalnirea. Eu aveam treaba a doua zi, asa ca am "insistat", ea zicandu`mi pana la urma ok, dar sa`i cumpar un energizant. Stii ce`am facut? I`am cumparat un energizant, scuzandu`ma ca nu stiu daca`i bun, gasind doar unul ieftin. A fost mare deranjul? Nope.

Asta. pe langa faptul ca eu nu concep sa ma duc la o domnisoara fara macar o floare.

Si atitudinea tuturor acestor domnisoare a fost super ok fata de mine. Asa ca... Un sfat: Data viitoare, cumpara pachetul, daca tot ai asteptari ca domnisoara sa aiba o atitudine faina.

dup ce am citit ce ai scris aici mi-a venit sa vomit , nu o sa spun ce parere am despre tine ma abtin . macar vezi de treaba ta si nu mai invata pe altii stai in prostia ta nemarginita acolo

Vizitator daryyya
Postat

Ce ai vrut sa demonstrezi aici?

Vizitator daryyya
Postat

Atragator trup, bravo :)

mulțumesc mult
Vizitator daryyya
Postat

Bună scumpii mei. Èšin sa va anunț 📢 ca ma mai găsiți pe Ploiești pana pe 17 decembrie ora 12:00. ÃŽmi pare rău că plec prea departe de voi(Anglia) sincer. Sunteți cu toții niște persoane deosebite chiar și celor mai răutăcioși le mulțumesc și ii respect. Va aștept cu drag sa ne petrecem ultimele clipe împreună. Va puuup

Postat

Bună scumpii mei. Țin sa va anunț ca ma mai găsiți pe Ploiești pana pe 17 decembrie ora 12:00. Îmi pare rău că plec prea departe de voi(Anglia) sincer. Sunteți cu toții niște persoane deosebite chiar și celor mai răutăcioși le mulțumesc și ii respect. Va aștept cu drag sa ne petrecem ultimele clipe împreună. Va puuup

de ce ne parasesti? :(   chiar imi pare rau

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Bună scumpii mei. Țin sa va anunț ca ma mai găsiți pe Ploiești pana pe 17 decembrie ora 12:00. Îmi pare rău că plec prea departe de voi(Anglia) sincer. Sunteți cu toții niște persoane deosebite chiar și celor mai răutăcioși le mulțumesc și ii respect. Va aștept cu drag sa ne petrecem ultimele clipe împreună. Va puuup

O sa-ti para rau dupa Romanica...tara tururor posibilitatilor!!! ;)

Sa nu crezi ca in Anglia umbla cainii cu covrigii in coada! Ori de mariti cu vreun englez burtos... :350x :(

Daca tot pleci, faci si tu ceva reduceri... asa ca la lichidarile de stoc...?!? :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

tigari de drum ai nevoie ? :blushing2

:kiss3

Postat

Ajung zilele aste in țara. Vin din anglia :))

In functie de timpul liber pe care o sa l am o sa incerc sa ti fac o vizita si de ce nu, poate ne vedem si in anglia ;)

Din recenzii imi sare in ochi oralul umed ( sunt fan no1 al oralului cu multa saliva )

See you soon babe

Postat

Mai tovarasi. Fata are dreptate. Nu or umbla cainii cu covrigi in coada prin UK, ca sa il citez pe un coleg de mai sus, dar nici tarifele de acolo nu sunt ca cele de aici. Se pleaca de la minim 50£/20 minute iar lira este 6,2 lei. Deci do the math.

Plus ca in mare parte englezoii aia termina in max 10 minute.

Noi, romanii nu prea suntem primiti de romance prin strainatati. De ce? Pai ne tine mult, vrem GFE, ne arde de fantezii.

Asa ca draga Andra, nu te-am vizitat, nu o sa te vizitez, dar sincer iti urez bafta.

• Like 3
  • Minus 2

Vizitator daryyya
Postat

tigari de drum ai nevoie ? :blushing2

:kiss3

nu nu..t pup

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...